konkret6konkret1konkret2konkret3konkret4konkret8konkret7konkret5

Skaffet seg et navn med totalentreprise av beste kvalitet

Konkret Entreprenør, ble startet i 2019 gjennom visjonen at vestre Agder hadde behov for en ny totalentreprenør innen byggesektoren. – Jeg tror vi har latt oss bemerke, og på disse årene har vi klart å skaffe oss et navn.

Våren 2019, bestemte tre kollegaer i samme bransje seg for å starte noe eget. De sa opp jobbene sine omtrent samtidig, og startet selskapet Konkret Entreprenør i juli 2019.


– Vi har hele tiden jobbet i den vestre delen her i Agder, innenfor entreprenørvirksomhet, så det var naturlig å jobbe innenfor samme område. Men da var det blanke ark fra sommeren av, forteller Jan Ludvik Ilebekk, daglig leder i Konkret Entreprenør.


God omsetning med totalentreprise
Allerede det første halvåret, omsatte de for syv millioner kroner.


– Visjonen vår var at vi mente det var behov for en ny totalentreprenør innen byggesektoren. I løpet av de neste fem årene, ønsker vi å være en av de største totalentreprenørene i den vestre delen, og det er vi på god vei til å bli, forteller Jan Ludvik videre.



For å kunne starte opp firmaet, ble aksjonæren og medeieren Tom Arne Aamodt, en viktig støtte for de tre eierne.   


Som totalentreprenør, leverer Konkret Entreprenør så mangt innen offentlige bygg, større næringsbygg, private bygg og leilighetsprosjekter. De har 25 ansatte innenfor betong- og tømrerarbeid og armering, og er utover det veldig flinke til å bruke lokale ressurser ved behov.


– Vi har hatt tre ombygginger av skoler så langt, flere private jobber og holder på med et servicesenter for Kristiansand kommune, forteller Jan Ludvik.


Men det aller største – og mest kompliserte prosjektet så langt, er et leilighetsprosjekt i Lyngdal.


– Det er en komplisert jobb med et eksisterende bygg som skal renoveres og ikke minst forsterkes for å ta imot fire nye etasjer. Det har vært faglig komplisert å gjennomføre, innrømmer han.



Har skaffet seg et navn
Konkret Entreprenør ligger strategisk plassert i forhold til distriktet. Selskapet er registrert i Lyngdal, har kontor i Mandal, og bygger lager i Konsmo. Og firmanavnet har ikke gått ubemerket hen i regionen.


– Jeg tror vi har latt oss bemerke, og på de halvandre årene har vi klart å skaffe oss et navn. Vi får gode tilbakemeldinger på det vi gjør – det skal være bunnsolid, slår han fast.


De legger stor vekt på et godt samarbeid med byggherren, og Konkret Entreprenør har alltid kvalitet i høysetet.



– Det viktigste for oss er at byggherren er fornøyd når vi er ferdige med å levere bygget. Det er et utrolig høythengende mål for oss. Det er viktig at samarbeidet er bra og profesjonelt, utdyper Jan Ludvik.


Til tross for koronasituasjonen – som Jan Ludvik mener har preget byggebransjen og manet til forsiktighet, landet Konkret Entreprenør på rundt 90 millioner i omsetning i 2020.


– Vi skal være et godt entreprenørselskap som leverer god kvalitet på det vi gjør. Med de ansatte som vi har så ligger alt til rette, for de er av enormt høy kvalitet. Alle skal kjenne at dette er en god plass å være; da yter de bedre. Det handler om å gjøre hverandre gode, sier Jan Ludvik og smiler.


Les mer...

2021-03-01 15.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv