newnordic3newnordic1newnordic2newnordic4newnordic7newnordic6newnordic5newnordic8

Har du hørt om skjønnhetsproduktene som pleier huden både innenfra og utenfra?

New Nordic er det holistiske helsekostmerket som har skapt en helseboom verden over med sine unike urtebaserte produkter som kombinerer vitalitet og skjønnhet. – Hvis du kombinerer kosttilskudd som jobber innenfra, med kosmetiske produkter som pleier huden utenfra, vil du få en mye bedre effekt, forteller Therese Wærnes Foldvik, daglig leder i New Nordic AS.

New Nordic ble startet av gründeren Karl Kristian Bergman Jensen i 1990, med et ønske om å utvikle effektive og gode produkter for alle. New Nordic startet opp i Norge i 2000, og i løpet av sine 22 år på det norske markedet, har produkter som BioDrain®, Melissa Dream™ og Hair Volume™ blitt anbefalt videre fra venninne til venninne og mellom mødre og døtre.


I Norge har produktene til New Nordic blitt hyllet som naturlige produkter som faktisk virker. Ved å kombinere urtenes helbredende egenskaper med naturlige og effektive ingredienser, kan produktene til New Nordic kalles for urtemagi fra Skandinavia.Magien ligger i hvordan naturens ingredienser jobber i harmoni med kroppen, noe som er svært fordelaktig for helsen vår.


Globalt selskap
Den helseinteresserte gründeren Karl Kristian, hadde et tidlig ønske om å jobbe med urter og naturlige produkter for å gi mennesker et vitalt liv. Suksessoppskriften spredde seg fort til andre land, og New Nordic er i dag et globalt selskap med kontorer i Europa, Canada og Australia.


– Vi er opptatt av at vi skal være et globalt selskap. Vi ser hva som finnes på markedet, og er innovative og raske til å utvikle nye produkter. Men det som er ganske fascinerende, er at det er de samme produktene som selges godt verden over, opplyser Therese med et smil.Da Francois Gérard ble en del av New Nordic i 2004, fikk selskapet et stort løft på produktutviklingssiden. Den tidligere produktutvikleren for blant annet Christian Dior, har mer enn 30 års erfaring innen urter, og er godt bevandret innen det som kalles for «natural magic».


– Det er helt fascinerende når man møter Francois; du ser at han bare elsker å jobbe med dette! Han reiser heller rundt i verden for å oppdage nye urter og nye bruksområder for urtene, istedenfor å bare studere dem i et laboratorium, sier Therese om den dedikerte franskmannen.Urtene forsterker hverandre
New Nordic har laget et eget urteherbarium med en stor database over urter, samt studiene og vitenskapen bak. New Nordic er nøye på at alle urtene de bruker i sine produkter både skal være sikre og ha dokumentert effekt, og alle ingrediensene blir analysert i kontrollerte laboratorier for å sikre effekten og kvaliteten.


– Enkelte urter brukes i flere av produktene våre, og sammensetningen av de ulike urtene forsterker hverandre. Det er også mange måter å bruke urtene på. Å bruke tabletter og kremer som inneholder de samme aktive urteingrediensene er en flott måte å pleie huden både innenfra og utenfra. Dette er en ny og holistisk skjønnhetsmetode, og man vil oppleve mye bedre resultater.


Den populære hårpleieserien Hair Volume™ er et eksempel. Dette er en prisvinnende produktserie for alle som sliter med hårtap og tynt hår. I Hair Volume™-serien finnes det både kosttilskudd som pleier kroppen innvendig, og sjampo, balsam og hårkur som styrker håret utvendig.– Folk er kjempefornøyde! Hud- og hårpleie er veldig populært nå, og Hair Volume™ er det største produktet i konsernet, som bare øker og øker, forteller hun.


God kundeservice i egen nettbutikk
New Nordic har en rekke såkalte nisjeprodukter i sitt sortiment, blant annet innenfor øyne, hår, hørsel og vekt. Therese forteller videre at kosttilskudd for søvn har fått et stort oppsving under Korona-pandemien, og at detox-trenden nå har kommet tilbake for fullt.


– Det skal være lettvint og enkelt for folk, og det gode produktet Apple Cider™, som har vært lenge på markedet, er én av bestselgerne våre. Det er mange som vet at eplesidereddik er sunt og godt, så det er et produkt som selger seg selv, konstaterer Therese fornøyd.


New Nordics produkter finnes hos mange forhandlere, men de har også en egen nettbutikk med et kompetent kundeservice-team som mer enn gjerne svarer på spørsmål og andre synspunkter om deres produkter.


– Vi er veldig tydelige på at det bare er å ta kontakt med kundeservice om man lurer på noe, og jeg synes det er utrolig gøy å få prate med kundene selv, avslutter den sprudlende daglige lederen.


Avslutningsvis litt artig fakta om New Nordic-logoen av verdenstreet Yggdrasil: Logoen er faktisk designet av svensken Göran Rossling, som også har designet Bluetooth-logoen! 

Les mer...

2022-06-01 16.45

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv