184012184012jkf184012jkf.jpgkfpø184012rr

Puss opp hjemmet på en smart og trygg måte

Med eksperthjelp fra Bach Johansen Interiør & Håndverk, går innredningen og oppussingen som en lek. I Larvik har de også butikk med alt innen interiørartikler.

Interiøreksperten utfører store og små håndverksoppdrag for både private og offentlige kunder, og spisskompetansen ligger i maling, tapet, epoxy, parkett og fliser.


– Vi gjør all type arbeid, spesielt oppussingsarbeid i maler- og tapetseringsfaget. Alt fra den aller minste jobben på en halvtimes tid til de største prosjektene på leilighetskomplekser og næring. Det er en spennende virksomhet, sier daglig leder Bent Phil Nilsen.


Bedriftens gründer Kjell Bach, startet virksomheten i 1950. Bedriften har siden den gang etablert seg som den største aktøren i sitt slag i Larvik. I dag sysselsetter de 25 ansatte, inkludert tre ansatte som driver ny og moderne butikk for både privat og næring. Her har blant annet solskjerming blitt en populær vare, og ellers alt innen interiørprodukter.


– Vi har en god gjeng med veldig mange dyktige og faglig kyndige ansatte der ståpåviljen er høy, sier Nilsen.


184012jkf.jpgkfpø


Bach Johansen Interiør & Håndverk AS samarbeider med EpoxyGrossisten i Sandefjord, og utfører jobber for dem. Epoxy er en flytende plastmasse der molekylene vil polymerisere når de utsettes for varme, eller blir blandet med en såkalt herder. Dette er i økende vekst både for industrielle og private kunder som en god gulvløsning. Krav til slitestyrke og varighet er i fokus, og flere miljøvennlige produkter finnes på markedet.


– Dette er et marked som kommer til å bli større og større, også i privatmarkedet, sier Nilsen.


Han forteller at de utfører jobber innenfor Vestfold og noe på Grenland, men tar gjerne på seg større oppdrag utenfor hovedområdet også.


– Med epoxy er vi ganske fleksible og kan reise litt lengre.

Nilsen råder kunder som skal til med innredning og oppussing om å velge bedrifter som har sertifikater og godkjenninger på papiret.


– Vårt tips til de som skal pusse opp er at de velger en bedrift som har Mestermerket. Vi er opptatt av seriøsitet, kvalitet og lojalitet, og det er akkurat disse tingene som får kunder til å komme igjen til oss.


184012jkf

Les mer...

2018-08-06 09.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv