182028i182028182028årga

Tilbyr hengere i alle størrelser

Fra de minste varehengere til innebygde hestehengere, båthengere og spesialhengere for transport. Hengere AS kan dekke absolutt alle behov du måtte ha.

Ikke bare kan de lokke med hengere i alle størrelser og til alskens formål, firmaet til Petter Solheim har også både eget verksted og delelager.


– Vi strekker oss nok litt lenger med både åpningstider, tilgjengelighet og fleksibilitet enn mange andre. Og vi har alt av hengere opp til 3,5 tonn. Fra de minste små varehengerne til spesialhengere for transport, innebygde hestehengere, båthengere og kabelhengere. Vi har også bygd en del store spesialhengere til forskjellige formål.


I tillegg har butikken utstyr og slitedeler til de fleste merker, og utfører service på alle slags merker. Og apropos merker, de fører selv Tredal, Tysse og Ifor Williams. Det betyr at de har hengere for både mannen i gata og proffmarkedet i tillegg til spesialhengere.


Kundene befinner seg over hele landet, fra helt i sør og opp til nord i Finnmark. Etter snart 10 års drift, har Petter Solheim og kollegaene hans blitt blant landets største butikker i sitt slag. På Re i Vestfold hvor de holder til har de cirka 1000 kvadratmeter innendørs plass i tillegg til utendørs plass.

 

– Det kommer veldig mange proffkunder fra Oslo til oss for å få reparert hengerne sine. Enkelte har hengere som er opp til 13 meter lange, og de får vi inn her. Går det mer enn to dagers venting på verkstedet, så har vi lang ventetid. Men vi pleier å stå på ekstra hele tiden!


182028årga


Solheim er opptatt av å yte service av beste merke, og da er det viktig med et godt utstyrt lager fullt av slitedeler. Snart kan de høste fruktene av det - i august og november skal Hengere AS feire sitt 10-årsjubileum.


– Ja, da blir det en del som skjer, og vi har flere planer på gang. Blant annet tenker vi å ha en jubileumsuke, kanskje i august, med gode tilbud, servering av vafler og masse gøy utenfor, sier han med et smil.


Drømmen for årene som kommer er å etablere et eget varehus for hengere. Litt i stilen med gamle bilbutikker, forteller Solheim, hvor de forskjellige merkene har hvert sitt hjørne.

Les mer...

2018-03-22 16.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv