rohneselmer3rohneselmer5rohneselmer4rohneselmer2rohneselmer1

Norges største Ford-forhandler setter rekord

RøhneSelmer Lillestrøm selger flere bruktbiler enn noensinne, og styrer mot ny salgsrekord på nybil – godt hjulpet av den superspreke elbilen Mustang Mach-e.

Bilforhandleren RøhneSelmer Lillestrøm, er en institusjon i Lillestrøm. Her har bilforhandleren eksistert i godt over 60 år, og er for mange i lokalbefolkningen et foretrukkent valg når det er blitt tid for ny bil. 



– Vi får gode tilbakemeldinger på at mange av våre 40 ansatte har jobbet her lenge. Halvparten av gutta på verkstedet startet her som lærlinger, og alle selgerne våre har vært her i ti år. Det er en stabil gjeng som blir godt kjent med kundene våre, og som har den der «det fikser vi»-innstilingen. Vi er en annerledes butikk som er uformell og ujålete, der det skal være koselig å komme inn, forsikrer plassjef  Ola Johannessen. 


Stor interesse
Den tradisjonelle RøhneSelmer-forhandleren i Lillestrøm, ble oppgradert for fem år siden til en ny og flott Ford-store. RøhneSelmer er for øvrig en bilforhandler som på landsbasis faktisk er størst i Norge på Ford, og her i Lillestrøm nyter forretningen godt av den store interessen rundt Ford Mustang Mach-e; en interesse som så absolutt ikke ser ut til å avta med det første.  



– RøhneSelmer er også Europas største Mach-e-forhandler, og det har vi ikke vært på en bilmodell før! Det sier litt om elbil-landet Norge, men også noe om at Mach-e har vært en suksess både for Ford og RøhneSelmer, understreker Ola.

 .  

Mustang Mach-e, er en strøken elbil med god rekkevidde og romslig plass til en rimelig pris.  


– Den starter på 422 000 kroner, og så har den jo det litt spennende Mustang-sløret hengende over seg, som tiltrekker seg de gamle lojale Ford- kundene. Vi merker også at vi har fått veldig mange nye kunder og innbyttebiler fra fremmedmerker, som har passet veldig bra nå som det er et så høyt trykk på brukt, forteller Ola. 


Slår rekord 
RøhneSelmer Lillestrøm slo forrige måned en 60 år gammel rekord i antall solgte bruktbiler. De selger alle merker og tilpasser seg markedet ved å kjøpe inn biler de vet fungerer.  


– Vi har mellom 70 og 90 bruktbiler på lager til enhver tid, men før sommeren var vi oppe i 120 bare for å «booste» salget, siden vi vet at juni er en meget god bruktbilmåned. 


Med 400 leverte nybiler i fjor, sier Ola seg også godt fornøyd med fjorårets nybil-salg.  


– Vi har allerede tatt igjen fjoråret, så det lover bra. Pluss at vi har mange som venter på Mustangen sin, sier han og smiler.  


Det er slettes ikke bare modellen Mach-e som lokker nordmenn til å kjøpe Ford. Ford, som er viden kjent for sin umistelige kvalitet, har i en årrekke vært et særdeles populært merke blant nordmenn. 


– Vi hadde suksess med Explorer og Kuga plug-in, og så har vi varebilene som alltid har tikket og gått.  



Ola trekker spesielt frem Explorer som én av bestselgerne, som har solgt langt bedre enn de håpet på – mye grunnet den store størrelsen, tøft design og  plug-in hybrid til en fornuftig pris  


– En så stor bil med så mye krefter og alt av utstyr til godt under én million, har funket bra. Sammen med Mach-e, gjorde Explorer at vi klarte å være der vi skulle nybilmessig, forteller Ola.  


Han forteller videre at pickup-biler har fått seg et skikkelig oppsving, der Ranger og Ranger Raptor også selger svært godt hos Ford-forhandleren i Lillestrøm.  



– Det er en kombinasjon av at markedet har fått lyst på den type bil, pluss at Ranger har blitt tatt veldig godt tatt imot, opplyser Ola.  


Spennende nyheter fra Ford 
Han røper videre at Ford kommer med spennende nyheter i tiden fremover. Bestillingene for Mustang GT er allerede i gang og tikker inn, og de første bilene har RøhneSelmer Lillestrøm gleden av å kunne overrekke rundt årsskiftet.  


– Og så kommer det en elektrisk varebil som heter E-Transit, som er den største varianten. I tillegg kommer Kuga plug-in med en lengre rekkevidde og forbedret batteri, avslører han. 


Avslutningsvis opplyser Ola at for dem som har en forkjærlighet for US-Ford, er RøhneSelmer stolt eneimportør av Shelby i Norge. De tar inn fabrikknye modeller av F 150 og Mustang, og treffer et overraskende stort nisjemarked.  



– Det er veldig artig! Perfekte biler for bilglade karer som ikke ønsker det samme som naboen har stående på tomta, avslutter Ola og trekker på smilebåndet.  

Les mer...

2021-09-01 18.15

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv