notoddenspeedshop7notoddenspeedshop1notoddenspeedshop2notoddenspeedshop3notoddenspeedshop4notoddenspeedshop8notoddenspeedshop6notoddenspeedshop5

Notoddens eldste bilforhandler lokker til gjenkjøp med god kundebehandling

Notodden Bil og Speedshop AS, har holdt stand i over 50 år – med den samme lidenskapelige daglige lederen som startet virksomheten tilbake i 1970!

Da bilmekanikeren Bent Tore Karlskås startet Notodden Bil og Speedshop i 1970 sammen med sin bror Tom Karlskås, var det kun salg av bilutstyr som gjaldt. Et par år senere startet de å selge Honda-biler, og etter ytterligere to år, var de også blitt forhandler for Citroën. 


– Vi har hatt disse to merkene opp gjennom årene, men sluttet med Honda i 1998 for å fokusere på næringskunder, som var hovedmarkedet vårt, forteller Bent Tore. 



Fullt fokus på Citroën og Kia 
I 2016-2017, utvidet de merkerepertoaret sitt med koreanske Kia, og har i dag fullt fokus på Citroën og de elektriske modellene til Kia, i tillegg til bruktbilsalg. 


– Den gangen vi startet med Citroën, var det en bil som var tilpasset entusiaster; enten så likte du den, eller så likte du den ikke! I ettertid har konseptet forandret seg veldig, og nå er det en mer «vanlig» bil på mange måter.  


Bent Tore merker godt at etterspørselen på elbiler har vokst seg større på kort tid. De har riktignok solgt en del Citroën e- C4-modeller, men det som ser ut til å ha truffet en nerve blant elbil-lystne nordmenn, er Kias to elbilmodeller: e-Soul og e-Niro.  



– Det som skiller dem ut, er at de har så god garanti; 7 år og 150 000 kilometer mot andre biler som har 5 år og 100 000 kilometer. Her får du en utvidet garanti i forhold til andre merker, fastslår Bent Tore.  


Mye for pengene
Nylig tilsatt salgssjef Trond Arne Opsahl, kan bekrefte at det selges mye Kia. Han har tidligere jobbet i Kongsberg, og ble overrasket da han til stadighet møtte Kia-bilister på veiene her i distriktet.  


– Mange har blitt veldig positivt overrasket! De har kanskje ikke sett for seg at en koreansk elbil er så god å kjøre, sier Trond Arne med et smil.  


Med en rekkevidde på 450 kilometer, har e-Niro vist seg verdig posisjonen familiens hovedbil. 


– Du får mye for pengene med en god rekkevidde som er lengre og bedre enn forventet og oppgitt WLTP-rekkevidde. Elbilforeningen er veldig fornøyde, og de er mest fornøyde med denne bilen.  


– Ellers har bilene god kjørekomfort, og har det meste av duppeditter som filvarsling, varsling om neste ladestasjon og gratis oppdatering av kart. Systemet er veldig brukervennlig og intuitivtskryter Trond Arne om e-Soul og e-Niro 



Tar vare på kundene
Kundene til Notodden Bil og Speedshop, kommer fra Notodden, Rjukan, Vest-Telemark og Bø, men det kommer stadig vekk kunder fra Oslo, Drammen og Skien også – takket være god kundebehandling og et noe lavere prisnivå enn i storbyene.  


– Responsen vi får, er at folk føler seg velkomne. De blir tatt vare på med en gang de kommerog fulgt oppFør pleide jeg å si at vi ikke hadde råd til å miste kundene, nå sier jeg at vi har råd til å ta vare på dem, sier Bent Tore med et varmt smil.  
 

Les mer...

2021-06-01 12.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • NOTODDEN BIL OG SPEEDSHOP AS
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      35 02 74 74
    • Adresse:
      Semsvegen 48, 3676 Notodden
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv