185047w3185047w4185047w2185047w1185047w5185047w6185047w7

Reduser stress i hjemmet med hjelp til rengjøring

Ønsker du mer tid til deg selv og familien? Overlat husvasken til CityMaid – med over 30 år i bransjen får du kvalitetsvask som du gleder deg å komme hjem til.

To søstre kom hjem fra reise til Amerika i 1987. Inspirert av vaskehjelper ved utenlandsoppholdet startet de med bøtte og mopp og solgte vask til private personer. I 2014 passerte bedriften 100 millioner i omsetning.


– Vi har eksistert i over 30 år og vi har først og fremst opparbeidet en kompetanse og solid erfaring i det vi holder på med, sier daglig leder Hanne Nordhagen. CityMaid er Norges største på vask i private hjem, er sertifisert Miljøfyrtårnbedrift og bruker miljøvennlige rengjøringsmidler. De sysselsetter i dag 200 ansatte hvorav 180 er servicemedarbeidere. CityMaid tilbyr også vask til små og mellomstore bedrifter.


– Vi har utvidet til avdelinger i Oslo, Drammen, Østfold, Bergen, Stavanger og Trondheim, som har kommet gradvis etter hvert som vi har sett at dette kunne vi satse på, sier Nordhagen.


185047w4


Kvalitet i arbeidet har vært det vinnende mottoet til CityMaid helt siden starten, forteller daglig leder.


– Både du og jeg kan vaske, men vask er også et fag, sier hun.


Mye kunnskap og erfaring går med i å vite hvordan man skal behandle alle flater i et hjem, og man kan gjøre mye feil når man vasker ved bruk av forskjellige kjemikalier.


–  Det hjelper ikke å ha et gulv til 300.000 hvis du bruker feil vaskemidler, eller bruker altfor mye vann. Det er slike ting som er vår styrke og som folk får kjøpt med kvalitet hos oss.


Daglig leder skryter, med et stort smil om munnen, av de ansattes daglige innsats.


– De gjør en så fantastisk jobb hver eneste dag – de er definitivt våre hverdagshelter og vaskehelter.

Den typiske kunden hos CityMaid er hvermannsen. Både småbarnsfamilier, voksne par der barna har forlatt redet og eldre benytter seg av tilbudet.


– Man tenker ikke lengre slik, at om du har vaskehjelp så er du lat eller kommer fra Oslo Vest. Våre kunder vil kunne prioriterte tiden sin annerledes – vi kan lette på hverdagsstresset og gi folk tid til det de heller vil gjøre.


185047w6


Husvasken er fortsatt en kilde til uenighet og en svært vanlig årsak til skilsmisse, ifølge spesialist i klinisk voksenpsykologi, Peder Kjøs.


– Vi redder ekteskap og stemning i hjemmet, gir deg tid til å kjøre barna på aktiviteter og kanskje du bare heller ønsker å leve livet ditt annerledes og synes det er behagelig å sette vekk vasken, sier Nordhagen.

CityMaids servicemedarbeidere kommer stort sett mellom åtte og fem på dagtid med noen unntak. Alt fra flere ganger i uken til månedlig vask tilbys hos CityMaid, alt etter kundens behov. Detilbyr også julevask, flyttevask, hovedrengjøring og vindusvask.

 

– Våre servicemedarbeidere jobber alltid i et team på to. Teamene har sinefaste kunder, sin faste rute og geografiske område.


Både medarbeiderne og kundene setter pris på at det er de samme hver gang – det er definitivt en av fordelene, sier daglig leder.


Hun fremhever også effektiviteten ved å være to ved hver vask;
– Den ene begynner gjerne med støvsuging og den andre starter med kjøkken, så de har en utrolig effektiv arbeidsfordeling og flyt i hjemmet.


– Hvert hjem har også sitt eget sett med kluter. Du skal ikke bekymre deg for at vi tørker over badet ditt med klut brukt hos naboen.


Medarbeiderne har med seg egen støvsuger slik at kunden ikke trenger å tenke på å sette frem utstyr til hver vask.
– Vi har med alt vi trenger, smiler Nordhagen.

Nå kan kunder enkelt bestille vask på CityMaids hjemmeside ved å legge inn adresse og velge hvilke tjenester du ønsker.


– Vi ønsker selvfølgelig økt vekst, men vi er i tillegg veldig opptatt av å skape gode og trygge arbeidsplasser som er et langsiktig mål. 


Nordhagen forteller at CityMaid konkurrerer mot det svarte markedets lave priser.


– Vi klarer ikke å konkurrere med timepriser på 150 kroner. Vi er små, men vi er med på å få AS Norge til å gå rundt, og vi passer på at våre 200 medarbeidere får lønn hver måned med alle rettighetene de skal ha. Dette vet kunden og er trygg på, og kan da få et rent hjem med ren samvittighet på kjøpet, smiler hun.


185047w7

Les mer...

2018-11-21 09.15

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv