192013w2192013w1192013w3

Føl deg trygg etter plastikkoperasjonen

Østfold Plastikkirurgi AS er en av få plastikkirurgiske klinikker som har døgnvakt på sine pasienter det første døgnet etter et inngrep. Alt for at du som nyoperert skal føle deg helt trygg.

Marthe Felloni er spesialist i plastikkirurgi og daglig leder ved Østfold Plastikkirurgi. Hun har tatt seg tid til å prate med Bransjemagasinet selv om hun har ganske mye å stå i som plastikkirurg og ansvarlig ved klinikken.


Felloni har sin utdannelse fra Rikshospitalet og Ullevål universitetssykehus der hun jobbet i ti år før hun fikk sin spesialitet. I tillegg er hun ph.d. i biokjemi og karkirurgi. Etter å ha fått sin spesialisttittel i plastikkirurgi begynte hun som overlege på Moss sykehus – der hun fortsatt jobber den dag i dag, samtidig som hun driver Østfold Plastikkirurgi.


– Jeg startet privatklinikken Østfold Plastikkirurgi sammen med et par kollegaer i 2013 og vi hadde vår første operasjon i april 2014, sier Felloni innledningsvis om klinikken som feirer fem år om noen få uker.



Alt innenfor kosmetisk kirurgi


Den private plastikkirurgiske klinikken med fem ansatte består av to klinikker i Østfold: Østfold Plastikkirurgi i Moss og i Sarpsborg. Selv om Østfold er kjerneområdet, valfarter folk fra Oslo og Vestfold til klinikken.  


– Det går mye på jungeltelegrafen. Mange har søkt på Google og lest annonser, men de fleste kommer hit fordi de har en bekjent som har vært her. Det er den absolutt beste reklamen man kan få, smiler Felloni.


Med etiske retningslinjer tuftet på omtanke, seriøsitet, engasjement og profesjonalitet, tilbyr klinikken alt innenfor kosmetisk kirurgi.


– Vi er ikke en konkurranse til det offentlige der man må ha en medisinsk indikasjon for å få et behandlingstilbud. Vi står utenfor det og tilbyr kosmetisk tilbud til de pasientene som ellers ville falt utenfor behandlingstilbudet i forhold til nasjonale retningslinjer, forklarer den erfarne plastikkirurgen.


En stor trygghet


Mens Felloni tar seg av kirurgiske behandlinger som trådløft og plastikkirurgi, utfører kosmetiske sykepleiere de lettere behandlingene som Botox, fillers og hudpleie. Østfold Plastikkirurgi er i tillegg en av få plastikkirurgiske klinikker som har døgnvakt på pasientene det første døgnet etter et inngrep, og skulle det være noe vil de kunne nå Felloni på hennes private nummer, som hun alltid gir til alle sine pasienter.


– Da kommer de rett til oss i stedet for å komme til en stengt avdeling og uten å måtte henvende seg andre steder. Det er veldig viktig med døgnvakt det første døgnet etter en operasjon, mener hun.  


Pasientgruppen som er størst representert hos klinikken, er kvinner og menn som har hatt et stort vekttap og som sitter igjen med et overskudd av hud. Denne gruppen får stor hjelp av hud- og kroppsreduserende kirurgi og reiser fornøyd hjem fra klinikken etter behandlingen de har fått av Felloni og hennes team. 


Mindre tabubelagt


Andre inngrep som klinikken utfører mye av er øyelokkoperasjoner og kroppsformende kirurgi. I tillegg kommer det stadig flere kvinner som er ferdig med ammeperioden og ønsker å få tilbake det de engang hadde av bryster. Felles for pasientgruppene er at nesten ingen føler skam over å fikse på utseendet sitt lengre.


– Jeg har pasienter helt fra 19 til 80 år! Flest kvinner men også en god del menn. Jeg opplever at hele plastikkirurgien har blitt mindre tabubelagt. Plastikkirurgiske inngrep flagges i dag helt åpent på sosiale medier – og det er en helt annen åpenhet i dag enn det var før.


Østfold Plastikkirurgi har både konkurransedyktige priser og kort ventetid. Etter en grundig konsultasjon får du oftest tilbud om et inngrep to uker etter konsultasjonen.


– Det aller viktigste under en konsultasjon er å forstå hva pasienten ønsker, og se om pasienten har realistiske forventninger til det man kan skape. Jeg lytter alltid godt til det pasienten sier, uttrykker plastikkirurgen.

Les mer...

2019-03-28 13.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv