miljopall1miljopall2miljopall3miljopall4

Suksess med ny panteordning for paller: Henter pallene dine – og gir deg betalt for dem!

Sandefjord-firmaet Miljøpall AS, har fokus på gjenbruk av paller, de kjøper og selger brukte paller. – Det er både kostnadsbesparende og miljøvennlig, konstaterer daglig leder Kevin Larsen.

Miljøpall AS ble startet av Kevin Larsen i mai 2022. Han fikk inspirasjon til å starte med gjenvinning av paller i Vestfold, Telemark og Buskerud, etter at en kamerat som driver med det samme opplevde stor suksess med konseptet i Oslo og omegn.


– Vi så at det var en mangelvare her nede, så det var sånn det startet. I starten kjørte vi rundt og banket på dørene hos firmaer og spurte om de hadde noen paller, og forklarte at vi rett og slett kunne betale for pallene deres. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger så langt, og mange er veldig positive når vi kommer og snakker med dem, forteller Kevin Larsen, daglig leder i Miljøpall AS.Kostnadsbesparende og miljøvennlig
Mange av firmaene de oppsøkte fattet interesse for Miljøpalls unike panteordning for paller, og de fleste takket ja til å bli kvitt paller de hadde liggende – og til og med få betalt for dem!


– Vi er interesserte i at de skal føle at de får noe igjen for det, og at de skal ha lyst til å pante pallene sine hos oss. I tillegg til at det er miljøvennlig å pante pallene sine, så er det også kostnadsbesparende. Bedrifter tjener på å selge pallene til oss fremfor å kaste de, forklarer Kevin.


Miljøpall tar imot paller fra både privatpersoner og bedrifter, og selger de brukte pallene videre til de som har behov for paller. De henter paller av alle slag; pallekarmer, engangspaller, halvpaller, og ikke minst europaller i klassene A, B og C.Stor interesse hos bedriftene
– Europall er toppklassen av paller, og er kanskje den mest kjente pallen. Europall er standard i Europa, så den forsvinner ikke, og det er dessuten mye billigere å kjøpe brukt enn nytt. Vi ser at konseptet har fungert bra så langt, vi har allerede flere store kunder som kjøper brukte paller av oss, forteller Kevin.


De tar også inn ødelagte paller, som de utfører lettere reparasjonsarbeider på før de selges videre. Men enn så lenge tar de ikke imot paller med store reparasjonsbehov, da de mangler sertifiseringen som kreves for å utføre mer kompliserte reparasjoner.


De første månedene fokuserte Miljøpall mest på å hente inn europaller som bedrifter hadde hatt stående over en lengre periode. Samtidig begynte de å ta kontakt med bedrifter som hadde behov for europaller, slik at de brukte pallene de tok inn ble sendt ut igjen etter sortering.Markedssjef Shahsine Gjikolli, tar seg av kundekontakten i det lille firmaet, og trives godt med å holde kontakten med kunder over mail og på telefon.


Store ambisjoner
2023 blir det første fulle driftsåret til Miljøpall AS, og ambisjonen videre er å få flere faste kunder – spesielt innen salg av paller.


– Vi har allerede levert paller til store aktører som Fjellsport og Matbørsen, og vi har store ambisjoner om å bli en stødig partner til mange bedrifter etter hvert. Vi er kjempefornøyde med det vi har fått til det første halvåret, og vi håper at det braker løs nå i 2023, smiler Kevin avslutningsvis.

Les mer...

2023-03-01 13.45

adserobil1

Først ute: Ærverdig sportsbilmerke lanserer helelektrisk kabriolet

Artikkel Det gamle sportsbilmerket MG feirer 100 år i 2024, og lanserer markedets aller første elektriske kabriolet. – 100 års-feiringen blir storstilt, og MG lanserer den kule sportsbilen Cyberster for å hedre...
toyotatrondheim3

Bransjens beste servicebedrift: Nordens største bilselskap satser stort i Trondheim

Artikkel Toyota Trondheim, har en lang og sterk historie – med en sterk merkevare i front. Nå satser Toyota stort, og det er en spennende reise vi har foran oss. – Det kommer veldig mange nyheter fra Toyota og...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv