Komplett bilsenter midt i Oslo

Det har vært travle dager i Konows gate 67 B i Gamlebyen i Oslo. Onsdag 27. august åpnet Insignia AS dørene til 7400 nye kvadratmeter med bilforretning, for både nye og gamle kunder. Lokalene i Konows gate er forvandlet til topp moderne butikk, showroom og verksted. Delelager og dekkhotell er det også. Insignia AS er forhandler for Jaguar, Land Rover, Aston Martin og Morgan.

  — Vi tilbyr våre kunder et totaltilbud, og det i sentrum av Oslo. Vi ønsker at kundene skal oppleve at vi har stålkompetanse på det vi driver med, samtidig som vi er ærlige, leveringsdyktige og kundevennlige. Det skal være ekstra hyggelig å være kunde hos oss. Alle som kommer til Insignia skal få personlig service, understreker administrerende direktør Thomas Øvreseth, som er én av tre deleiere i Insignia AS.
  Et så stort bilsenter er sjelden kost når beliggenheten er så sentrumsnær. Spesielt når tjenestetilbudet er så fullstendig som det er hos Insignia AS. Øvreseth og hans kolleger har som ambisjon å kunne dekke nærmest alle behov. Salg og service, dekkskift, oppbevaring, bilvask, samt reparasjoner av alt innen glass, felger og skader. Insignia AS tilbyr også lakk- og skinnreparasjoner via samarbeidspartnere som er spesialister på feltet.
  Samtidig har Jaguar og Land Rover tråkket på gasspedalen, både internasjonalt og i Norge. En ny og moderne motorfabrikk er på plass i England, og i Oslo har de 26 ansatte i Insignia AS stor tro på fremtiden. Jaguar og Land Rover har i dag også en tydelig miljøprofil, som omfatter både produksjonsprosessen og selve kjøreegenskapene til de ulike bilmodellene.

— Det er viktig med fokus på lavt utslipp og forbruk, med lavere vekt på bilene, samt effektive motorer og girkasser. Men det er også viktig å fokusere på det samlede utslippet i selve produksjonsprosessen. Både Jaguar og Land Rover er opptatt av å bruke resirkulerbare materialer. De sørger hele tiden for at hele prosessen er så gjennomtenkt og miljøvennlig som mulig, forteller Øvreseth.
  Han forvalter i dag en arv som går 40 år tilbake i tid i Norge. Selskapet som i dag heter Insignia AS har røtter helt tilbake til 1973, da en norsk bilmekaniker fikk lærlingeplass på Jaguars tradisjonsrike bilfabrikk i Coventry i England. Derfra går det en lang linje frem til nyinnflyttede Insignia AS i 2014.
  — Da han kom tilbake til Oslo fra Coventry, startet han et verksted hvor han skrudde på Jaguar og andre engelske merker. I 1980 etablerte han Oslo Jaguar Service AS, og drev med Jaguar og Land Rover. I 1984 ble han autorisert Jaguar-forhandler, og drev også med import i en periode. Etter mange endringer har firmaet nå vært en ren forhandler for Jaguar og Land Rover siden årsskiftet 2012-13. Vi forhandler Jaguar og Land Rover i Oslo og Akershus, og vi er eneforhandler i Norge for Aston Martin og Morgan, forklarer Øvreseth.
  I Insignia AS står de klare for å betjene både markedet for kjøp og salg, og ikke minst også ettermarkedet. Med nye lokaler i Konows gate er nå ingen utfordringer for store.

  — Vi er overbevist om at det er et stort potensiale i ettermarkedet. Det selges mellom 800 og 1000 nye Land Rovere i Norge hvert år, og det er helt klart et mål å øke dette volumet. Bilene må i tillegg ha servicetjenester, og det er en av grunnene til at vi har investert i nye lokaler. Nå har vi topp moderne verksted, showroom, dekkhotell og delelager. Med vår størrelse og vår sentrumsnære beliggenhet, har vi en unik mulighet til å gi kundene våre den aller beste oppfølgingen.

Les mer...

2014-09-16 11.05

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv