bademiljosogne1bademiljosogne2bademiljosogne7bademiljosogne4bademiljosogne6bademiljosogne5bademiljosogne3bademiljosteinaraamodtbademiljosteinar2bademiljosteinar3

Gå ikke glipp av den nyeste baderomstrenden

Dagens baderom preges i stor grad av velvære og en noe annerledes fargetrend. For å sitere rørleggermester Steinar Aamodt ved Bademiljø i Søgne: – Det er et hav av muligheter!

Som en del av den tradisjonelle og trygge Bademiljø-kjeden, finner du Bademiljø Rørleggermester Steinar Aamodt AS på Lohne i Søgne. Steinar Aamodt startet rørleggerkarrieren i 2005 og etablerte firmaet i 2018. De har vært stolt medlem av Bademiljø-kjeden helt siden oppstarten.  – Bademiljø er en god kjede i form av at vi har gode produkter og fagfolk under samme tak. Vi er også de eneste i landet som stiller med 10 års tetthetsgaranti på bad, forteller Steinar.  


I løpet av tre år, har Bademiljø Søgne vokst jevnt og trutt, fra å bare være Steinar til å bli en større rørleggerbedrift med syv ansatte.  


– Her har vi bygget showrom og utstilling, så vi kan vise kundene våre hva vi har å tilby. Men nå begynner dette lokalet å bli litt lite for oss, så vi bygger nytt bygg på Mjåvann, mer mot sentrum i forhold til vårt nedslagsfelt. Der vil vi doble størrelsen på showrommet slik at vi har 150 kvadratmeter med utstilling, kan Steinar røpe. Oppdaterte på trender 
Baderomsutstillingen ved Bademiljø Søgne, gjenspeiler dagens trender på badet og er ifølge Steinar 110 prosent oppdatert med det nyeste innen baderomsinnredning og servanter.  


– Vi skifter ut hele tiden, og følger med på messer og tar oss tid til å følge med på hva som kommer og hva som er de nyeste trendene. Om vi utfører rørleggerarbeid på en bolig til kanskje 10 millioner, så nytter det ikke at vi kommer med et billigmøbel. Vi må ha et bredt spekter av det nyeste, og vi må vite hva som treffer akkurat nå, understreker den oppdaterte rørleggermesteren.   Steinar forteller at naturfarger på badet har vært en tydelig trend en god stund, og at denne fargetrenden nå går over i en litt mørkere fargeskala: 


– Brun ask og brun eik er for eksempel veldig populært. Vi leverer også en del baderomsmøbler hvor kunden velger fargen helt selv, fra NCS standard fargesortimentet eller RAL Classic. På kraner er det også veldig mange farger å velge mellom. En stund var det mye svart matt på kraner, men der har vi begynt å se en liten tilbakegang. Nå er det gjerne farger som «honey gold», børstet sort krom eller bronse kundene vil ha, samtidig som de vanlige blanke kromkranene alltid er et tidløst og trygt valg. Det er et hav av muligheter, forteller Steinar.  Toalettet som tørker deg 
I vår digitale tidsalder, har stadig flere automatiske og smarte løsninger fått innpass i våre hjem – og badet er intet unntak. I dag er automatiske kraner og toaletter som vasker og tørker deg etter toalettbesøket, allerede blitt et utbredt fenomen.  


– Dusjtoalett er en nyere ting i Norge. Vi har dusjtoalett fra en Sveitsisk leverandør som heter Geberit, og de har faktisk produsert dusjtoaletter siden 1985, kan Steinar fortelle.  


Et dusjtoalett fungerer akkurat som et vanlig toalett, som i tillegg spyler deg ren og tørker deg tørr – helt uten bruk av toalettpapir! 


– Det selger vi faktisk en del av. Når jeg presenterer det produktet er det mange som sier at «det kan vi kjøpe når vi blir gamle», men i utgangspunktet selger vi det som et velværeprodukt. Det er ingen som vasker bilen med tørt papir, for da blir det riper i lakken. Det er litt av det samme med dusjtoalett; blir du vant med å bruke det, føler du deg ren på en helt annen måte og du vil ikke ha noe annet, sier han med et smil. Den innovative sanitetsprodusenten Geberit, har også utviklet et helt luktfritt toalett. Det eneste som skal til er en enkel installasjon av en liten modul, som drar vond lukt opp fra toalettskålen gjennom et kullfilter ved hjelp av en vifte. Steinar hyller produktet, som allerede finnes i Bademiljøs produktsortiment.  


– Det er 100 prosent luktfritt, og starter automatisk fra du kommer inn og setter deg på do, fastslår han.  


Godkjent varmepumpeinstallatør 
Bademiljø Søgne har også spesialisert seg på luft/luft-varmepumper og væske/vann-varmeanlegg.  


– Vi driver ganske mye med varmeanlegg, og ser man på energibesparelsen kan man spare opptil 20 000 kilowatt i året i forhold til det man bruker på oppvarming. Strømmen er dyr og da er det utrolig greit å investere i et slikt anlegg, sier han.  


Luft/luft varmepumpene som Bademiljø Søgne selger og installerer, kommer fra kvalitetsleverandørene Toshiba, Mitsubishi og Panasonic, og installeres selvsagt av autoriserte fagfolk med sertifikat for installering av varmepumper. På væske/vannanlegg selger og installerer man det man mener er de beste varmepumpene, fra Nibe eller Vaillant. 


– Vi kan skille oss fra dem som selger varmepumper veldig billig, for vi har fagkompetansen og kan levere det som en komplett pakke. I dag er det kun tre bedrifter i Søgne som har F-gass sertifiseringen og vi er en av dem, understreker Steinar avslutningsvis.  Les mer...

2022-01-01 10.30

mobilegjovik9

Mobile Gjøvik: Ekstra store forventninger til BYD og Nissan Ariya

Artikkel – Vi har ekstra store forventninger til våre to nylanseringer, BYD og Ariya, og interessen blant våre kunder er upåklagelig, sier en oppglødd daglig leder Sjur Hermanrud ved Mobile Gjøvik.
aretreindustrier8

Er med på å redusere risikoen og øke lønnsomheten i byggeprosjekter

Artikkel ARE Treindustrier er både en underleverandør og kompetansepartner for sine kunder. De ønsker å bli involvert tidlig nok i byggeprosjektet, for et best mulig resultat. – Med ganske små grep, kan vi optimalisere...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv