204024w1

Har erfaringen som trengs for en vellykket rekruttering

KI Bemanning er rekrutteringsbyrået med hjertet og hodet på rett sted. – Det at vi er et lite byrå gir oss mulighet til å skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov.

Lena Isaksen og Mari Andresen, driver Norges kanskje aller mest hengivne rekrutteringsbyrå. De byr på kompetanse, humor, latter og 100 prosent engasjement – i et varmt og upretensiøst miljø.


– Vi har lang erfaring fra ett av Norges største bemanningsbyrå. Vi var der samlet i cirka 25 år og jobbet oss opp til ledernivå begge to. Gjennom mange års ledererfaring og god kunnskap innen HR, er vi godt rustet til å se mennesket og bedriftens behov, forteller Lena Isaksen.


Personlige relasjoner
I forbindelse med et oppkjøp av tidligere arbeidsgiver, fulgte flere organisasjonsendringer. I 2016 bestemte de seg for å gå sin egen vei, og KI Bemanning ble etablert.


– Og veldig mange av kundene fulgte med over! I vår bransje er det personlige relasjoner det går på; de må kunne stole på den personen de bruker, mener Mari.


– Vi kan tilby de fleste tjenester, men vi prøver å skille oss litt ut. Det finnes veldig mange rekrutteringsbyråer, så det gjelder å finne noe som gjør at man blir litt annerledes, sier Mari. 


De tilbyr rekruttering til faste stillinger og innleie av personell med både kort og lang varighet.


– KI Bemanning er over gjennomsnittet opptatt av nær og tett relasjon, og legger vekt på god kontakt med sine kunder, forteller Mari og Lena.



Føler seg sett og hørt
For KI Bemanning er det en hjertesak å ha god kjemi med sine kunder, og det er viktig for dem at kundene deler samme verdier og holdninger til arbeidslivet som dem selv. Slik kan de stå inne for å gi sine kandidater riktige forventninger i møtet med sitt nye arbeidssted.


KI Bemanning har siden oppstarten hjulpet mange små og mellomstore bedrifter innen de fleste bransjer med rekruttering av nye nøkkelpersoner. De er lokalisert i Drammen, men har hjulpet kunder over hele landet med nyansettelser.


– Våre kunder føler vi har en god forståelse for hva de har behov for. Vi bruker mye tid på prosessen, og da er de ikke bare én av mange. Vi prioriterer dem 100 prosent!


– Vi har mye humor og er veldig lite selvhøytidelige, og det tror jeg de setter pris på, fortsetter Lena med et smil.


Yrkesstolthet
Det at Lena og Mari begge to har lang bransjeerfaring, gjør dem trygge i jobben sin. De tør å være oppriktige med sine kunder, og får tillit tilbake. Den lange kompetansen kommer godt med når de skal finne den ideelle kandidat til hver enkelt kunde.


– Vi har en yrkesstolthet, og vi er stolte av den jobben vi gjør. Det kreves erfaring og kompetanse for å gjøre en god jobb i vår bransje, både overfor kunder og kandidater. Dette er like viktig uavhengig om det er en fast eller midlertidig stilling som skal besettes, avslutter Mari og Lena.

Les mer...

2020-11-01 13.45

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
Til hjemmesiden

Kontaktinformasjon

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv