petpowerhouse8petpowerhouse1petpowerhouse2petpowerhouse3petpowerhouse4petpowerhouse7petpowerhouse6petpowerhouse5

Vigor & Sage får mange gode tilbakemeldinger for sine helsemessige egenskaper

Hunde- og kattefôret fra Vigor & Sage, har en rekke helsemessige fordeler som blant annet gir bedre tannhelse og minsker allergier hos hunder og katter. – Fôret er lett fordøyelig, slik at hundene og kattene får utnyttet fôret mye mer, understreker distriktsansvarlig selger og produktekspert André Mølsted.

PetPowerhouse er distributør for katte- og hundeprodukter, og fører blant annet merkene Vigor & Sage og Biokat’s. Vigor & Sage, ble etablert som et europeisk varemerke sommeren 2016, med hovedkontor i Rotterdam i Nederland. Alle produktene er europeisk produsert, tørrfôret produseres i Nederland og våtfôret i Spania.


Vigor & Sage er et «Super Premium” fôr med høyt innhold av ferskt benfritt kjøtt eller laks med naturlige ingredienser levert fra Nederland, Tyskland og Norge.
Vigor & Sage er et dyrefôr med godt balanserte produktoppskrifter. Det ligger en vitenskapelig bakgrunn rundt bruken av urter, hvor Vigor & Sage bygger på kunnskaper innen tradisjonell, kinesisk medisin. Bak hvert produkt og hver oppskrift er det en historie om urter og ingredienser. Urter, røtter og frukter er kombinert for å tilby helsemessige fordeler og utsøkte smaker. Det er alltid minst fire urter som jobber sammen som «naturens lege» og «gourmetkokk».


Bruker dagsferskt kjøtt
Distriktsansvarlig selger og produktekspert André Mølsted, forklarer at katte- og hundefôret fra Vigor & Sage er basert på singelprotein. Det vil si at det kun benyttes én animalsk proteinkilde i de ulike typene; for eksempel kyllingprotein, lakseprotein eller andeprotein.


– I tillegg bruker vi tverrstripet muskelkjøtt i fôret. Det gjør at fôret er lett fordøyelig, slik at hundene og kattene får utnyttet fôret mye mer, og slipper å slite på nyrer og lever siden det ikke er basert på tungtfordøyelig protein. Det er også helt kornfritt, og vi bruker søtpotet som stivelse istedenfor korn som stikker i tarmveggene. Vi er også unike i forhold til at vi produserer fôret med ferskt kjøtt på slutten av prosessen, forklarer André.
Ingrediensene kommer fra Nederland, Tyskland og Norge, og fôret er helt naturlig og inneholder ingen tilsetningsstoffer; bare protein, urter, tang og ferskt kjøtt.


– Kjøttet vi bruker i Vigor & Sage er dagsferskt, og skal hverken bli fryst eller kjølt ned før det tilsettes i produksjonen. Når man produserer ferskt, skal det være helt ferskt, og fabrikken har hele tiden dialog med kjøttleverandøren i forhold til levering, poengterer André.


Pets, People, Planet
Vigor & Sage’ dyrefôr får veldig mange gode tilbakemeldinger for sine helsemessige egenskaper. Mange hunde- og katteeiere rapporterer at alt fra fordøyelse til tannhelse, forbedringer av hud og pels og allergier, har blitt bedre hos sine små firbeinte siden de begynte med det urtebaserte fôret.


PetPowerhouse’ slagord er «Pets, People, Planet». Med en norsk bakgrunn og ansvarlige eiere, har de den siste tiden jobbet ekstra mye med bærekraft. Det første steget mot en mer miljøvennlig fremtid, blir en bærekraftig produktemballasje. Det er nå startet et prosjekt for å lansere en 100% resirkulerbar sekk i løpet av 2024. Med dette vil Vigor & Sage være på linje med det nye direktivet for emballasje som vil komme i EU.
– Vi ser også på andre proteinkilder som blant annet insekter, og vi jobber med lansering av et insektbasert produkt. En internasjonal undersøkelse viser at det faktisk er 31 prosent av hunde- og katteeiere som sier at de vil kjøpe insektbasert mat, så det er uten tvil et marked for det, sier André.


Lanserer ny bærekraftig kattesand

PetPowerhouse, som også fører kattesandmerket Biokat’s, forteller at det anerkjente merket nå kommer med en helt ny kattesand som heter Biokat’s Natural Care.– Det er en bærekraftig sand som er laget av plantefiber som er helt nedbrytbart, og som man i prinsippet kan helle i toalettet når man er ferdig med det, men dette må avklares med lokale myndigheter. Lanseringen av Biokat’s Natural Care i Nederland har gått veldig bra, og her i Norge er PetPowerhouse først ute med å lansere et slikt produkt som kan erstatte tradisjonell kattesand som kommer fra gruvedrift.


Holder seg ren lengre
Kattesanden fra Biokat's Natural Care, har en høy absorberingsevne og kan absorbere opptil 700 prosent av sin egen vekt. Kattesanden danner faste klumper som på en enkel og hygienisk måte kan kastes rett i toalettet. Takket være de naturlige plantefibrene, er den myke sanden kattenes favoritt, og kattedoen holder seg dessuten ren lengre enn ved bruk av vanlig kattesand – i tillegg til at den er svært miljøvennlig.– Katteeiere vet at en god kattesand skal klumpe seg, og det blir nesten litt som sement. De fleste skjønner at det ikke er spesielt bærekraftig når urin og avføring – som i utgangspunktet er nedbrytbart – må kastes i restavfall. Derfor mener jeg at denne kattesanden burde være fremtiden, utdyper Marita Johansen.


PetPowerhouse har gitt 30 ambassadører muligheten til å teste ut den nye kattesanden, og resultatet er 30 veldig fornøyde katteeiere. Produktet er nå tilgjengelig i fagbutikkene.

Les mer...

2023-06-01 10.00

akustikkonsult

Akustikktrio med lang erfaring kartlegger støynivå for en mer behagelig hverdag

Artikkel Akustikk-konsult AS, jobber metodisk for å avdekke og kartlegge de vanligste støykildene, og kommer med forslag til tiltak som kommer folkehelsa til gode. – Støy har veldig stor betydning for helsa,...
mesterkonsult7

Arkitekt- og ingeniørkontor med tung kompetanse har fokus på rasjonell boligbygging i dyrtiden

Artikkel Den Trondheimbaserte bedriften MesterKonsult har en tung ingeniørkompetanse på huset, og tilbyr ingeniør- og arkitekttjenester, byggesøknader og energirådgivning, både til privatkunder og bedriftskunder.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv