192013w2192013w1192013w3

Føl deg trygg etter plastikkoperasjonen

Østfold Plastikkirurgi AS er en av få plastikkirurgiske klinikker som har døgnvakt på sine pasienter det første døgnet etter et inngrep. Alt for at du som nyoperert skal føle deg helt trygg.

Marthe Felloni er spesialist i plastikkirurgi og daglig leder ved Østfold Plastikkirurgi. Hun har tatt seg tid til å prate med Bransjemagasinet selv om hun har ganske mye å stå i som plastikkirurg og ansvarlig ved klinikken.


Felloni har sin utdannelse fra Rikshospitalet og Ullevål universitetssykehus der hun jobbet i ti år før hun fikk sin spesialitet. I tillegg er hun ph.d. i biokjemi og karkirurgi. Etter å ha fått sin spesialisttittel i plastikkirurgi begynte hun som overlege på Moss sykehus – der hun fortsatt jobber den dag i dag, samtidig som hun driver Østfold Plastikkirurgi.


– Jeg startet privatklinikken Østfold Plastikkirurgi sammen med et par kollegaer i 2013 og vi hadde vår første operasjon i april 2014, sier Felloni innledningsvis om klinikken som feirer fem år om noen få uker.Alt innenfor kosmetisk kirurgi


Den private plastikkirurgiske klinikken med fem ansatte består av to klinikker i Østfold: Østfold Plastikkirurgi i Moss og i Sarpsborg. Selv om Østfold er kjerneområdet, valfarter folk fra Oslo og Vestfold til klinikken.  


– Det går mye på jungeltelegrafen. Mange har søkt på Google og lest annonser, men de fleste kommer hit fordi de har en bekjent som har vært her. Det er den absolutt beste reklamen man kan få, smiler Felloni.


Med etiske retningslinjer tuftet på omtanke, seriøsitet, engasjement og profesjonalitet, tilbyr klinikken alt innenfor kosmetisk kirurgi.


– Vi er ikke en konkurranse til det offentlige der man må ha en medisinsk indikasjon for å få et behandlingstilbud. Vi står utenfor det og tilbyr kosmetisk tilbud til de pasientene som ellers ville falt utenfor behandlingstilbudet i forhold til nasjonale retningslinjer, forklarer den erfarne plastikkirurgen.


En stor trygghet


Mens Felloni tar seg av kirurgiske behandlinger som trådløft og plastikkirurgi, utfører kosmetiske sykepleiere de lettere behandlingene som Botox, fillers og hudpleie. Østfold Plastikkirurgi er i tillegg en av få plastikkirurgiske klinikker som har døgnvakt på pasientene det første døgnet etter et inngrep, og skulle det være noe vil de kunne nå Felloni på hennes private nummer, som hun alltid gir til alle sine pasienter.


– Da kommer de rett til oss i stedet for å komme til en stengt avdeling og uten å måtte henvende seg andre steder. Det er veldig viktig med døgnvakt det første døgnet etter en operasjon, mener hun.  


Pasientgruppen som er størst representert hos klinikken, er kvinner og menn som har hatt et stort vekttap og som sitter igjen med et overskudd av hud. Denne gruppen får stor hjelp av hud- og kroppsreduserende kirurgi og reiser fornøyd hjem fra klinikken etter behandlingen de har fått av Felloni og hennes team. 


Mindre tabubelagt


Andre inngrep som klinikken utfører mye av er øyelokkoperasjoner og kroppsformende kirurgi. I tillegg kommer det stadig flere kvinner som er ferdig med ammeperioden og ønsker å få tilbake det de engang hadde av bryster. Felles for pasientgruppene er at nesten ingen føler skam over å fikse på utseendet sitt lengre.


– Jeg har pasienter helt fra 19 til 80 år! Flest kvinner men også en god del menn. Jeg opplever at hele plastikkirurgien har blitt mindre tabubelagt. Plastikkirurgiske inngrep flagges i dag helt åpent på sosiale medier – og det er en helt annen åpenhet i dag enn det var før.


Østfold Plastikkirurgi har både konkurransedyktige priser og kort ventetid. Etter en grundig konsultasjon får du oftest tilbud om et inngrep to uker etter konsultasjonen.


– Det aller viktigste under en konsultasjon er å forstå hva pasienten ønsker, og se om pasienten har realistiske forventninger til det man kan skape. Jeg lytter alltid godt til det pasienten sier, uttrykker plastikkirurgen.

Les mer...

2019-03-28 13:00

201031w1

– Vi fikser alt fra topp til tå

Artikkel Skjønnhets- og velværesalongen Maxi Velvære, tilbyr mange ettertraktede behandlinger under ett tak, og pleier kroppen fra topp til tå.
201027w2

Visuelle og audiovisuelle tjenester utført med perfeksjon

Artikkel FotoPhono AS, har lang erfaring med bildeproduksjon og Audiovisuelle løsninger, og sitter på kompetansen som kan ta akkurat din idé til nye høyder!

  Kontaktinformasjon

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  Arkiv