192017w1

Utdanner fremtidens kosmetiske dermatologiske helsepersonell

Laila Venbakken Hovland var en av de første til å gjøre microneedling i Norge. Hvert år utdanner hun og teamet hennes i Beauty Technology og Skin Academy mer enn 1000 sykepleiere og helsepersonell innen Dermapen, peel, mesoterapi og ulike kombinasjonteknikker.

– Vi er der vi er i dag på grunn av hardt langsiktig arbeid og samarbeidspartnere som har bidratt til å gi oss den beste kunnskapen og produkter som vi sitter med i dag, sier Laila Venbakken Hovland, daglig leder og eier av Beauty Technology og Skin Academy.


Venbakken kom inn i skjønnhetsbransjen på grunn av hennes bakgrunn som hotelldirektør for spahoteller siden 2006. Som direktør deltok hun på skjønnhetsmessene som ble avholdt på Lillestrøm – først som hotelldirektør, men deretter i en annen rolle – som en av ekspertene som presenterte sin bedrift og sine tjenester.


Hun ble først medeier i annet selskap som hadde hud-, negl- og fotpleieskole. I 2011 bestemte Hovland seg for å begynne for seg selv. Hun ville importere og videreselge kosmetisk utstyr. Det startet med å låne penger for en kroppsmaskin med figurforming og den ble solgt med overskudd. Overskuddet brukte hun til å kjøpe to nye maskiner, for så å selge de. På denne tiden høstet det søte gründerlivet ikke mange frukter. Slik fortsatte det – frem til Hovland tok en helomvending på distribusjon avtaler og en mer fokusert fremtidsplan innenfor en nisje og bli best på den.


Hele businessen fikk en helomvending da Venbakken signerte avtaler med Dermapen World. Verdens desidert beste microneedling system med Dr. Andrew R Christie som innehar en enorm kunnskap og er omtalt som The microneedling expert. Andrew kom til Norge og delte sin kunnskap innen Dermapen-sertifisering. Vi har utdannet mange 1000 dyktige sykepleiere siden vi startet og klassene er delt inn i ulike temaer med nybegynner, avansert og masterklasser. Dermapen er et verktøy som brukes som en microneedling penn, tradisjonelt brukt for å  trigge dine egne celler og skreddersy hver behandling etter ditt behov. 


Behandlingen forbedrer og forebygger alderstegn, linjer, arr, porer, strekkmerker og pigmentering. Det foreligger enormt mange protokoller og mer enn 60 ulike indikasjoner vi kan behandle. Det viktigste med å kunne tilby denne behandlingen i din klinikk er at du igjennom Skin Academy kan tilegne deg den beste kunnskapen fra de beste i Norge som utdanner hele bransjen, Dr. Andrew Christe fra Dermapen world, alle våre distribusjon partnere med et stort team av leger og kjemikere med en meget høy spisskompetanse innefor hvert felt som vi kan tilby og vår egen fag ansvarlig Anne Line Leonthin.


Venbakkens positive energi er til å ta og føle på. Hun er engasjert for faget sitt og gestikulerer og snakker fort når hun blir ivrig.


– Det var egentlig ikke før for tre-fire år siden vi ble lagt merke til i bransjen. Når jeg møtte min businesspartner i dag, som er utdannet sykepleier og hudterapeut, så begynte en veldig spennende reise. Hun har jobbet 15 år i bransjen og hun er en av de beste på verdensbasis som innehar en enorm kunnskap. Det ligger enormt mye hardt arbeid bak alt vi har klart å etablere frem til i dag. Venbakken og Leonthin går 100% all in i alt de gjør og kunnskap er deres største fokus med profesjonell og innovativ drift. 


