flekkefjordrorogvarme8flekkefjordrorogvarme4flekkefjordrorogvarme1flekkefjordrorogvarme3flekkefjordrorogvarme2flekkefjordrorogvarme5flekkefjordrorogvarme9

Har varme- og baderomsløsningene som passer akkurat deg

Uansett hvordan drømmebadet ditt ser ut, så kan du føle deg trygg på at Flekkefjord Rør og Varme hjelper deg med planleggingen! – Vi prøver alltid å gi de rådene som kundene trenger, forsikrer Arve Larssen, daglig leder i Bademiljø Flekkefjord Rør og Varme.

Flekkefjord Rør og Varme, har vært en del av Bademiljø-kjeden helt siden starten av. Selv har daglig leder Arve Larssen vært fast inventar i baderomsbedriften siden 1997, den gang bedriften het Moi Rør avd Flekkefjord. 


– Denne fagbutikken her, ble faktisk bygget i 1998. Jeg var med og bygget butikken sammen med andre ansatte, og har i grunnen jobbet for Moi Rør frem til 2012. Jeg var borte i 2-3 år og kom tilbake hit med et tilbud om å overta avdelingen i Flekkefjord i 2014, siden daværende eier ville pensjonere seg, forteller Arve innledningsvis.  


Butikken, som har en fin plassering i Svegeskogen i Flekkefjord, ble overtatt av Arve og Rune, som også hadde en lang fartstid i bransjen.  – Vi har drevet butikken siden den gang, og det har vært en nokså bratt læringskurve, innrømmer Arve med en hjertelig latter.  


Noe nytt hver dag 
Flekkefjord Rør og Varme, betjener Listerregionen og Lund, og har næringskunder og privatkunder. I tillegg har de rammeavtaler med kommunen og andre aktører. De har eget verksted hvor de bygger rør til prosjekter og  større entrepriser til industribygg, kommunale bygg og leilighetsprosjekter. 


Det legges rør for både sanitær, varme og sprinkler på større byggeprosjekter som de utfører.  


– Vi tar på oss det meste, vi har faktisk fikset et par båtpropeller i sommer som trengte å sveises for å nevne noe. Takket være flinke ansatte så er vi veldig allsidige og tilpasningsdyktige i vår bransje.  


Arve synes at det aller beste med sitt yrke er å få lov til å møte mennesker som befinner seg i alle livets faser, og de kan tilby noe for enhver.  


– Man er nødt til å være selvstendig, for man møter utfordringer som må løses hele tiden og man må alltid opptre profesjonelt når man er hjemme hos andre mennesker. Ingen dager er like, og det er veldig moro, for da er det nye ting å lære hele tiden, smiler han.  


Han får ofte forespørsler via mail, telefon og på nettsiden, og mange henvender seg til bedriften for å få profesjonelle råd. I samråd med kunden, kommer Flekkefjord Rør og Varme frem til den beste løsningen for kunden, avhengig av budsjett og ønsker.  – Det er mange folk som møter opp på butikken også, og vi prøver alltid å gi de rådene som kundene trenger – om man for eksempel skal pusse opp et bad. Noen har gjort et godt forarbeid før de kommer, mens noen kommer hit uten å ha tatt mål eller vet noe på forhånd. Da reiser vi ut til kunden og tar en befaring sammen og finner ut av hva de ønsker, forteller Arve.  


Toppmoderne utstilling 
Flekkefjord Rør og Varme, har et stort fokus på sin oppdaterte og innholdsrike utstilling, og er selvsagt aktive på sosiale medier.  


– Vi prøver hele tiden å holde butikken oppdatert med det siste. En utstilling skal egentlig ikke stå lengre enn ett år her før vi bytter ut, og vi holder kontinuerlig på med å endre utstillingen vår.  Arve skryter godt av produktene sine og det gode samarbeidet Flekkefjord Rør og Varme har med sine leverandører. De fører produkter fra Dansani, Vikingbad og Fossbad, for å nevne noen, men de er også behjelpelige med å skaffe det som kunden måtte ønske hvis de er på utkikk etter noe helt spesielt. 


Da den nye trenden med dusjtoalett dukket opp i fjor, tok Flekkefjord Rør og Varme inn det mye omtalte produktet. For selv om det er en kostbar sak som varierer i pris – fra toalettets Rolls Royce i en prisklasse på bortimot 45 000 kroner, kan du få basismodellen for rundt 15 000 kroner. 


–  Vi har hørt fra kunder at de som har et dusjtoalett hjemme synes rett og slett det er uhygienisk å komme til noen som ikke har det! Den dyreste modellen har funksjoner som kan tilpasses hver enkel bruker i boligen slik de har eget brukerprogram, foreteller han. 


Så langt har de ikke mottatt en eneste reklamasjon på de høyteknologiske toalettene, og Arve tror det vil bli langt mer vanlig å gjøre sitt fornødne på et dusjtoalett i fremtiden.  


– De kundene som kjøper et slikt toalett kan være både gamle og unge, og for folk med bevegelseshemninger er det utrolig smart. Det er ikke bare et luksusprodukt. Og så er det lite som skal til for å klargjøre for dette, opplyser han.  


Flekkefjord Rør og Varme har også forbrenningstoalett i sitt sortiment, noe som kan være genialt på hytta.  


– Det er også en ganske rimelig løsning. Et forbrenningstoalett koster rundt 30 000 kr og fungerer veldig fint. Det er ingen problem med lukt så lenge det monteres i henhold til anvisninger, og rommet som toalettet står i er godt ventilert.  


Selger produkter som kunden blir fornøyd med 
I dag er det mye fokus på energi og oppvarming, i en tid der strømkostnadene har skutt i været og varierer kraftig gjennom hele døgnet. Det ligger i navnet at Flekkefjord Rør og Varme også har varmeløsninger, i tillegg til rørleggertjenester. De tilbyr løsninger innen vannbåren varme, og selger varmepumper fra kvalitetsmerkene Nibe, Mitsubishi, Panasonic og Toshiba. For Arve har det blitt en selvfølge å takke nei til å ta inn billige varmepumpe-merker, og de er nøye med å avdekke kundens behov for å kunne tilby riktig produkt på riktig plass.  


– Vår montør har bortimot 20 års erfaring innen varmepumper og har god kompetanse på området. Kjøper du et kjent varmepumpe-merke, er det lite som skiller på toppmodellene ang virkningsgrad. Det går mye på design, og du kan faktisk skifte front på den nyeste modellen.


–  Vi ønsker å formidle merker som har en god support og som vi vet det er lite problem med. Og så ønsker vi å selge produkter som kunden kan bli fornøyd med, understreker han.  


Arve kan avsløre at han har spennende fremtidsvisjoner for rørleggerbedriften som han har vært en stor del av i så mange år. 


– Vi ønsker å utvikle oss og ta flere og flere markedsandeler fremover. Det håper vi å fortsette med, og vi håper på enda mer besøk i butikken. Dette er en knallfin butikk, og vi prøver å ha fokus på å holde den tipptopp, avslutter han med et smil.  Les mer...

2022-02-01 14.45

merelektro7

Nytenkende elektroinstallatør forandrer byggeplassen med innovativ batteriteknologi

Artikkel Den oslobaserte elektroinstallatøren MerElektro AS, har spesialisert seg på å bygge battericontainere til byggeplasser, og er langt fremme på byggestrøm og utslippsfrie byggeplasser. – Vi er veldig miljøbevisste...
marcusbil3

Selger kun elbiler: Suksessrik bruktbilforhandler åpner nye avdelinger

Artikkel Marcusbil AS er en rendyrket elbil-forhandler som har spesialisert seg på brukte Teslaer og andre elbilmerker. I dag har Marcusbil lokasjoner i Asker & Bærum, Arendal og på Gardermoen, og øker i rask takt...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv