184010f184010

Få fart i arbeidsflyten med riktig IT-funksjoner

Vestfold IT legger sin ekspertise i å levere nettopp de produktene kunden trenger. I tillegg kan de også reparere ødelagte nettverk, kontormaskiner og datamaskiner.

Som en multifunksjonell IT-leverandør med både leveranser, løsninger og reparasjoner, har Vestfold IT funnet sin nisje i bransjen.


– Jeg har jobbet lenge med nettverk, server- og databaseløsninger og har lang erfaring med det. I tillegg har vi service-elektronikk som fag så vi kan reparere maskinvare, sier daglig leder Kjetil Haugland.


Haugland er selv utdannet service-elektroniker med data og kontormaskiner, og har med seg studiekameraten Espen og lærlingen Sander på laget. Til sammen tilbyr de tjenester og produkter som drift av IT-systemer, salg av serverkapasitet, datasystemer og programvare. De bistår kunder med valg av og oppsett av datasystemer og konsulentvirksomhet rundt det hele.


– Tanken bak Vestfold IT er at det finnes mange leverandører med mange produkter. Kunden må ofte henvende seg til én leverandør på økonomisystemet sitt, en annen leverandør på nettverk og datamaskiner og en tredje på skyløsninger – så tanken var å komme inn som den ene IT-kontakten bedriften har og at de har énå forholde seg til som løser alle tingene, sier Haugland.

Forskjellige kunder har forskjellige IT-behov, og Vestfold IT er ikke interessert i å selge kunder produkter og tjenester de ikke har behov for i sin bedrift.


– Vi ønsker å finne akkurat det som dekker kundens behov slik at det ikke koster mer enn det skal. Samtidig skal det dekke alle behov, sier daglig leder.


Vestfold IT har lang erfaring med å sette opp nettverk og VPN-løsninger mellom ulike lokasjoner, som linker de sammen. Dette skal gi større nettverksvidde og grunnlag for en god arbeidsflyt.


– Vi kjemper ikke for å levere de billigste produktene, men ønsker å levere solide produkter og løsninger på et mellomnivå prismessig. Vi vil få til større trådløse nettverk og tjenester som fungerer for kunden, med høy oppetid og lang levetid.

 

I tillegg tilbyr de skreddersydde webløsninger, datakassesystem og integrasjon mot ulike systemer – og sømløs filsynkronisering mellom ulike enheter, slik at kunden kan jobbe hvor som helst.


– I og med at vi sitter på forskjellig kompetanse, så kan vi levere og fikse det aller meste. Det er veldig spennende, og vi har fått en del kunder på at vi løser et meget bredt spekter av slike saker.

Vestfold IT assisterer like gjerne ved funksjoner og oppsett av system som ved fysiske reparasjoner. 

 

Etter en brann i serverrommet til en ny kunde, fikk IT-gutta en stor jobb med å gjenopprette dataene.


– Serverrommet til kunden, med alle dokumenter og data, ble slukket med pulverapparat og spylt med vann. Det gjorde jobben svært utfordrende. All data måtte gjenopprettes, blant annet økonomisystemet til kunden. Vi fikk heldigvis vasket og renset innmaten i de viktigste serverne, ned til de minste komponenter som prosessor og minne, for å kunne eksportere data til nytt system, – noe både vi og kunden var svært fornøyd med, sier Haugland.

Les mer...

2018-08-06 09:30

202002w3

Slik får du en enklere byggeprosess

Artikkel Totalentreprenøren Grødem Bygg, tar seg av kontakten med underleverandører – for en enklere og mer ryddig byggeprosess for kunden.
201031w1

– Vi fikser alt fra topp til tå

Artikkel Skjønnhets- og velværesalongen Maxi Velvære, tilbyr mange ettertraktede behandlinger under ett tak, og pleier kroppen fra topp til tå.

  Kontaktinformasjon

  • Vestfold IT AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   33 13 33 00
  • Adresse:
   Niels Juels Gate 3, 3263 Larvik
  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv