mobileasker8mobileasker11mobileasker10mobileasker9mobileasker7mobileasker6mobileasker1mobileasker2mobileasker3mobileasker4mobileasker5

Asker og Bærums eldste bilforretning satser stort

Med tre prominente merker, en solid lokal tilhørighet og en kundeservice som får kundene til å smile stort, satser Mobile Asker stort på fremtidens bilsalg. – Vi er helt i startgropa på en reise som blir veldig spennende, fremholder daglig leder Kjetil Dahl.

Mobile Asker på Billingstad er Asker og Bærums eldste gjenlevende bilforretning. Den ble startet på midten av 90-tallet – da under navnet Auto Elite, før den i 2018 ble en del av Mobile-konsernet. Siden den gang har de fortsatt å ta markedsandeler med elbiler fra Mazda, Citroën og Honda, og har ifølge den ambisiøse daglige lederen Kjetil Dahl, store og spennende planer for fremtiden.– Her er det mange ting som ligger til rette, med beliggenheten her på Billingstadsletta, og med kollektivtrafikk og gode parkeringsmuligheter utenfor. Vi har et nedslagsfelt som strekker seg fra Asker, Bærum og Oslo, og på tross av at bilbransjen er tøff nå om dagen, så har vi ganske store planer. Vi har en ambisiøs plan om å doble salget av nye og brukte biler, og øke omsetningen på verkstedet. Vi har helt klart ganske ekspansive planer, og det skjer spennende ting mot høsten som bidrar til det. Vi er helt i startgropa på en reise som blir veldig spennende, røper Kjetil med et smil.


Har det perfekte teamet
For å oppnå målet om et mer effektivt verksted og en kundetilfredshet som skiller seg ut i bransjen, handler det mye om å ha med seg ansatte som både kan og vil stå på, og Kjetil har lagt stor vekt på å finne det perfekte teamet. De fortsetter samtidig å satse stort på sin lokale tilhørighet i Asker og Bærum, og å yte en personlig kundeservice.– Min motivasjon i denne jobben er å forme dette teamet, og bygge et vinnerteam som drar lasset sammen. Vi bruker det vi er gode på fra før, og så videreutvikler vi det og legger til ny kunnskap, poengterer Kjetil.


For Mobile Asker har Mazdas bestselger Mx30, lenge stått i rampelyset med sitt knalltøffe utseende og gode kjøreforhold. Mx30 har uten tvil fortsatt livets rett ved Mobile-avdelingen i Asker, og er utrolig populær spesielt med tanke på den gunstige startprisen.


– Det er en knallfin bil, og da jeg prøvde den selv for første gang fikk jeg en skikkelig «wow-følelse». Jeg har kjørt mange biler, men denne tok meg med storm, avslører Kjetil og gliser. Man får en kompakt og deilig følelse av å kjøre en mye større bil, og infotainment-systemet er intuitivt, fint, elegant og solid. Vi vil at kundene våre skal få øynene enda mer opp for den, så nå har vi en kjempebra kampanje slik at man nå får en splitter ny Mx30 fra 219 900 kroner. Det er «løp og kjøp», fortsetter den entusiastiske daglige lederen.Nydelig komfort fra Citroën
Da Mazda nylig lanserte den snertne hybriden Cx60, fikk den strålende omtaler i dagspressen for sin kompakte firehjulstrekker – med mye kraft og masse hengervekt. Ifølge Kjetil er Cx60 en videreføring av den smarte og intuitive teknologien som utmerket Mx30, og han har blitt godt kjent med den siden han personlig kjører en Cx60.


Der Mazdaene er noe stivere i komforten, kan Citroën derimot lokke med en komfort som er i høyklasse med sine to nye modeller ë-C4 og ë-C4 X.


– Komforten er helt nydelig, og bilene kjører mykt, behagelig og duvende over fartsdumpene. Det er nesten som å sitte hjemme i sofaen og det er rett og slett knallkomfortabelt, skryter Kjetil om de to elektriske bilene.


Med komfortable og smarte funksjoner som pop-up display, Apple-carplay og varme i rattet, har ë-C4-modellene lokket mange nordmenn ut på en prøvetur. I kombinasjon med en god rekkevidde og et romslig bagasjerom som rommer hele 510 liter, er Citroëns nye elektriske vidundere blitt til store stoltheter for det klassiske franske bilmerket.Som Honda-forhandler i Norge, tviholder Mobile Asker på det innovative bilmerket som tør å skille seg ut. Med den knalltøffe Honda e, starter Honda en reise som inkluderer flere spennende og innovative elektriske bilmodeller på lanseringsplanen i tiden fremover.


– Honda e er en knalltøff og sporty liten sak! Det innovative displayet har speil som er video, og hele panelet har et infotainment system som føles som å sette seg inn i en cockpit. Det er også veldig gøy å ha en bil med et lavt tyngdepunkt, bakhjulstrekk og 150 hester. Alle som kjører den sier at det er en knallmorsom bil, fastslår Kjetil.Går en spennende tid i møte
Videre gleder Kjetil seg stort til at Honda kommer med den etterlengtede elbilen e:Ny1, og som lander i butikken i august.


– Med en pris på 399 000 kroner er det en kjempespennende bil. Det blir gøy å få kundene til å prøve den på veiene – det tror jeg vil bidra sterkt til salget, mener Kjetil, som legger til at de allerede har åpnet salget og solgt flere biler.


Mobile Asker går en spennende tid i møte med flere biler fra tre utrolig interessante bilmerker. Kombinert med en god og ukomplisert kundeservice, som er nærmest uslåelig, gjør det Mobile Asker til en foretrukken leverandør av yrkesbiler, bruktbiler, nybiler og verkstedtjenester i Asker, Bærum og omegn.– Vi ønsker å skape et godt miljø i hallen her, for kundene merker godt om latteren sitter løst eller om det er en trykket stemning. Vi skal smile, ha et godt humør og være imøtekommende, og vi skal rett og slett ha det gøy på arbeidsplassen slik at det smitter av på kundene, konstaterer Kjetil Dahl med et smil.

Les mer...

2023-07-01 15.15

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv