vaba2vaba5vaba4vaba3vaba1

Slik får du den ultimate feriefølelsen hjemme

Nå henger stadig flere nordmenn seg på bassengtrenden. VaBa tilbyr eksklusive designbasseng som blir ferdigprodusert på fabrikken. – Vi har stor etterspørsel, sier Svein Olav Lenes i VaBa.

VaBas hovedprodukt, er luksusbassengene fra Niveko-pools, som selges eksklusivt i Norge av VaBa.


– VaBa selger også plasstøpte basseng, med liner eller glassmosaikk – samt glassfiberbasseng.Vi opplever en økende etterspørsel etter spesialdesignede basseng og spabasseng i syrefast stål, men nå er det mer av bassengene fra Niveko-pools,som ligger i premiummarkedet, forteller Svein Olav, daglig leder i VaBa Basseng og Spa.



Jobber med designere og arkitekter

VaBa er ofte i kontakt med entreprenører, hagedesignere, landskapsarkitekter og arkitekter når de leverer bassengløsninger til kundene. Svein Olav presiserer at de kan levere til hele Norge, og at all ebassenger blir skreddersydd etter mål.


– Gode prosjekter fører til gode referanser. Et gjennomført, bra prosjekt, vil alltid øke verdien på boligen din, poengterer han.


VaBa har nå en økende etterspørsel på basseng fordi folk er mer hjemmekjære.


– I år ser det lovende ut, og vi har stor etterspørsel. Men luksusproblemet er at det er en veldig lang leveringstid, så kundene kan måtte vente litt. Derfor jobber vi langsiktig, opplyser Svein Olav, og oppfordrer alle bassenglystne til å være tidlig ute.


Stort sortiment med ulike løsninger

Bassengløsningene VaBa fører, er preget av design, modernitet og rette linjer, og har et særdeles eksklusivt preg. I sortimentet finnes også forskjellige overdekkinger som lamelltrekk, CoverSeal Design heldekkende automatisk sikkerhetstrekk, skyvbart terrassegulv, tradisjonelle bar-cover og bassengskyvetak.



Vannbehandlingssystemene til bassengene er hovedsakelig kloranlegg, klordosering, UV-lys, tilnærmet klorfrie løsninger og helt naturlige basseng. Bassengene kan tilpasses kunden, enten man ønsker et glassfiberbasseng, betongbasseng, spabasseng, et basseng av syrefast stål, eller den naturlige typen for dem som foretrekker et helt kjemikaliefritt basseng.


– BioNova Naturlige basseng, er også et alternativ. Bassenget renses helt naturlig uten kjemikalier, og det er det en stigende etterspørsel etter, opplyser Svein Olav. 


Niveko-pools tilpasses helt etter kundenes ønsker og det finnes en rekke ulike valgmuligheter i forhold til design og størrelse. Bassenget har glatte, rette vegger som gir rette linjer, og alle detaljer kan leveres i ABS, syrefast stål eller i Nivekos egne«plus»-utførelse. Bassenget er produsert i Niveko High-Teck Polymer – et materiale som er spesielt utviklet for lang levetid, som sammen med betong, utgjør en solid og stabil konstruksjon. 



Niveko-pools - en profesjonell samarbeidspartner

Svein Olav forteller videre at de også selger varmepumper, rengjøringsroboter og utedusjer. VaBa har også en nettbutikk, der du finner det meste av ekstrautstyr som tilbehør og deler til bassengene. 


I fjor ble de nominert i «UK Pool and Spa Award 2020».


– Niveko-pools leverer til 90 forskjellige land, så det var litt artig! Det er fint å ha en profesjonell leverandør og produsent som er så flinke til å følge opp, sier Svein Olav. 


Reisen (og badegleden), fortsetter videre for VaBa, og de ønsker helst å fortsette i samme spor.


– Det ser ut som det blir mer og mer interesse for bassenger, og det er så moro å levere! Vi leverer ofte prefabrikkert, teknisk rom eller kombinert teknisk rom og buffertank, der alt er blitt ferdig montert på fabrikken, avslutter han.


Les mer...

2021-03-03 16.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv