ttbygg3ttbygg1ttbygg2ttbygg4ttbygg5ttbygg6ttbygg7ttbygg8

Derfor bør du unne deg en snekker

Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

T&T Bygg AS ble stiftet i 2001 av Tore og Trond Nauf. Siden den gang har den Horten-baserte totalentreprenøren flyttet til egeneide lokaler sentralt i Horten med en positiv utvikling. I 2023 mottok man Gaselleprisen for sin gode vekst, og man har nå også blitt sertifisert miljøfyrtårn. I tillegg er Jotan Markiser, som tilbyr alt av solskjerming, nå en del av T&T-bygg AS. 


– Vi har vokst med både ansettelser og oppdrag, og omsetningen vår har vokst deretter. Det er sammensetningen av flinke folk som klarer å få prosjektene til å gå rundt, og en rammeavtale med kommunen, som har bidratt til den økte omsetningen, poengterer daglig leder Tore Nauf.  

Fra overflatebehandling til fullstendig rehabilitering 
I dag er de 15 ansatte i T&T Bygg, hvorav brorparten har fagbrev og to er lærlinger. Som en totalentreprenør, samarbeider T&T Bygg med fire dyktige aktører i andre fag, slik at de kan ta seg av hele byggeprosessen for en kunde – fra a til å. 

– Vi jobber hovedsakelig med private boliger og kommunale bygg, i tillegg til at vi har rammeavtaler med Statsbygg med blant annet fengsler, universitet og alt de besitter av eiendom i Vestfold, forteller Tore.  

Av tjenester kan T&T Bygg lokke med tjenester som fornyelse av fasader – fra overflatebehandling til fullstendig rehabilitering, vannskaderehabilitering der man jobber på tvers av fagene for å renovere vannskadede områder, og ordinære snekkertjenester som også inkluderer bygging av utendørsområder som terrasser, utekjøkken og lignende. I tillegg kan totalentreprenøren bygge spesialtilpassede, funksjonelle tilbygg som er tilpasset kundens behov og stil. 


Tore påpeker at de også har lang erfaring med å restaurere historiske/vernede bygninger.   

– Våre fagfolk har den nødvendige kunnskapen og erfaringen for å sikre at en bygning blir restaurert på en måte som ivaretar dens unike historiske verdi, utdyper han.  

Holdbart alternativ til solcellepaneler 
For T&T Bygg er det dessuten viktig å holde seg oppdatert på det nyeste. Derfor kan de nå tilby solcelle-takstein, også kjent som soltakstein eller solenergitakstein. Disse taksteinene er utformet for å se ut som vanlige takstein, men de har integrerte solcelleceller som kan konvertere sollys til elektrisitet, og er et holdbart og integrert alternativ til solcellepaneler.  

– Jeg og en kollega var på et kurs hos Skarpnes i Grimstad for en tid tilbake, sammen med elektropartneren vår. Der gjennomførte vi en teoretisk og praktisk prøve for å bli sertifiserte tilbydere av produktet, da det stilles store krav til at bedriftene som tilbyr solcelle-takstein må være godkjente, sier Tore.  


– Solcelle-takstein er en stor satsning for oss, selv om det ikke har tatt helt av enda. Det er litt dyrere enn solcellepaneler, men fordelen er at når man skal bytte taket, er undertaket strøkent. Vi synes prinsippet er genialt, og har tro på at når energikravene til EU trer i kraft for fullt, så vil det ta av. Vi er veldig positivt overrasket over produktet, og ser at når først én i nabolaget velger det, så blir naboene nysgjerrige på det, så vi håper å få flere jobber på den måten, fortsetter en håpefull Tore.  

Ærlighet varer lengst 
T&T Bygg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder oppgjennom årene.  

– Vi er kanskje litt for ærlige iblant, spøker Tore og forklarer: Er man ærlig er det ikke alltid man får en jobb på det, men det er bedre å være ærlig for å skape en tillit slik at kunden heller tar kontakt med oss når de trenger hjelp.  


Han forteller at de iblant råder kunder som skal selge bolig til å vente med å pusse opp badet om de gjør det bare for å øke salgsmuligheten.  

– Dersom badet er i teknisk god stand, men med feil motefarge, er det en dårlig investering, og vi råder dem heller til å la være. Vi mister et oppdrag på det, men da ringer de oss kanskje heller når de har kjøpt en ny bolig, poengterer Tore, som setter ærlighet høyt.   

Etter 23 år i drift, ser T&T Bygg fortsatt lyst på fremtiden, med en ordrebok full av spennende oppdrag frem til høsten.  

– Vi ser positivt på fremtiden og satser kun på det beste. Vi har nettopp ansatt en ny snekker, og det kan hende at vi tar inn én eller to mann til. Vi får ukentlig henvendelser fra kunder, og vi ser at det finnes mange jobber der ute, så vi ser ingen grunn å nedskalere, avslutter Tore Nauf.  

Les mer...

2024-04-01 12.00

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv