togreiser194024w1194024w2194024w3

Legg din neste konferanse på toget!

Hvorfor ikke la selve reisen bli en del av opplevelsen?

Togreiser.no holder til i en gammel jernbanestasjon i Drammen. Få meter fra sporet der Bergenstoget suser forbi, sitter en entusiastisk gjeng som lager flotte opplegg der tog er en viktig del av reisen.


– Vi tilbyr næringslivet spennende konsepter på toget, forteller daglig leder, Erik Baadstø. 



Han kan fortelle om stor interesse for å tenke litt nytt i disse miljøtider. Det fine med å velge tog til din neste konferanse eller samling, er at reisen starter på en jernbanestasjon nær deg. Der kan alle deltagere bli møtt med rød løper og et glass i hånden idet de stiger om bord. 


– På toget kan vi arrangere gruppearbeid over et valgt tema, quiz, vi kan ha kåserier/foredrag eller sang og musikk underveis. Det er bare fantasien som setter grenser. Mens andre er på vei til flyplassen sitter dere allerede og er godt i gang med konferansen og kan fortsette med videre arbeid eller lunsj/middag når dere kommer frem til hotellet. Hele opplegget blir mye mer effektivt, og det er spennende å forsøke noe nytt istedenfor å lage den samme, gamle samlingen som man alltid har gjennomført, forteller Baadstø.


– Her er det penger å spare, samtidig som man kan krysse av for «bærekraftig» konferanse/samling, som de fleste er opptatt av i dag. Det viktigste er allikevel at dette er gøy! Alle som blir med på toget føler et helt spesielt samhold og dette er en stor opplevelse, forteller Baadstø entusiastisk. 


Selv om man legger opp til en faglig oppvarming til hovedsamlingen, vil de fleste oppleve dette som en slags artig øvelse der man blir godt kjent med hverandre til mye smil og latter gjennom vognene. Ofte kan man stoppe underveis for å smake på lokal, kortreist mat eller finne på andre aktiviteter som ligger langs linjen. Konseptet med toget tar kreativiteten inn i en ny dimensjon. På noen timer fra Østlandet kan man vandre på blåisen ved Finse, havne på et spahotell på Sørlandet eller smake Aquevit i innlandet. Man kan selvsagt kombinere med både ski eller bading avhengig av årstider, eller hva med å bli hentet med tøffe 4WD for å kjøre sammen i en spennende løype i skogen? 



– Den rolige varianten er at alle får en tursekk med litt delikatesser og vandrer opp til en utsikt med bål og deilig lunsj. Eller hva med en sykkeltur for alle ansatte langs et skogsvann før middag? Vi kan ordne med nær sagt alle aktiviteter i løpet av togturen forteller Baadstø.


Selve togmateriellet er også en historie for selg selv. Flytoget kan stille med hypermoderne vogner, og Vy har også mye materiell.


– Vi kan chartre gamle vogner helt fra 1912 og frem til i dag der man kan oppleve gamle salonger og «uteveranda». Det blir som å reise i et museum og gir en helt spesiell følelse fra en svunnen tid.


Det er mye flott å oppleve i Norge, men man kan også ta hele bedriften på tur i vårt nærmeste naboland Sverige eller nedover i Europa om man ønsker å lage noe helt spesielt. Om man vil kombinere tog med båt eller kanskje fly én vei, kommer an på hvor god tid man har. Dersom man kopler på sovevogner og egen restaurant og barvogn, vil ikke togreisen oppleves som transport - reisen blir en del av opplevelsen.


Togreiser.no kan booke alt av tog i hele Europa, ta kontakt for en togprat!

Les mer...

2019-10-23 11.30

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Hjemmeside

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv