194002w1194002w6194002w5194002w4194002w3194002w2

Faghandelen i sentrum

Fagkunnskap kombinert med tidsriktig design skal få svanen i Drammen sentrum til å ta av.

Med 34 års samlet erfaring var det en rutinert trio som åpnet Svane Kjøkkenet Drammen i slutten av januar.


– Jeg har samlet et team som jeg kjenner fra tidligere og som vet hva det vil si å drive en kjøkkenbutikk og alle utfordringene det medfører, sier daglig leder og eier Line Nesdal.



Selv har hun 15 års erfaring fra Kvik og Mobalpa. Hos Kvik har hun hatt de fleste roller og er derfor godt forberedt på hva som venter. Hun utdyper hvilke utfordringer det er knyttet opp mot skifte av kjøkken.


– Reklamen, markedet og kundene er ofte opptatt av stil, farger og trender, men kjøkken er også strøm, vann, avløp og ventilasjon. Dette er fag kundene ofte har lite eller ingen kunnskap om og da skal vi være faghandelen som leder de gjennom prosjektet, sier Nesdal.


Skape nye drømmer
Kollega Monica Bergodd har tittelen interiørdesigner og kan fortelle at veien mot et nytt kjøkken er en hårfin balanse mellom å knuse og skape nye drømmer.


– Vi ser ofte at kunder har hentet inspirasjon fra venner eller familie som nylig har kjøpt seg nytt kjøkken og ønsker den samme løsningen hos seg selv. Men ser boligen helt annerledes ut er det ikke sikkert det er gjennomførbart. Da må vi tenke ut en løsning som gir kunden det samme uttrykket, men i en annen form, sier Bergodd.


– I verktøykassa har vi et kjøkkenmerke med et stort sortiment av høy kvalitet, så jeg er helt sikker på at alle skal finne noe de liker hos oss. Vi har 17 forskjellige lakkerte farger og fire trefarger på våre fronter, forteller hun videre.


Sentrumsbutikk
Svane Kjøkkenet produserer sine kjøkken, bad og garderober i Danmark og er et selskap som ønsker å vokse i Norge. Butikken i Drammen sentrum er den åttende i Norge og selskapet ønsker å åpne flere butikker. Line Nesdal kjempet hardt for å få lagt butikken til sentrum.


– Drammen er en by i god vekst. Det er mange tiltak som skjer kontinuerlig for å heve byen. Vi plasserte oss her i Nedre Torggate 18 fordi vi ønsker at kundene skal kunne stikke innom oss i lunsjen eller rett før eller etter jobb. Det skal heller ikke være slik at kunden må skaffe seg barnevakt, for vi har egen barneavdeling. Ellers er vi veldig fleksible som kjøkkenleverandør, vi prøver så godt vi kan å tilpasse oss en travel kunde, forklarer hun.


– Prosjektene vi jobber med har ofte en lang tidslinje, kundene er opptatt av gode løsninger og materialer. Er kvaliteten god nok kan butikken ligge hvor som helst. Vi er ikke en forretning hvor man stikker innom med bil og henger for å hente varer. Her kommer alt ferdig sammensatt og blir levert hjemme hos kunden, sier Nesdal.



Lun atmosfære
Kollega og medeier Marius Strandseter følger opp med at Svane Kjøkkenet er produsert for å vare i mange år.


– Vi tegner og tilbyr et produkt som kunden skal leve med i 20-30 år. Da er det viktig at løsningen er best mulig og fungerer i hverdagen. Kunden må gjerne velge seg årets farge, men det er minst like viktig for oss at arbeidsflyten i kjøkkenet er god og at tekniske funksjoner fungerer i mange år. På 34 år har vi gjort noen feil og det er fint om våre kunder slipper å brenne fingrene på nytt, sier Strandseter.


Mottakelsen i Drammen har vært god og de ansatte har rikelig med prosjekter å følge opp.


– Responsen forteller oss at det er plass til Svane Kjøkkenet i Drammen. På lik linje med kjøkkenløsningene våre, har vi lune, fine farger i lokalet vårt. Det skaper en god og trygg atmosfære. Vi opplever at kundene verdsetter det, avslutter Line Nesdal.

Les mer...

2019-08-02 14.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv