192017w1

Utdanner fremtidens kosmetiske dermatologiske helsepersonell

Laila Venbakken Hovland var en av de første til å gjøre microneedling i Norge. Hvert år utdanner hun og teamet hennes i Beauty Technology og Skin Academy mer enn 1000 sykepleiere og helsepersonell innen Dermapen, peel, mesoterapi og ulike kombinasjonteknikker.

– Vi er der vi er i dag på grunn av hardt langsiktig arbeid og samarbeidspartnere som har bidratt til å gi oss den beste kunnskapen og produkter som vi sitter med i dag, sier Laila Venbakken Hovland, daglig leder og eier av Beauty Technology og Skin Academy.


Venbakken kom inn i skjønnhetsbransjen på grunn av hennes bakgrunn som hotelldirektør for spahoteller siden 2006. Som direktør deltok hun på skjønnhetsmessene som ble avholdt på Lillestrøm – først som hotelldirektør, men deretter i en annen rolle – som en av ekspertene som presenterte sin bedrift og sine tjenester.


Hun ble først medeier i annet selskap som hadde hud-, negl- og fotpleieskole. I 2011 bestemte Hovland seg for å begynne for seg selv. Hun ville importere og videreselge kosmetisk utstyr. Det startet med å låne penger for en kroppsmaskin med figurforming og den ble solgt med overskudd. Overskuddet brukte hun til å kjøpe to nye maskiner, for så å selge de. På denne tiden høstet det søte gründerlivet ikke mange frukter. Slik fortsatte det – frem til Hovland tok en helomvending på distribusjon avtaler og en mer fokusert fremtidsplan innenfor en nisje og bli best på den.


Hele businessen fikk en helomvending da Venbakken signerte avtaler med Dermapen World. Verdens desidert beste microneedling system med Dr. Andrew R Christie som innehar en enorm kunnskap og er omtalt som The microneedling expert. Andrew kom til Norge og delte sin kunnskap innen Dermapen-sertifisering. Vi har utdannet mange 1000 dyktige sykepleiere siden vi startet og klassene er delt inn i ulike temaer med nybegynner, avansert og masterklasser. Dermapen er et verktøy som brukes som en microneedling penn, tradisjonelt brukt for å  trigge dine egne celler og skreddersy hver behandling etter ditt behov. 


Behandlingen forbedrer og forebygger alderstegn, linjer, arr, porer, strekkmerker og pigmentering. Det foreligger enormt mange protokoller og mer enn 60 ulike indikasjoner vi kan behandle. Det viktigste med å kunne tilby denne behandlingen i din klinikk er at du igjennom Skin Academy kan tilegne deg den beste kunnskapen fra de beste i Norge som utdanner hele bransjen, Dr. Andrew Christe fra Dermapen world, alle våre distribusjon partnere med et stort team av leger og kjemikere med en meget høy spisskompetanse innefor hvert felt som vi kan tilby og vår egen fag ansvarlig Anne Line Leonthin.


Venbakkens positive energi er til å ta og føle på. Hun er engasjert for faget sitt og gestikulerer og snakker fort når hun blir ivrig.


– Det var egentlig ikke før for tre-fire år siden vi ble lagt merke til i bransjen. Når jeg møtte min businesspartner i dag, som er utdannet sykepleier og hudterapeut, så begynte en veldig spennende reise. Hun har jobbet 15 år i bransjen og hun er en av de beste på verdensbasis som innehar en enorm kunnskap. Det ligger enormt mye hardt arbeid bak alt vi har klart å etablere frem til i dag. Venbakken og Leonthin går 100% all in i alt de gjør og kunnskap er deres største fokus med profesjonell og innovativ drift. 


Leonthin behandler flere hundre pasienter årlig og studerer og øker sin kompetanse innen faget daglig. Hun er opplært av de beste på verdensbasis og bruker alt hun har lært til å sette i sammen de beste protokollene vi kan tilby. Anne Line er Key Opinion Leader for Innoaesthetics laboratories og underviser over hele verden i våre unike kombinasjon protokoller på vegne av vårt eget Skin Academy som vi ønsker å gjøre mer internasjonalt.


Sammen bestemte de seg for å ikke være god på alt – de ville heller ha en ettertraktet spisskompetanse. Nå lærer hun og teamet hennes leger, sykepleiere og helsepersonell om Dermapen, peel, Plexr Plus Plasma, mesoterapi, Bio Led Lys, Meline med egne kurs om pigmentering og undervisning i tre emner på Senzie Akademiet i Drammen hvor fremtidens kosmetiske sykepleiere har en universitet utdanning og blir dermatologiske sykepleier.


Anne Line er Key Opinion Leader og underviser på verdens basis mange tusen leger i ulike kombinasjon protokoller.


De er fem ansatte som jobber daglig i Beauty Technology og i tillegg de beste legene, sykepleiere og konsulenter som er trainere for Skin Academy og holder kurs og underviser. Venbakken skryter av de ansatte.


– De er virkelig flinke, proppfulle av verdifull kunnskap og engasjement for faget. Nå har Beauty Technology en sunn driftsomsetning, og vi har faktisk 3 doblet tallene i 2019. Vi har en trygg og spennende fremtid og gjør god butikk, slår Venbakken fast.


Sammen med resten av teamet på Beauty Technology utdanner de rundt 1000 sykepleiere i Norge hvert år.


– Vi er litt annerledes enn andre bedrifter, tror jeg, fordi vi kunne nok råsolgt mye mer. Vi gjør derimot ikke det, fordi vi vektlegger trygghet. Det er tross alt behandlinger med høy risiko som kan gi varige skader til kunden hvis man ikke er nøye.


Beauty Technology tar kun inn kvalitetsstemplet utstyr til Norge. Når det har kommet til klinikken deres, så tester de og undersøker alt utstyret, for å skape egne protokoller og dokumenter. Slik vet de at det fungerer som det skal.


– Skal vi sette opp et kurs for helsepersonell, så bruker vi omtrent ett år på forberedelser før kurset kan bli holdt. Det er ikke noe vi vil kjappe oss med, alt skal testet og kvalitetssikres.


Hovedproduktet til Beauty Technology er Dermapen, som gjør microneedling. Den kjøper de fra en leverandør som har produsert og distribuert Dermapen i cirka 12 år. Nye Dermapen4 lager 1800 kanaler per sekund. Behandleren velger dybden på pennen, opp til 3,0 millimeter, for så å penetrere huden. Ved å gjøre dette så kan hver behandling skreddersyes etter indikasjon og cellene får beskjed om å jobbe.


– Effekten er å frigjøre vekstfaktorer og skape et friskere og bedre kvalitet i vevet ved å aktivere cellene i huden. Det unike med Dermapen er klassifikasjonene og menneskene bak som leverer hundrevis av protokoller og 60 ulike indikasjoner som vi kan jobbe med. Selve pennen har en ekstrem  høy kavelitet med stor hastighet og den har også syv års garanti. Det er vanlig med ett år, så det er utrolig bra, sier hun.


Venbakken forteller oss at hun har store ambisjoner og er meget optimistisk for Beauty Technology og Skin Academy sin fremtid og det er også nå etablert et kontor i Sverige.


– Vi har klart å legge grunnklossene. Nå skal vi øke markedsandelene og øke kompetansen både innad og eksternt i hele bransjen – hos kursdeltagere og studenter. Kundene skal også få mulighetene til å få hjelp med de problemene de har – og vi skal levere løsningene, avslutter Venbakken.

Les mer...

2019-05-01 10.30

industriporter5

Porter til private og industri: Derfor er det viktig å benytte seg av en seriøs aktør

Artikkel Industriporter AS, både selger, monterer og utfører service på porter. De har en lang fartstid, mange faste kunder, og dekker et stort geografisk område med sitt imponerende brede utvalg av porter av alle slag!
national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Artikkel Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Kontaktinformasjon

  • Beauty Technology
  • E-post
  • Facebook
  • Telefon:
    98 28 73 74
  • Adresse:
    Drammensveien 260, 0277 Oslo
Picture1

Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

sport24

Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv