192002w4192002w2192002w1192002w3192002w3192002w2

– Kundene mine stoler på meg

Hvordan velger du riktig kosmetisk behandler? Hos City Clinic i Drammen møter du profesjonelle kosmetiske sykepleiere som ikke overdriver eller presser deg til å prøve nye behandlinger.

Kosmetiske behandlinger er en bransje i vekst der tilbud og etterspørsel øker. I takt med økningen blir det stadig viktigere å kunne skille ut den riktige behandleren for deg som kunde. Eksperter råder forbrukere til å undersøke hva andre kunder sier om behandleren, spørre etter autorisasjonsbevis og sørge for at behandleren forstår deg og dine ønsker. Eier av City Clinic i Drammen, Nina Lovise Kristiansen, forteller at tillitsforholdet mellom kunde og behandler er fundamentalt for deres skjønnhetsbedrift.


– En ting er at kundene våre blir fornøyde med behandlingen de får her, men de understreker særlig at de stoler på meg. Jeg presser ikke på noe de ikke vil ha, eller overdriver behandlingen. Jeg sier også nei hvis jeg vil det, noe kundene respekterer, og de føler seg trygge. Det er viktig for meg siden de bokstavelig talt legger ansiktene sine i mine hender at de føler seg komfortable med det, sier hun.


Tilpasser hver kunde

Kristiansen ble utdannet kosmetisk sykepleier i 2014 og drev for seg selv som freelance-behandler før hun startet i egne lokaler. I dag jobber hun i nye, lekre lokaler i Albums gate 15 sammen med tre andre behandlere, deriblant en ekstra sykepleier – der profesjonaliteten er høy, erfaringen lang og behandlingslisten ennå lengre.


– Av medisinsk hudpleie bruker vi ZO Obagi produktene som har førsteplass i Europa og tredjeplass i USA og som er utrolig bra, sier Kristiansen.


Blant kosmetiske injeksjoner tilbyr klinikken Botox, Microneedling, Aquagold, Juvederm og andre fillere blant mye annet. Av skjønnhetsbehandlinger har de alt innen negler, vipper, bryn, i tillegg til voksing, rens, peeling, massasje og spraytan.


– Med en variert liste over behandlinger kan vi tilpasse oss hver kunde, og de får akkurat den behandlingen som passer dem og deres behov og ønsker, understreker Kristiansen.


Hun legger til behandlinger som sklerosering mot sprengte blodkar på ben, voksing, spabehandlinger, vippeextension, makeup, styling for brud og festsminke og hår, fettsmelting og figurforming, vanlig negler, trådløft og tannbleking.


– Det er et bredt spekter av skjønnhetsbehandlinger, smiler hun.


Vampyrbehandling

I 2016 dro Kristiansen til Beverly Hills i USA for å kurse seg i en ny type behandling med en unik liste av behandlingsområder – vampyrbehandling.


– Behandlingen er en anerkjent og effektiv metode som går ut på å bruke pasientens eget blod som man sentrifugerer for å skille ut blodplater og cykotiner. Deretter sprøytes den plasmaen inn i huden igjen, eller gjennom microneedling, for å skape nye vekstfaktorer i ditt eget vev, sier Kristiansen.


Behandlingen brukes for å revitalisere hud som har rynker, linjer, arr, slakk hud, porer og solskader. Den har i tillegg vist seg effektiv for brystløft og for hjelpe mot potensproblemer og for å gi mer vaginal følelse for de som sliter med å oppnå orgasme.


– 80 prosent av menn som har potensproblemer, etter for eksempel prostatakreft, har etter denne type behandling fått tilbake ereksjonen. Hos kvinner har den vist seg effektiv for å oppnå mer følsomhet og hjelpe mot vaginal tørrhet.


Vampyrbehandlingen, som også kalles Drakulametoden eller PRP (Platelet Rich Plasma) anses for å være et rent og naturlig alternativ til mer kunstige legemidler.

Unikt tillitsforhold
City Clinics kundekrets sprer seg utenfor Drammens grenser med faste kunder fra både Oslo, Tønsberg og Asker, og videre helt fra Tromsø.


– Etter tiden som freelancer har jeg en del faste kunder fra utenfor Drammen, og i tillegg til noen som kommer på dagstur helt fra Tromsø for å få behandling hos meg – jeg blir helt rørt av sånne ting jeg, smiler Kristiansen.


– Jeg er en veldig omsorgsfull person som er sykepleier i bunn, og man kjenner at man ofte er terapeut også. Man hører mange historier om både kreftdiagnoser og tap, hundens død, giftemål og frieri – det er så mye i spekteret av kunder og man kan gråte og le sammen, og man utvikler virkelig et unikt tillitsforhold gjennom årene med kundene sine, sier Kristiansen.


192002w2

Les mer...

2019-03-18 13.15

audrey-fretz-3ExPoluud54-unsplash

Dette må du vite om anti-aging hudpleie

Artikkel For at anti-aging-produktene dine skal ha noen effekt, må de inneholde aktive ingredienser. Bærum Plastikkirurgi kan hjelpe deg med å finne produktene som passer til din hud – og som faktisk fungerer.
bygghjemme

Kan man bo i et minihus?

Artikkel Vi blir mer og mer opptatt av å være mer miljøvennlige og ta bærekraftige valg. Gjenbruk har blitt mer og mer populært. Nå er det også mange som tar for seg eget forbruk, og innvirkningen dette har på...

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  Arkiv