Trykker seg inn i fremtiden

Hos Forretningstrykk AS i Bodø får du det meste av to verdener: nesten 80 års erfaring i kombinasjon med topp moderne utstyr og en fremtidsrettet driftsmodell.

– Vi investerte ganske tungt i 2017, og responsen har vært veldig god så langt. Den har vært over all forventning! Fremover regner jeg med at dekor vil bli en enda større del av virksomheten vår, for det er en billig måte å markedsføre seg på, spesielt innen bildekor. Dette er også noe vi selv ønsker, da vi vil være en fullservice-bedrift som kan levere det meste på kort tid.


André Lillegaard er daglig leder og andre generasjon som driver trykkeriet Forretningstrykk AS. I hovedsak er de et fullservice-trykkeri med produksjon i eget hus, og med en før-trykksavdeling med designere og typografer.


181008


– Vindusdekor kan vi levere, både inn- og utvendig, samt frosting, skjerming for innsyn, dekorering av kontorlandskaper og utskjæring av dekorer. Vi gjør også en del ting i storformat, med printing av foto i store formater. Da kan man printe på stort sett alle materialer inntil fem centimeters høyde, deriblant på treverk, kork, glass, akryl, stein og fliser. Kundene her er en del private men også bedrifter som ønsker å dekorere kontorer, visingsbygg eller byggeplass-skilt, utdyper Lillegaard.


Han forteller at trenden i Norge er at det blir stadig færre trykkerier. Per i dag er det ikke mange trykkmaskiner igjen nord for Trondheim, og de som er igjen, er for det meste større enheter. I Bodø kjører de på både digital og offset, med offset-format helt opp til 70/100. De har kunder fra Finnmark til Trondheim, og produserer en del for andre trykkerier også.


181008oiå


– Forretningstrykk AS ble etablert i 1940, og er nå bedre rustet for fremtiden enn noen gang egentlig. Det er fordi vi har gått inn på et nytt felt med dekor, med vindusreklame, bildekor, solskjerming, storformat printing og frosting av ruter.


Med eget fresebord kan de også frese, skjære, sage og lage alle mulige esker og stanser. De kan figurskjære i aluminium, kompositt-plater, akryl og papir. Kundene her er aktører innen både reiseliv, uteliv og fiskeoppdrett.


– Jeg har noen drømmer og håp om at vi fortsatt kan drive en sunn og grei butikk - både med å tjene penger og at det skal være greit å være her både som kunde og ansatt. I tillegg er målet at vi skal fortsette å følge med på den teknologiske utviklingen og på nye trender. Med andre ord: tilpasse oss markedet.

Les mer...

2018-01-25 09.00

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv