fikshage3fikshage1fikshage2fikshage6fikshage5fikshage4fikshage7fikshage8fikshage9fikshage10

Derfor bør du investere i batteridrevne hageverktøy og småmaskiner

Visste du at batteridrevne hageredskaper og småmaskiner ikke bare verner om miljøet, men også hørselen din? – Du kan med god samvittighet bruke den på søndager også, konkluderer daglig leder og styreleder i Fiks Hage & Maskin.

Nå går det snart endelig mot hagesesongen, og vi er mange som har gledet oss til å fikse opp uteplassen og få hagen pen når vi går mot enda en sommer som for mange vil innebære mer tid hjemme.


Hos Fiks Hage & Maskin i Porsgrunn, satses det stort på batteridrevne hageredskap og maskiner denne sesongen. Her har de mye å velge mellom, i forskjellige prisklasser.



– Vi selger det meste av småmaskiner; gressklippere, motorsager, diverse ryddemaskiner, snøfresere, hengere, og masse annet utstyr som går på bensin. Og så har batteridrevet kommet nå for fullt, forteller daglig leder, Liv Turid Aune.


Fører de beste merkene
De fører kjente kvalitetsmerker, med størst fokus og trykk på merkene STIHL, Husqvarna og Honda. I tillegg selger de tilhengere fra Gaupen.


Når vi spør styreleder Paul Inge Wold Eriksen om hvorfor de har valgt å satse på akkurat disse merkene, svarer han kort og presist:


– Det er de beste merkene som er, slår han fast med et smil.


– Alle tre merkene har vært lenge på markedet, og er kjent som gode merker, sier Liv Turid, og legger til at hvert av merkene har bestselger-stempel innenfor sitt segment.


Fiks Hage & Maskin, er én av de største maskinforhandlerne i Grenland innen hage. De holder til på Vallermyrene i Porsgrunn, og har i tillegg til en velfylt butikk med alt du kan tenke deg av småmaskiner til hagearbeidet, også et eget, autorisert verksted. De tilbyr god veiledning i forkant, slik at kundene føler seg helt trygge på produktet. Og akkurat produktveiledning, ble desto viktigere nå når de nye batteridrevne redskapene og småmaskinene er kommet på det norske markedet.



Miljøvennlig, enkelt og stillegående
Batteridrevne hageredskaper, har en rekke positive fordeler sammenlignet med bensindrevne maskiner. Med batteri, sparer du deg for både hørselsproblem og nabokrangler!


– Ved første kjøp av et batteriprodukt trenger du lader og et batteri som du får med forskjellig ytelse avhengig av ditt bruk. Det er miljøvennlig, lett å bruke og håndtere, og så er det stillegående. Du kan med god samvittighet bruke den på søndager også, ler Paul Inge og Liv Turid.


Av produkter som går på batteri, selger Fiks Hage & Maskin blant annet effektive hekksakser, stillegående og presise trimmere, skarpe motorsager, kraftige blåsere og gressklippere som er enkle å manøvrere. Liv Turid understreker at de også kan være behjelpelige med å få tak i deler, og de gjør det enkelt for kunden - som kun har én å forholde seg til.



– Vi gjør veldig mye for å tilfredsstille kunden og finne maskiner som er rett for kunden, forsikrer Liv Turid.


Sesongbetont salg
Nedslagsfeltet er hovedsakelig Grenland, men også en del hyttekunder om det så er ved kysten eller

på fjellet.


– Vi har veldig fornøyde kunder, men vi ønsker å utvide kundekretsen vår.


Ellers er bedriften preget av et sesongbetont salg, med en klar topp på vår og sommer. Men Liv Turid og Paul Inge har stor tro på et godt 2021, da fjoråret 2020 hadde en sommer som folk flest tilbragte hjemme, og der mange var villig til å bruke både fritid og penger på hagen sin.

Les mer...

2021-04-01 08.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv