185056w3185056w5185056w7185056w4185056w1185056w2

– Å ta botox er nesten like vanlig som å farge håret

– Hos oss bruker vi begrepet «Positiv aldring»! Vi liker ikke begrepet «Anti age». Fordi det er flott med flere år på baken! Vi hjelper deg gjerne med å bli den beste utgaven av deg selv!

Hos Sandefjord Medisinske Hudpleie skal du føle deg viktig, trygg og ivaretatt.


Der treffer du to sykepleiere som er opptatt av å være oppdatert på det siste innen estetisk medisin, og ivaretakelse av kunden er i fokus!


– Det er ganske spennende hvordan vi startet opp, sier daglig leder og sykepleier Ann Kristin Myhre og ler.


–  Jeg pleier å si at jeg har drevet i 100 år som sykepleier,  jeg har hatt mange forskjellige jobber innen helsevesenet. 


Jeg jobbet som sykepleier i 25 år. I tillegg til å ha vært hjelpepleier i psykiatrien og på sykehjem har jeg jobbet som ambulansesjåfør og jeg har vært innom sykehus og i hjemmetjenesten. Jeg jobbet også lenge som helsesøster, det gjorde jeg i 16 år, forteller hun. Det har vært litt av en reise og mye nyttig erfaring å jobbe med så mye forskjellig. All den lærdommen jeg har fått gjennom ulike jobber, kommer godt med i møte med alle de flotte menneskene jeg daglig møter i jobben min!

 

Etter lang arbeidserfaring innen det norske helsevesenet, begynte hun å kjenne på ulike plager. Hun måtte ta et tak i livssituasjonen sin, og hun begynte å kartlegge hva hun ville gjøre videre. Svigerdatteren hennes anbefalte henne å ta en videreutdanning innen kosmetiske behandlinger, men hennes første instinkt var at det gikk på tvers av hennes etiske tanker om det å  være sykepleier. Men hun hadde lenge hatt en drøm om å starte opp for seg selv.

 

– Av og til må man bare kaste fordommer i veggen, sier hun og bryter ut i latter.


Så da gjorde hun det. Og har funnet ut at de fordommene hun hadde mot dette yrket ikke helt stemte. Myhre rettet nesen mot en videreutdanning innen kosmetiske og dermatologiske behandlinger, den eneste norske skolen på høgskolenivå. Og vipps, så hadde hun sagt opp den faste jobben som helsesøster, tatt opp lån på huset og bestemte seg for å satse – på gründerdrømmen. Dette er nå tre år siden, det har vært mye jobb, men hun har ikke angret en dag på valget sitt. Hver dag på jobb er en fryd. 


185056w2

 

– Det har gått så bra siden den gang. Fra dag én har jeg fått kunder, selv om jeg har brukt minimalt med penger, tilnærmet ingenting, på markedsføring, ler hun.

 

Det er noe lett over Ann Kristin, en munterhet og positivisme man sjelden møter. I bakgrunnen spiller radiomusikk, og praten vår går i ett. Hun stopper av og til opp for å tenke litt, før hun fortsetter engasjert og livlig.


Da Myhre startet opp tok hun i mot kundene i et lite rom hjemme hos seg selv. Etter tre måneder utvidet hun til et større lokale, og da kom det enda flere kunder. Nå drar hun stor nytte av Facebook-siden, Sandefjord Medisinsk Hudpleie og instagram kontoen hvor hun har kontakt med kunder og markedsfører tjenestene sine organisk.

 

Hun tar engasjert frem en bok for oss. Der står alle tjenestene deres beskrevet, velskrevet og tydelig. Myhre sier at hun er svært kresen på hvilke tjenester de skal tilby, og ikke minst hvem som skal jobbe på klinikken. Per i dag er det kun sykepleiere som jobber der, i tillegg har de besøk av plastisk kirurg som gjør konsultasjoner, en gang i måneden. De fleste behandlingene som utføres hos Sandefjord Medisinske Hudpleie har en medisinsk forankring. 


- Hvordan type tjenester har dere?

– Vi har så mye, ler hun. Vi har alt fra ulike injeksjonsbehandlinger, fjerning av sprengte blodkar, øyenlokkløft uten kniv, fettreduksjon, rynkereduksjon, Plexr, hårfjerningslaser og ulike medisinske hudpleiebehandlinger. Men vi tilbyr ikke negle-og vippebehandlinger, og den slags.

 

De behandlingene som er i mest fokus og som er mest etterspurt hos Sandefjord Medisinsk Hudpleie er injeksjonsbehandlinger.


185056w3

 

– Jeg har én pasjon, og det er injeksjonsbehandlinger. Her får man virkelig utfoldet seg  og man ser resultatene umiddelbart. Det passer godt for en litt utålmodig sjel som meg ler hun. Dessverre er det mange myter og misforståelser omkring injeksjonsbehandlinger. Mange er redd botox, de tror det er giftig, andre tenker at de er redd for å se oppblåst og annerledes ut. Men de som har gått til flinke, godt skolerte behandlere ser bare ut som en litt yngre utgave av seg selv. Og hvem ønsker ikke det, sier Ann Kristin. Det mange ikke vet, er at nabodamen som alltid ser fresh ut kanskje tar botox, men ingen vet det, fordi hun bare ser naturlig og vakker ut, sier hun.

 

– Man skal ikke se ut som en annen person, men man skal fremheve de vakre trekkene man har. Mange sier at vi har gitt dem bedre selvtillit. Man føler seg mer våken og ung ut. Ingen ønsker jo å se trøtt, trist eller gammel ut, men de ønsker å føle seg bra. Man kan gjøre og oppnå mye , uten å legge seg under kniven. 

 

Hun legger merke til den økende botoxtrenden, i stor grad, og forteller at basert på hennes opplevelser, så syns hun det er nesten like vanlig å ta injeksjoner som å farge håret. Hun forklarer at det er mennesker i alle aldre som kommer inn for å få behandlinger, den eldste var en kvinne som var 94 år. Å ta botoxinjeksjoner kan være bra for helsen, for eksempel når det kommer til nakkesmerte, ukontrollert svetting og migrene. 

 

– I tillegg til injeksjonsbehandlinger har vi også en pasjon for å jobbe med hudforbedring. Vi hjelper både med arrbehandling, rynkebehandling og ikke minst ungdommer som sliter både fysisk og psykisk med store acne problemer.

 

Hos oss elsker vi å hjelpe folk og gjøre de glade, avslutter Ann Kristin.


185056w7

Les mer...

2018-12-05 09.30

bygghjemme

Kan man bo i et minihus?

Artikkel Vi blir mer og mer opptatt av å være mer miljøvennlige og ta bærekraftige valg. Gjenbruk har blitt mer og mer populært. Nå er det også mange som tar for seg eget forbruk, og innvirkningen dette har på...
flisesentervestfold_1

Dette flisesenteret tilbyr det som kjedene ofte ikke kan

Artikkel Flisesenter Vestfold har lang fartstid i Larvik. Hit reiser faste proffkunder som setter pris på kunnskapen som brødrene Arnesen besitter, og ikke minst den gode kvaliteten til produktene de selger.

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  Arkiv