182012182012d182012dfdg182012ø

Ophelia frister studenter med ny lunsjmeny

Ophelia Bar/Diner håper at flere studenter vil komme innom litt tidligere på dagen for nye smakfulle retter.

 – Vi startet nylig med å tilby lunsj. Med nye kokker og et eget lunsjkonsept håper vi å tiltrekke oss studenter og andre som jobber i området, forteller daglig leder Raymond Veiborg ved Ophelia Bar/Diner, og legger til at dette innebærer noe tidligere åpningstider fra onsdag til lørdag.


De fire dagene i uken åpner de dørene fra 11.00 til 15.00 for å tilby den nye lunsjmenyen. Her kan du blant annet bestille en saftig burger, en egg & bacon-sandwich eller en tallerken rykende varm pasta med kylling og pesto. Dineren på Holbergs plass i Oslo sentrum er et allsidig utested fordelt over to etasjer. Med restaurant, bar og nattklubb, betjener de mange slags gjester og ulike behov.


182012dfdg

Leier ut selskapslokaler

For mange av stamgjestene på bydelspuben, er Ophelia synonymt med sosialt samvær, en god drink og fin stemning. Noen kommer hit for å svinge seg på dansegulvet, andre for å spise eller se en fotballkamp på storskjerm. Man skal heller ikke glemme de mange som leier deler av lokalene til private bursdagsselskaper.


– I fjor hadde vi over 130 bursdagsselskaper, så vi har blitt store på det. Der har vi et tilbud hvor man får leie gratis lokaler hvis man er over 80 personer. Det er et veldig godt tilbud som ingen andre utesteder i Oslo har, så vidt jeg vet, sier Veiborg.


I lokalene er det sitteplass til 140 personer nede og 40 personer oppe. I tillegg har gjester muligheten til å få et eget avlukke, et såkalt «chambre separee», med plass til opp til 60 personer. For private selskaper kan man velge om man kun ønsker at det skal serveres en velkomstdrink, eller om Ophelia skal diske opp med middag til hele følget.

182012ø

Variabelt klientell

– Før var Ophelia kun en bar og nattklubb, men vi har utviklet oss i løpet av de 32 årene vi har eksistert. Men vi har alltid vært sterke på dette med drinker og cocktails. Med 20-årsgrense er vi en bydelspub, bar og restaurant på hverdagene, mens i helgene slår det over til å bli mer et utested typisk for Oslo sentrum.


– Klientellet vårt er en god blanding av studenter, innbyggere i bydelen og reisende som bor på et av de mange hotellene i området. Det er en fin miks av nesten alle aldersgrupper, og det er egentlig konseptet vårt også. Vi tilbyr jo så mye, med både mat, drikke, fotball og nattklubb. 

Les mer...

2018-04-03 14:30

195016w1

Hemsedals utrolige utvikling gjør dem til en skidestinasjon for alle!

Artikkel – Alle kan få det dem er ute etter! Hemsedal er en fantastisk plass med veldig mange muligheter, forteller Martin Letzter, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.
195011w5

Škodas ny elbil gir deg mye bil for pengene

Artikkel – Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef om den kommende elbilen.

    Kontaktinformasjon

    51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

    Vi søker medieselgere!

    Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

    193w2

    Hytteliv på svenskekysten

    Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv