182002182002d182002dd182002paa182002paaad182002pad182002åd

Hvem skal transportere sofaen din?

Bergen Transport Sentral AS er din garanti for at forsendelsen kommer trygt frem til rett tid, enten den fraktes på asfalt, via luft eller sjøveien.

Når du skal frakte noe fra et sted til et annet, er det helt avgjørende at du kan stole på transportøren, ikke sant? Du vil naturligvis at sendingen skal komme frem like hel og fin, og det til avtalt tidspunkt.


– Vår visjon er at vi må klare å nå fram til alle kundegrupper. Derfor har vi ikke spesialisert oss på en enkelt ting innen transport, men prøver å dekke hele markedet. Vi har ingen typiske kundegrupper, men i stedet et enormt stort spekter - alt fra de som driver innen byggebransjen og er avhengig av å få varer tidlig om morgenen til kunder som har store partier på 10-15 lass som ikke er så tidsavhengige.


Enormt spekter             

Det sier Jan Ove Byrknes til Bransjemagasinet, han er daglig leder i Bergen Transport Sentral AS. De behandler sjø-, vei- og flytransport for både store og små kunder. Det betyr at de like gjerne hjelper privatpersoner som skal flytte en sofa som en stor aktør med store prosjekter og mange ting som skal flyttes.


– Ja, vi favner veldig bredt. For å kunne ha dette spekteret, er vi avhengig av samarbeidspartnere som gjør oss gode, og det har vi. Vi har knyttet til oss veldig mange flinke transportører i Norge og er interessert i flere også, når den tiden kommer. Jeg vil si at vi er veldig solidariske overfor transportnæringen, og stolt av den. Vi ønsker å videreutvikle den, og jobber med andre transportører for å styrke posisjonen vår i Norge.


Norsk transportnæring er under stort press fra utenlandske aktører som opererer med et helt annet kostnadsbilde enn Ola nordmann, og for at norske aktører skal ha en fremtid i transportbransjen er nøkkelen ifølge Byrknes et bedre samarbeid imellom norske transportører for å utnytte materiell og kunnskap for å gi kundene et bedre produkt.


Bergen, Oslo og Stavanger

På spørsmål om hva de er aller best på, er svaret flytting av varer på strekningen fra Oslo-Bergen/Bergen-Oslo og Oslo-Stavanger/Stavanger-Oslo.


– Der har vi faste ruter på biler som går frem og tilbake og kan tilby in night-løsninger til kunder. Da laster vi for eksempel på ettermiddagen i Oslo og leverer kl. 07 om morgenen i Bergen, og motsatt vei, naturligvis. Vi har også ekspress budbiler som laster pakker og smågods som haster, disse går fast hver dag fra Østlandet og Vestlandet. Vi har rundt 34 egne biler som går i trafikk, det er alt fra budbiler til varebiler med lift lokalt. I tillegg har vi store biler som går i både Norge og utenfor landets grenser. Det er vanvittig mye fra Østlandet og lite på Vestlandet, derfor har vi god kapasitet fra Bergen. Der løser vi alt!


Lokalt i Bergen har de 23 biler som distribuerer gods og henter inn gods til terminal for videre transport. Fra terminalen deres går det ut cirka 850 sendinger hver dag.


– Her har vi full sporing slik at kundene selv kan følge med på hvor varene er. I tillegg har vi selvfølgelig 24 timers service, og ansatte som følger opp bil og kunde underveis i transporten.


Samarbeid er nøkkelen 

– Innen sjø- og flytransport megler vi på en del varer som går internasjonalt. Der får vi hjelp av store og flinke aktører, men det er vi som tilbyr tjenesten for våre kunder.


Byrknes tar flytransport som eksempel, og forklarer at Bergen Transport Sentral AS har samarbeid med mange aktører som har store og gode avtaler med andre som driver med flytransport. Byrknes og co. leverer varene til disse, som igjen tar seg av den videre transporten. 


– Alt handler om samarbeid, og da er det viktig å ha flinke aktører rundt oss som er seriøse. Når det gjelder transportbransjen her til lands, er ikke det den best betalte næringen. Jeg mener personlig at hvis vi skal klare å være konkurransedyktige, må vi samarbeide mer med de som driver med transport og som har god erfaring. Slik kan vi hjelpe hverandre til å bli bedre.


Transport for alle

Byrknes snakker om faget og bransjen sin med stort engasjement, og det er ingen tvil om at han har et genuint ønske om å gjøre sitt ytterste for kundene.


– I Bergen Transport Sentral AS er vi opptatt av å være en transportsentral som alle kan ringe til når de trenger hjelp. God service helt avgjørende. Vi skal svare på henvendelser på telefon og e-post, og vi skal kunne gi kundene et svar når de lurer på hvor varene deres er.


– Varemerket vårt er kvalitet, og vi bruker mye tid på å opprettholde kvaliteten. Det tror jeg vi har igjen for! Vi er nok ikke de billigste, men kvalitet koster, og det bør det også gjøre.


Så det er bare å ta kontakt, altså. Bergen Transport Sentral AS fikser alt, det er helt garantert.

Les mer...

2018-03-14 12.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv