hiauto6hiauto1hiauto2hiauto3hiauto7hiauto5hiauto4

Bilforhandleren med lokal forankring

HI Auto i Vikersund har ord på seg for å være en trygg, kvalitetsbevisst bilforhandler med kundefokus i høysetet. Med over 30 års erfaring som Suzuki-forhandler, kjenner de det japanske, driftssikre bilmerket ut og inn. Med nykommeren Maxus på laget, er de nå klare til å introdusere den omtalte elbilen til moingene i sitt moderne bilanlegg.

Vi har tatt turen til Vikersund i vakre Modum kommune, der tettstedet ligger idyllisk til ved utkanten av Tyrifjorden. Bilforhandleren HI Auto har en lang historie i bransjen, helt tilbake til 60-tallet. De startet med Suzuki allerede i 1990, og kunne feire 30 år som forhandler for det japanske kvalitetsmerket i fjor. I 2006 ble de kjøpt opp av entreprenørfirmaet Hæhre og fikk navnet Hæhre Auto, og da Hæhre slo seg sammen med Isachsen entreprenør i 2017, ble de hetende Hæhre & Isachsen Auto. For enkelhetens skyld, døpte de seg om til HI Auto.  


Med sin tilknytning til anleggsbransjen fikk de agenturet for den robuste kvalitets-pickupen Isuzu i 2008. I takt med den elektriske revolusjonen i bilbransjen fikk de med seg elbilmerket Maxus i sortimentet i 2019. Denne elbilen har vakt stor begeistring i lokalmiljøet, med sine gode varebiler med lang rekkevidde og god kjørekomfort. 

Daglig leder Lars Magne Larsen forteller om en god start på 2021, etter et kronglete og korona-preget fjorår: 

– 2020 var et tøft år for oss, med bråstopp i mars som med resten av landet. Men vi hentet oss godt inn igjen etterhvert og særlig ble det fart på bruktbilsalget. 2021 har startet veldig bra og salget har tatt seg godt opp igjen. 

Hi Auto er nemlig store på bruktbil, og har ett vidt spekter av velholdte bruktbiler av andre merker, og har inne et utvalg på 25-30 bruktbiler til enhver tid. De har også egne verksteder både på Vikersund og i Solbergelva, som utfører service og reparasjoner på de fleste bilmerker. 



Mye bil for pengene
Så hva har skjedd på nyhetsfronten hos Suzuki og Isuzu? Larsen forteller oss først om nykommere
Across som ble lansert i september i fjor. Den har fått strålende omtale i pressen og fikk nylig terningskast 6 i VGs test over de beste plugin-hybridene. Her får man utrolig mye bil for pengene. 

–  Acrossen er en fantastisk bil på alle måter. Den er bygd på plattformen til Toyota RAV4, så man får den velkjente og legendariske kvaliteten, men Suzuki har klart å gjøre den hakket kulere enn RAVen, smiler Larsen. 



– Den har en overlegen kjørekomfort, og man får utrolig mye utstyr med i den bilen. Den scorer høyt på sikkerhet, og har solgt godt her i lokalmiljøet. Moingene setter pris på en driftssikker firehjulstrekk som kommer seg frem, og som samtidig kan kjøres langt på elektrisk motor. Vi har store forventninger til Acrossen videre fremover og håper flere kommer innom for en prøvetur. Denne bilen må oppleves! 

Hos Isuzu har de nylig lansert den nye pickupen D-max som har tatt proffbransjen med storm. Dette er en den perfekte bilen for både bonden, håndverkeren, anleggsfirmaet eller privatpersonen som trenger et robust arbeidsjern med uovertruffen kvalitet og driftssikkerhet. 


 

– Den nye D-max har hevet Isuzus pickup mange hakk. Kjørekomforten har fått en solid oppgradering og er nærmest på personbilnivå. Interiøret har fått seg en overhaling og fremstår med høy grad av kvalitet og stil. D-max ble dessuten kåret til den sikreste pickupen i klassen i Euro NCAP, forteller Larsen entusiastisk.

Elbil-revolusjonen inntar anleggsbransjen
Etter at HI Auto begynte å selge Maxus, har flere og flere fått øynene opp for den smarte elektriske bilen, særlig proffkundene. 

– Mange håndverkere her i Modum bygger hytter på fjellet, og bruker Maxus til det formålet. De er strålende fornøyd med bilen! Det er også viktig for flere og flere entreprenører å fremstå med en grønn profil, siden de har mange offentlige anbud. Da er Maxus en ideell bil å kjøpe. En flott varebil, med god plass, lang rekkevidde og god kjørekomfort. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på den bilen, forteller Larsen når han blir spurt om hvordan mottakelsen av Maxus har vært her lokalt i Modum. 



Den engasjerte og dedikerte gjengen hos HI Auto er optimistisk med tanke på fremtiden. Med et godt modellutvalg, fornøyde kunder og med høyt fokus på kundeservice, er de rede til å møte fremtiden med godt mot. 

– Alt ligger til rette for en god vekst videre for HI Auto. Vi har tre solide merker i ryggen, et godt serviceapparat og fornøyde kunder. Vi vil jobbe videre for at HI Auto forblir en foretrukken bilforhandler her lokalt, avslutter Larsen.

Les mer...

2021-06-01 17.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv