svenskabad1svenskabad2svenskabad3svenskabad4svenskabad8svenskabad7svenskabad6svenskabad5svenskabad9svenskabad10svenskabad11svenskabad12

Serviceinnstilt og løsningsorientert massasjebadforhandler gjør kunden strålende fornøyd

Filosofien til Svenska Bad, er at folk skal få seg et utrolig bra massasjebad, som er driftssikkert og holder høy kvalitet – til en konkurransedyktig pris. Badene blir alltid levert med en god garantiordning og en stor porsjon raushet.

Det var Per Arne Ødegård som for noen få år tilbake, sørget for å få massasjebadprodusenten Svenska Bad til Norge. Den muntre og positivt innstilte tidligere lastebilmekanikeren, hadde før den tid rukket å jobbe i massasjebadbransjen i fem år, som selger ved Hotspring Massasjebad på Høvik. Mot slutten av sin ansettelse klarte han å få agenturet og rettighetene i Norge på Villeroy & Boch sine utendørs-massasjebad. Deretter startet han og en bekjent med salg av massasjebadene gjennom selskapet Wellness Norge i 2017.


– Vi solgte bra med bad, men til slutt måtte vi avvikle det, fordi vi ikke klarte alle andre kostnader som fulgte med. Da tok jeg kontakt med Svenska Bad i Sverige. Jeg dro dit og besøkte dem, og spurte om de ikke ville starte opp i Norge, for det kunne jeg hjelpe dem med, forteller Per Arne, i dag daglig leder i Svenska Bad AS.Et lite eventyr
Svenska Bad leide sitt første lokale i april 2018, men kom etter hvert over et feiende flott lokale her på Billingstad i Asker. Og med tidenes beste selger fra Hotspring Massasjebad og et knippe dyktige medarbeidere, fikk Svenska Bad en god start i Norge.


– Med denne staben har vi mange års erfaring, og selv om vi bare hadde vært i drift i ett år sa jeg at en husleie på over millionen i året pluss moms, det går fint! Jeg er så takknemlig for dem som ville være med på dette, for jeg ser på dette som et lite eventyr. Vi kjørte bare på, og så har det jo gått bra, smiler en optimistisk Per Arne.Per Arne så positivt på fremtiden, selv helt i starten av koronapandemien, og hadde helt rett i at spabad ville få et skikkelig oppsving under pandemien.


– Det var helt vilt! Vi solgte bad som aldri før, og folk var helt gærne. Lageret vårt gikk plutselig fra å være fullt, til at vi nesten ikke kunne levere, sier Per Arne.


Mange var svært nysgjerrige på massasjebadene til Svenska Bad; et merke som hadde en filosofi om at folk skal få seg et utrolig bra massasjebad, som er driftssikkert og holder høy kvalitet – til en konkurransedyktig pris.


– Utførelsen av badene er utrolig gjennomført og av god kvalitet, samtidig som det ser stilig ut. Alt fra materialer til oppbygning av badet i motorrommet er gjennomtenkt, fastslår Per Arne.Selger bad på referanser
Han forteller videre at kundene som kjøper et massasjebad fra Svenska Bad, har en garanti på hele fem år, og er sikret dersom noe skulle skje med badet under garantitiden.


– Er det noe som går i stykker, så koster det deg ikke en krone at vi kommer! For noen år siden var jeg oppe i Nesbyen på julaften for å hjelpe en kunde av en forhandler av oss. Han ringte lille julaften fordi det nye badet hans ikke virket. Da dro jeg opp halv syv på morgenen, byttet hele kontrollboksen og kjørte ned igjen. Kunden var superhappy, og det solgte jeg mye bad på i ettertid. Ikke bare er vi hyggelige, men vi er også rause. Det får vi masse igjen for, siden vi selger sinnssykt masse bad på referanser, forteller Per Arne.Løsningsorientert og serviceinnstilt
Svenska Bad har et stort og variert produktutvalg der fullisolerte bad dominerer utvalget. Her finner kunden som regel det perfekte badet for sitt behov, enten man er ute etter et fullisolert eller termoisolert bad, et bad med UV-rensing eller ozonrensing, eller om man heller foretrekker et saltvannsautomatisert rensesystem. Ifølge Per Arne, trenger man faktisk ikke besøke en annen massasjebadforhandler – med mindre man vil ha et helt annet bad.– Men hvis kunden ikke kjøper bad av oss kan jeg i hvert fall fortelle kunden hvor han bør kjøpe det, sier Per Arne med glimt i øyet.


Badene kan leveres i hele Norge, og mens noen kunder ønsker å få det levert og installert av Svenska Bad, kan kundene som heller vil fikse det selv få låne en spesialhenger av dem. Per Arne og hans stab har fått et godt rykte på seg for å være både serviceinnstilte og svært løsningsorienterte, og han gir et eksempel:


– En gang kom det en kunde hit som ville ha en matt svart farge på utsiden av badet, noe som egentlig var umulig å fikse fra produksjonen. Men da kom jeg på ideen om å ta kontakt med en billakkerer, som lakkerte frontene! Det ble sinnssykt stilig, og kunden var så fornøyd, avslutter Per Arne og smiler stort.

Les mer...

2022-09-01 15.30

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  Arkiv