Leonthin behandler flere hundre pasienter årlig og studerer og øker sin kompetanse innen faget daglig. Hun er opplært av de beste på verdensbasis og bruker alt hun har lært til å sette i sammen de beste protokollene vi kan tilby. Anne Line er Key Opinion Leader for Innoaesthetics laboratories og underviser over hele verden i våre unike kombinasjon protokoller på vegne av vårt eget Skin Academy som vi ønsker å gjøre mer internasjonalt.


Sammen bestemte de seg for å ikke være god på alt – de ville heller ha en ettertraktet spisskompetanse. Nå lærer hun og teamet hennes leger, sykepleiere og helsepersonell om Dermapen, peel, Plexr Plus Plasma, mesoterapi, Bio Led Lys, Meline med egne kurs om pigmentering og undervisning i tre emner på Senzie Akademiet i Drammen hvor fremtidens kosmetiske sykepleiere har en universitet utdanning og blir dermatologiske sykepleier.


Anne Line er Key Opinion Leader og underviser på verdens basis mange tusen leger i ulike kombinasjon protokoller.


De er fem ansatte som jobber daglig i Beauty Technology og i tillegg de beste legene, sykepleiere og konsulenter som er trainere for Skin Academy og holder kurs og underviser. Venbakken skryter av de ansatte.


– De er virkelig flinke, proppfulle av verdifull kunnskap og engasjement for faget. Nå har Beauty Technology en sunn driftsomsetning, og vi har faktisk 3 doblet tallene i 2019. Vi har en trygg og spennende fremtid og gjør god butikk, slår Venbakken fast.


Sammen med resten av teamet på Beauty Technology utdanner de rundt 1000 sykepleiere i Norge hvert år.


– Vi er litt annerledes enn andre bedrifter, tror jeg, fordi vi kunne nok råsolgt mye mer. Vi gjør derimot ikke det, fordi vi vektlegger trygghet. Det er tross alt behandlinger med høy risiko som kan gi varige skader til kunden hvis man ikke er nøye.


Beauty Technology tar kun inn kvalitetsstemplet utstyr til Norge. Når det har kommet til klinikken deres, så tester de og undersøker alt utstyret, for å skape egne protokoller og dokumenter. Slik vet de at det fungerer som det skal.


– Skal vi sette opp et kurs for helsepersonell, så bruker vi omtrent ett år på forberedelser før kurset kan bli holdt. Det er ikke noe vi vil kjappe oss med, alt skal testet og kvalitetssikres.


Hovedproduktet til Beauty Technology er Dermapen, som gjør microneedling. Den kjøper de fra en leverandør som har produsert og distribuert Dermapen i cirka 12 år. Nye Dermapen4 lager 1800 kanaler per sekund. Behandleren velger dybden på pennen, opp til 3,0 millimeter, for så å penetrere huden. Ved å gjøre dette så kan hver behandling skreddersyes etter indikasjon og cellene får beskjed om å jobbe.


– Effekten er å frigjøre vekstfaktorer og skape et friskere og bedre kvalitet i vevet ved å aktivere cellene i huden. Det unike med Dermapen er klassifikasjonene og menneskene bak som leverer hundrevis av protokoller og 60 ulike indikasjoner som vi kan jobbe med. Selve pennen har en ekstrem  høy kavelitet med stor hastighet og den har også syv års garanti. Det er vanlig med ett år, så det er utrolig bra, sier hun.


Venbakken forteller oss at hun har store ambisjoner og er meget optimistisk for Beauty Technology og Skin Academy sin fremtid og det er også nå etablert et kontor i Sverige.


– Vi har klart å legge grunnklossene. Nå skal vi øke markedsandelene og øke kompetansen både innad og eksternt i hele bransjen – hos kursdeltagere og studenter. Kundene skal også få mulighetene til å få hjelp med de problemene de har – og vi skal levere løsningene, avslutter Venbakken.

Les mer...

2019-05-01 10.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

Kontaktinformasjon

  • Beauty Technology
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
    98 28 73 74
  • Adresse:
    Drammensveien 260, 0277 Oslo
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv