nordstrandklinikken2nordstrandklinikken1nordstrandklinikken3nordstrandklinikken7nordstrandklinikken6nordstrandklinikken5nordstrandklinikken4

Denne klinikken gir deg resultatet du vil ha – uten å overbehandle

Nordstrandklinikken kombinerer plastikkirurgi med kosmetiske behandlinger, og legger vekt på naturlig resultat i trygge og komfortable omgivelser. – De fleste vil bare ha et naturlig resultat og føle seg litt «freshere», forteller kosmetisk sykepleier Kristin Solheim.

Alexander Vigen er overlege PhD, spesialist i plastikkirurgi med lang erfaring innen bryst og ansiktkirurgi. Han har jobbet som plastikkirurg på Ahus og privat siden 2016, og jobbet tidligere på Plastikkirurgisk avdeling ved Haukeland Sykehus og Sykehuset Telemark siden 2011. I tillegg har han vært på en rekke internasjonale kurs og opphold hos kjente plastikkirurger. De siste årene har han jobbet ved flere private klinikker ved siden av Nordstrandklinikken.  Takket være et dyktig team bestående av tre kosmetiske sykepleiere, en klinikkoordinator og en plastikkirurg, har Nordstrandklinikken rukket å få et godt rennommé på kort tid.  


Kristin Solheim, Malin Brattmyr og Amalie Krohn er kosmetiske sykepleiere og gjør mye injeksjonsbehandlinger og laserbehandlinger. Kristin, daglig leder forteller: 


– I 2020 oppgav 75 prosent av kundene våre, å være anbefalt fra andre. Vi opererer flere dager i uken, og har fulle dager. Vi har ventetid på operasjon på rundt én måned, men vi klarer som regel å tilpasse til når pasientene ønsker det, smiler Kristin. 


 

Kombinerer to fagområder 
Alexander forteller at Nordstrandklinikken har en aldersgrense på 18 år på alle sine kosmetiske behandlinger og kirurgiske inngrep under klinikkens to hovedfagområder; plastikkirurgi og kosmetisk medisin. 


– Det vi har her, som kan være en fordel fremfor andre klinikker, er at vi har et tett samarbeid mellom plastikkirurg og kosmetisk sykepleier rundt en del av behandlingene, kanskje spesielt innen «anti aging», eller å vedlikeholde og opprettholde et bra utseende. Når en ny kunde kommer kartlegger vi hva de ønsker, og ofte er det kombinasjoner av flere ting. Veldig mange klinikker er enten bare plastikkirurgiske eller bare kosmetiske, og man blir anbefalt det ene eller det andre ut ifra hva de tilbyr. Aldersgruppen varierer, men de fleste som kommer hit er fra 30-50 år. Det er voksne folk som har tenkt mye over behandlingene før de kommer hit, forteller han. 


Både Alexander og Kristin er nøye på at pasientene har tenkt gjennom sitt valg. 


– For kirurgi spesielt, så må man ha en grunn og motivasjon for å gjennomføre et inngrep. De fleste har tenkt nøye gjennom, og har konkrete ønsker for hva de ønsker seg. Vi gjør mest bryst- og  ansiktsoperasjoner, så det går mye i brystforstørrelse, brystløft, brystreduksjon, ansiktsløft og øyelokk operasjoner. Etter vekttap eller fødsler ønsker mange gjennomføre bukplastikk, ofte i kombinasjon med fettsuging. Som kirurg må man også sette en grense over hva man ikke bør gjøre noe med. Om det ikke er en god indikasjon, så anbefaler vi ofte å ikke gjøre noe, understreker Alexander.  

 
Forebyggende behandlinger 

 – Det viktigste for meg er at kunden er fornøyd, og jeg er også veldig opptatt av forebyggende behandlinger, men ingen overbehandling. De fleste vil bare ha et naturlig resultat og føle seg litt «freshere», Kristin til.  


– De mest populære plastikkirurgiske operasjonene vi gjør er brystoperasjoner og ansiktsløft, og av de kosmetiske behandlingene er det mye botox- og laserbehandlinger.  


Alexander har hatt flere opphold hos noen av de fremste plastikkirurgene i verden og tillært seg mange avanserte teknikker for brystforstørrelse, for eksempel miniarr eller via armhulen for å ikke få synlig arr, og minimal invasive behandlinger i kombinasjon med kirurgi. I tillegg har han, som overlege i mer enn fem år, jobbet med bryst og ansiktsrekonstruksjoner på kreft pasienter og behersker en rekke forskjellige teknikker og metoder som ofte er nødvendig i sekundære caser. 

 

Kristin mener at kosmetiske behandlinger trolig har kommet for å bli, og hun merker at de fleste i dag er blitt mer opptatt av å forebygge aldringstegn og solskader.  – Folk er blitt mer og mer interessert i å gjøre ting i tidlig alder og begynne forsiktig. Forebygging er alltid det beste, mener Kristin.  

Alexander trekker frem at laserbehandlinger er et godt og naturlig alternativ for dem som ikke ønsker å legge seg under kniven.  


– Vi utfører mye laserbehandlinger for å stramme opp huden. Man får da et såkalt «ansiktsløft uten kirurgi». Man oppnår selvfølgelig ikke like mye som ved kirurgi, men for de som har lette eller moderate aldersforandringer så kan det ofte være nok. 


Grundig konsultasjon og tett oppfølging 
Prosessen, fra en pasient kommer inn til klinikken, starter alltid med en konsultasjon hos plastikkirurg eller kosmetisk sykepleier avhengig av hva de ønsker. Man kan vise bilder av hva man kan forvente seg med ulike behandlinger. Etter konsultasjonen, og en plan er utarbeidet sammen med pasienten, får man en dato for operasjon, og operasjonsdagen med anestesilege, anestesisykepleier og operasjonssykepleier blir planlagt. Og i etterkant av operasjonen blir pasientene nøye oppfulgt.  I en verden med et til tider usunt fokus på utseende og overfladisk skjønnhet, ser fremtiden lys ut for klinikken på Nordstrand. De får stadig flere kundeforhold takket være sin ydmyke tilnærming til sine pasienter, og sitt fokus på naturlig skjønnhet og godt håndverk.  

 

Vanligste prosedyrer som utføres på Nordstrandklinikken er:  

Brystforstørrelse (breast enlargement), ansiktsløft (facelift), øyelokk operasjon, brystreduksjon, mageplastikk (tummy tuck), fettsuging (liposuction), brystløft (breast lift), botox, Restylane, dermapen, laserbehandling: CO2 laser, Fotona laser, hårfjerningslaser. 

Les mer...

2022-03-01 15.15

aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
automegler11

Smart og moderne 24/7-verkstedtjeneste henter og leverer bilen for kunden

Artikkel Automegler1 går i bresjen for en ukomplisert, rask og trygg bruktbilhandel på nett. Med tilhørende verksted basert på samme smidige konsept, blir bilen hentet og levert når og hvor kunden ønsker! – Vi...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  Arkiv