1_11_21_3

Skap en fresh finish på interiøret med nye håndtak

Ofte tror man møbler må til for å fornye et rom, men de virkningsfulle endringene kan også ligge i detaljene. R. Bergersen tilbyr en rekke praktiske, men samtidig stilfulle produkter for en helhetlig oppgradering!

Nye dører – både inne og ute

En oppgradering av hjemmets interiør trenger ikke være kostbart, ei heller tidkrevende. Et gjennomgående moderne og stilfullt preg skapes som oftest av de gjennomtenkte detaljene.

Ganger, korridorer eller de mest brukte rommene kan ofte føles “godt brukt” etter et par år. Du trenger likevel ikke gå i gang med en totalrenovering for å få en forandring. Noe så enkelt som å bytte dørhåndtak kan føre til at hjemmets ganger og rom oppleves oppdaterte og tidsriktige. De fleste velger like håndtak på dører som synes i samme rom. Enkelte velger også å være litt mer kreative der kun ett håndtak er synlig. Det finnes et stort utvalg materialer, farger og fasonger å velge mellom.

Det første både du og gjestene ser ved ankomst er naturligvis inngangsdøren. Entreen vil derfor gi det første inntrykket av stilen i hjemmet ditt. Bli kvitt de gamle og skranglete håndtakene – og kjenn på inntrykket av et moderne hjem fra første stund. Det samme gjelder selvsagt verandadøren og bakdøren. Husk likevel at årelang bruk samt vær og vind krever solide materialer.

R. Bergersen leverer alt fra beslag til interiørartikler. Merkevarene de tilbyr kombinerer slitesterke materialer med vakkert design slik at du får et oppdatert interiør, hvor utseende ikke går på bekostning av kvaliteten.

Personifiserte møbler

Å bytte håndtak på møbler er et særlig godt grep av to enkle grunner:

Først og fremst kan du gi de gamle møblene dine et nytt uttrykk. Dette er en enkel og effektiv måte å skape et tidsriktig design på. Ofte kreves det ikke mer enn en skrue ut og en skrue inn – og vipps så har du et nytt møbel. Nye møbelhåndtak sparer også lommeboken – du trenger ikke å kjøpe helt nye og dyre møbler. Ikke minst er dette et miljøvennlig grep.

For det andre vil du få noe som er helt eget. De utallige masseproduserte kommodene, skapene og skuffene fra de største produsentene er godt implementert i de skandinaviske hjem. Kjedelig når alle har det samme, er det ikke? Skap i stedet ditt personlige design og gjennomgående stiluttrykk. Trekk inn flere spennende elementer og tilpass atmosfæren etter hva som passer nettopp deg. Slik sørger du for at du og naboen ikke har helt like hjem.


Nytt liv til kjøkken- og baderomsinnredningen

R. Bergersen ønsker at møbler, beslag og andre integrerte deler av hjemmet skal være vel så funksjonelt som vakkert. Du trenger ikke kaste hele kjøkkeninnredningen eller å slenge servanten på dynga bare fordi du er lei.

Oppdater integrert innredning og møbler med nye håndtak eller knotter. Både kjøkken, bad og andre rom vil føles freshere med dette lille grepet. Kostnadsbesparende, enkelt – og ikke minst effektivt. Håndtakene og knottene fra R. Bergersen er slitesterke og vil bestå i mange år.

Tenk helhetlig interiør


Noen synes det er spennende å sette sammen et mer eklektisk uttrykk i hjemmet. Andre vil heller ha et gjennomgående stiluttrykk. Uansett hva du ønsker, er det ofte de “usynlige” detaljene som gir rommet eller hjemmet det stilmessige løftet. Nye knotter, håndtak til dører eller møbelhåndtak vil gjenopplive kjente og vante rom, uten at det koster en formue. R. Bergersen har et bredt utvalg av dør- og møbelbeslag. Slik kan du leke og teste deg frem til et stiluttrykk som passer deg og ditt hjem.

Er dørhåndtak, møbelhåndtak og knotter egentlig interiør, tenker kanskje du? Absolutt. Beslag påvirker helheten og trekker en rød (og moderne) tråd gjennom boligens interiør, slik at virkelig får inkorporert din smak i alle ledd.Besøk R. Bergersen

R. Bergersen tilbyr en rekke sikkerhets- og beslagsløsninger, samt stilfulle designprodukter. Vi leverer produkter både til proffmarkedet og det private. Over tid har vi beveget oss fra å være en ren leverandør av sikkerhetsprodukter, til å inkludere en rekke produkter innen interiør og design i vårt sortiment. Med skreddersydde løsninger og konsulenthjelp finner vi de løsningene som passer nettopp ditt hjem – enten det handler om det praktiske eller designet.

Besøk vår nettbutikk eller en av våre tre forretninger i Oslo. Vi ser frem til å finne produktene som realiserer ditt drømmehjem!

Les mer...

2021-11-05 08.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv