lrelektro6lrelektro1lrelektro2lrelektro3lrelektro4lrelektro5lrelelektro8lrelektro9lrelektro7

Skreddersydde elektroinstallasjoner for hverdagens nye behov

Det kan være utfordrende å henge med på utviklingen i en stadig mer digital og elektrifisert hverdag. Lyngdals-bedriften LRE Elektro, holder seg derimot oppdatert på det nyeste innen elektroinstallasjoner, og skreddersyr løsninger som passer ditt behov.

LRE Elektro i Lyngdal passer alltid på å ha én til to lærlinger til enhver tid. I tillegg til en arbeidsstokk med 13 ansatte med ulike spesialiseringer, er de unge lærlingene en ny pust i elektrobedriften.  


– Vi må prøve å få lært opp en ny generasjon, bekrefter daglig leder Lloyd Gordon Nilsen med et smil.  


En bransje i kraftig endring
Selv er Lloyd Gordon en gammel traver i elektrobransjen, og har vært vitne til en bransje i kraftig endring. 


– Utviklingen har vært formidabel og teknikken har kommet langt de siste 20 årene. I dag vil folk ha et mer rolig og avslappet liv, og de vil ha enkle og funksjonelle løsninger. Før var det nok med en av- og på-bryter, men nå skal de helst styre alt via en app, forteller Lloyd Gordon.  


LRE Elektro utfører elektroinstallasjoner både for privatpersoner og næringskunder, der ingenting er umulig for den skolerte Lyngdals-bedriften som alltid prøver å tilpasse og skreddersy system som passer hver enkelt kunde.  – Det er mange innovative og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere, fastslår Lloyd Gordon. 


Han kommer med noen eksempler:

 

– Du kan sette huset i hvilemodus når du går og legger deg, så er du sikker på at alt er av. Det er ingen begrensninger på hva du kan gjøre; du kan for eksempel starte kaffetrakteren før du står opp! Det er også vanlig at folk setter på varmen på hytta dagen før de reiser.  


Personlig er Lloyd Gordon ekstra glad i god natt- og god morgen-funksjonen der både strøm, varme og belysning er forhåndsprogrammert for å spare mest mulig energi.  


Spar strøm med riktig belysning 
Et annet knep man kan ty til for å spare strøm, er å bytte ut halogen-pærer mot LED. På den fronten har det ifølge Lloyd Gordon skjedd mye på kort tid, fra LED-belysningens første inntog med sitt kalde, røntgenaktige lys, til dagens behagelige fargekulører.


 

 – Det er absolutt fornuftig å bytte ut gammel halogen-belysning med LED. Det er noe folk bør tenke på - ikke minst på grunn av energibesparing, men også på grunn av trygghet. Det blir ingen varmeutvikling med LED, for vi har sett noen dårlige eksempler på varmegang, sier han. 


Lloyd Gordon tenker tilbake på tiden før LED, da LRE Elektro var ute og monterte halogen-spoter: 


– Vi monterte 12 watt og 35 watt halogen-spotter før i tiden, og nå er det 7 watt! 


Elektroinstallasjonene som LRE Elektro utfører, er koblet på bluetooth og det trådløse nettet. Det meste kan styres og tilrettelegges i forhold til eksisterende installasjoner, og du kan også utvide installasjonene etter behov. Vil du kanskje ha mulighet til å styre varmen i forhold til hvordan været blir, finnes det systemer som er koblet opp mot den lokale værstasjonen. I dag er mulighetene nærmest endeløse, og LRE Elektro har kompetanse til å oppfylle de fleste ønsker.  – Vi har høy kompetanse på våre fagfolk. Hos oss har vi ansatte som har jobbet i offshore-bransjen, så vi dekker alt, konstaterer han.  


Dekker alle områder 
Den høye kompetansen på huset, er ifølge Lloyd Gordon en nødvendighet for å overleve i et konkurransepreget marked. LRE Elektro kan utføre alt av installasjoner mot næringskunder – i et marked der service og kundeforhold blir stadig viktigere. 


– Vi må spesialisere oss innen forskjellige fagfelt. Jeg ser at den gammeldagse holdningen der du hadde et lokalt forhold til den lokale rørleggeren eller håndverkeren, er der fortsatt, men det blir mer vannet ut på grunn av den nye generasjonen som googler frem det billigste alternativet, mener han.  


LRE Elektro er miljøbevisste på alle områder, og kurser sine medarbeidere jevnlig. Nå for tiden går det mye i installasjoner av elbil-ladere på oppdrag fra borettslag og privatkunder.    – Elbil-ladeteknologien har kommet langt, og folk har skjønt at elbil er fremtiden. Men det som er farlig er når folk lader bilen på nødlader. Du må gjøre de installasjonene som kreves for billading, og det er viktig at du følger gjeldende retningslinjer på elbil, understreker Lloyd Gordon.  


Avslutningsvis kommer elektroinstallatøren med en oppfordring til det norske folk: 


– Verden har blitt slik at du kan kjøpe elektromateriell omtrent overalt. Det jeg synes er viktig å poengtere er: vær forsiktig med sikkerheten! Bruk fagfolk på elektroinstallasjoner, og ikke driv som handyman selv, for konsekvensene er enorme. Les mer...

2021-10-05 11.45

biliafollobmw5

Derfor er BMW iX en «game changer»

Artikkel BMWs banebrytende iX-modeller, er en «game changer» i bilbransjen. Hos Bilia Follo BMW, forteller man alt om den elektriske bilen, som får alle som prøver den til å glise stort.
grondalbilbutikken1

Derfor er Mustang Mach-e helt overlegen!

Artikkel – Bilen er så rå på spesifikasjon, pris, utstyr og kjøreegenskaper – alt stemmer, så vi må bare fastslå at den er en hit, forteller Anders Grøndal, salgssjef i Grøndal Bilbutikken.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  freshinteriør3

  Unike kjøkkenforretninger er først ute med trender

  Opptatt av trender og alltid på jakt etter det nyeste? Da bør du stikke innom Fresh Interiør! – Leverandørene våre skaper ofte trender istedenfor å kopiere de, forteller daglig leder Morten Winterstad.

  solvangrevisjon1

  Statsautorisert revisor Asbjørn Solvang: – Revisor bør brukes til mer enn bare tall og regnskap

  Solvang Revisjon har en lang tradisjon med revisortjenester for små og mellomstore bedrifter.   – Det kan være nyttig å bruke en revisor til mer enn bare en som kontrollerer, opplyser Asbjørn Solvang, daglig leder i Solvang Revisjon AS.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv