Elektriker med stor spennvidde

Er det ikke på tide å få lagt varmekabler under det kalde stuegulvet? Og hva med den koselige belysningen du lenge har ønsket deg på kjøkkenet?

Det finnes nesten ikke én ting AB Elektrisk AS ikke kan hjelpe med, enten du er privatperson eller bedriftskunde. Alt fra lys og varme i hjemmet til gatebelysning, installasjoner i nybygg og næringsbygg og el-kontroller for industrien.


– Fornøyde kunder er vår førsteprioritet. Firmaet vårt har alltid vært kjent for å ha en stor spennvidde, med en variasjon fra helt enkle oppgaver til veldig avanserte elektriske anlegg. Vi har blitt brukt i stor grad opp gjennom årene, for når andre har kommet til kort, har vi hatt ansatte med mye kompetanse slik at vi kan utføre de fleste oppgaver.


181064ppsss


La oss heller ikke glemme den innovative siden av AB Elektrisk AS, hvorav A-en og B-en står for Anlegg og Bygg. Innehaver Jan Frode Haaland har jobbet som elektriker siden 1980-tallet. Allerede i tiåret som fulgte, var Søgne-firmaet nemlig i gang med det vi i dag kaller smarthusløsninger.


– Vi var veldig tidlig ute med intelligente løsninger og styringsløsninger. På 1990-tallet begynte vi å lage det vi kalte intelligente hus som gjorde at veldig mange oppgaver hadde enkle løsninger. Det kunne være at man hadde én knapp for når man kom inn i huset, kalt “hjem”, og én knapp for når man var bortreist. Da gikk huset inn i en posisjon som vi hadde blitt enig med kunden om, ut fra hvordan kunden ønsket at huset skulle oppføre seg. Dette kunne vi også integrere med alarmsystemer allerede den gangen. 


– For min del er lys veldig viktig, både inn- og utvendig. Og innen varme har vi kjempemye å tilby, med rehabiliteringer som kan gi et bygg stor komfort. Der har vi et enormt spekter av gode løsninger i både stuer, kjøkken og på bad. Disse rommene kan få en helt annen komfort med varme. Med enkle løsninger som kan legges rett under parkett eller laminatgulv øker man komforten mange hakk! sier Haaland engasjert. 


181064


Det er ingen tvil om at han stortrives i jobben, og med den dyktige staben sin. Et godt arbeidsmiljø er alfa og omega for å kunne yte best mulig service og faglig hjelp til kundene.


– Som firma er vi som poteten. Vi er små, men prøver å tilpasse oss og vi har muligheten til å snu oss kjapt rundt. Rent faglig har vi ansatte som er gode på alt fra industri, veilys, intelligente løsninger samt tele og data, så vi er et veldig godt team.

Les mer...

2018-02-26 17.30

stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv