185021w4185021w9185021w7185021w6185021w8185021w5185021w3185021w2185021w1

Det lille ekstra som gjør kunden fornøyd

– Vi jobber heller en dag ekstra for å få det skikkelig, slik at kunden blir fornøyd, forsikrer Svein Bårlund i Bårlund Entreprenør AS.

Svein Bårlund driver sin entreprenørvirksomhet helt alene, og startet opp Bårlund Entreprenør AS i 2003 etter å ha flyttet fra Nord Norge, hvor han i tillegg til å drive egen kafe/restaurant jobbet for sin far frem til 2000 da fars selskap ble avviklet.  


– Jeg er vokst opp i denne bransjen. Min far var anleggsentreprenør/anleggsgartnermester, og jeg jobbet hos ham hele oppveksten, og i godt voksen alder, I tillegg har jeg utdannet meg til baker, konditor og kokk, som jeg har jobbet litt med ved siden av. og har med bakgrunn av matfaglige utdannelser og erfaring fra forskjellige jobber, bygget han opp kafeer, restauranter og hotell, jeg har alltid jobbet mye og hatt to jobber i alle år, forteller den driftige alt-mulig-mannen. 


Men Bårlund har ikke alltid drevet alene. Har hatt medeiere og ansatte tidligere, men det er enklere å være egen herre, med full kontroll. Han leier gjerne inn små entreprenører ved behov, og ser bare fordeler ved å ikke ha noen formelt ansatte. Han er ikke spesielt glad for alt det byråkratiske ved å drive egen virksomhet, som arbeidsgiveravgift, dyre forsikringer, pensjonsordninger og ikke minst overskuddsskatt, som han mener er straff for å lykkes og mener det vanskeliggjør muligheten for små aktører som vil etablere seg og tjene penger, og ha ansatte. 


185021w5


– Fordelen med ikke å ha ansatte men heller leie inn mindre aktører forenkler drift ved stille marked. Det er utrolig dyrt å ha ansatte, sier Bårlund og rister på hodet, ønske er jo selvfølgelig å ha dyktige ansatte og helst flinkere enn meg selv, menmyndighetene gjør det vanskeligere og vanskeligere for små firmaer å ha folk i arbeid, kostnadene blir for høye. 


Bårlund Entreprenør AS tar oppdrag fra Skien til Oslo, og i det siste har det blitt mange oppdrag i hjembyen Tønsberg. Kundene er hovedsakelig privatpersoner, men det hender at bedrifter tar kontakt med Bårlund med forespørsler om enklere ting som en malejobb eller flis legging. 


– Vi har anleggsgartnertjenester; steinlegging, mur, kantstein og plen - det er den ene delen, som er mest i sommersesongen. Men så driver jeg også med renovering og vedlikehold. Vi har et system der vi har totalentreprise, så om du skal fikse et bad eller renovere et kjøkken, ordner vi med alle som er involvert. De er selvsagt godkjent innen fagfeltene de skal gjøre, forteller Bårlund om de mange tjenestene han kan tilby.


185021w6


Når jobben er utført, får kundene alltid en mappe der all informasjon og dokumentasjon står oppført.


–  Det er veldig viktig at alle dokumentasjoner er registrert, spesielt på bad! Vi jobber ryddig, og kundene må signere på alt. Det gir forutsigbare utgifter for kunden, fastslår han. 


Det er nemlig ryddighet og nøyaktighet som Bårlund scorer aller høyest på når det kommer til kundetilfredshet. Den erfarne entreprenøren tenker gjerne på hvordan han selv ville hatt det, og jobber ut ifra det prinsippet. Han forlater ikke en jobb før kunden er fornøyd, og han har alltid med seg en mopp, for å rydde opp og tørke over gulvet er utrolig viktig ved overlevering.


– Da både lukter det og ser godt ut, og det har vi fått mange positive tilbakemeldinger på, smiler han. 


Det lille ekstra kan utgjøre en stor forskjell, og Bårlund har i tillegg en fiffig ekstratjeneste inkludert i prisen.


– Vi har en høy kvalitet på det vi gjør. Vi jobber heller en dag ekstra for å få det skikkelig, slik at kunden blir fornøyd. Vi bruker heller en time ekstra på lister, så blir det helt perfekt og kunden blir kjempefornøyd! Det er mange som bare lister og drar, men vi har det som en service at vi i tillegg sparkler og maler lista.


– Det tar litt tid å gjøre det, men det er det verdt, sier den serviceinnstilte entreprenøren med et smil. Vi gjør tydeligvis godt inntrykk og leverer godt håndverk da vi har mange kunder som bruker oss i forskjellige sammenhenger over flere år, og det er et kvalitetsstempel for oss.


185021w2

Les mer...

2018-11-08 15:15

194022w1

Vil skape en miljøvennlig oase midt i Drammen by

Artikkel Eiendomsutvikleren Prosjektas AS, bygger for fremtiden. – Vi har lyst til å bygge bygg som folk har lyst til å bo i - ikke bare oppholde seg i.
195011w5

Škodas ny elbil gir deg mye bil for pengene

Artikkel – Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef om den kommende elbilen.

  Kontaktinformasjon

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv