193034w2193034w5193034w1193034w4193034w3

Invester i fritiden din

Ønsker du også at du var litt mer aktiv på fritiden din? Kajakk & Fritid har alt innen vannsport og kajakk for den eventyrlystne vannfantasten, og egenproduserte elsykler for landkrabbene. – For å komme i gang trenger det nødvendigvis ikke å bli så dyrt.


Norges største og Europas nest største kajakkbutikk ligger i Drammen – strategisk plassert rett ved Drammenselva. For selvsagt kan du teste ut ulike kajakker før du bestemmer deg.


– Ingen padlebutikker har den beliggenheten vi har her. Du kan prøve kajakker her ute på elva om du vil, og i tillegg har vi et basseng inne i butikken, sier daglig leder Eirik Stærkeby Jelstad, innledningsvis.



Guider deg i kajakk-jungelen
Han er daglig leder på tredje året, og har jobbet totalt fem år i bedriften. Veien inn til den suksessfulle nisjebedriften ved Drammenselva gikk hovedsakelig gjennom studiene ved Norges Idrettshøyskole. Det er derfra kompetansen kommer. Som ivrig langrennsløper, fotballspiller, orienteringsløper, friidrettsløper, syklist og godt utrustet med en utdanning i padling som gjør at han kan holde egne padlekurs, kan Stærkeby Jelstad være behjelpelig med det aller meste innen sport og tilbehør. 


– Først ble jeg ansatt som instruktør og ekstrahjelp, og nå sitter jeg her som daglig leder, smiler den unge mannen.


– Folk setter veldig god pris på at man får god hjelp. Man kan ikke så mye når man skal kjøpe en kajakk første gangen! En kajakk er ikke bare en kajakk, det er ekstremt mange ulike kajakker. Men jeg prøver å forklare ting på en enkel måte slik at de ser forskjellen på de ulike modellene. 


Selger kajakker etter behov
Kajakk & Fritid er absolutt ingen fersking i bransjen. Butikken her i Drammen har eksistert i rundt 13 år allerede. De er gjennom årene blitt en velkjent aktør i padle-og kajakkmiljøet, og er viden kjent for sin enorme kompetanse og utvalg innen området. 


– Vi er den aller største kajakkforhandleren i Norge, og vi selger faktisk flere tusen kajakker i året. Det billigste merket vi har er NorthZone, men vi tilbyr kajakker i alle prisklasser. Vi selger hovedsakelig kajakker etter behov, poengterer han.


– Hva kjennetegner en god kajakk?


– En god kajakk for nybegynneren er rett og slett en kajakk som er stabil og smidig å padle. Men det er også viktig at den ikke er for bred, for da blir det tyngre å padle og følelsen blir dårligere. Lange og smale kajakker gir oftest best følelse og stor glede. Har man en lang og smal kajakk som er ganske flat under, så kan den være like stabil som en bred kajakk. Den går dobbelt så fort også, legger han til.


De såkalte high end-kajakkene skiller seg en del i forhold til det billigste merket. Stærkeby Jelstad forklarer:


– En dyrere kajakk er lettere i vekt, og mer rettet mot spesifikke egenskaper. Det gir en helt annen «feeling». Det svir litt i lommeboka. Men kjøper du noe til 20-40 000, så bruker du ofte huet litt mer, ler han. 



Populære kajakkurs
Nisjebutikken selger mest av kajakkene på fem meter, og utelukkende singelkajakker med plass til én person. Kajakkursene som holdes hver uke fremover i både Drammen og Bygdøy, holdes av Randi Nygaard – norgesmester i padling. Kurset er billig, spesielt i forhold til at du får opplæring av en utrolig dyktig fagperson.


– Det kommer ofte veldig mye folk. Det er populære kurs, og vi merker pågangen mest på intro-kursene der deltakerne lærer de grunnleggende ferdighetene. Kursene er praktisk anlagt og du er på vannet hele kurset. Det er i praksis du lærer!


Stærkeby Jelstad fastslår at det på ingen måte er spesielt farlig å drive med padling. 


– Det handler mest om å bruke hodet og padle etter egne ferdigheter, sier han. 


Vinn-vinn med egenproduserte elsykler
Kajakk & Fritid kan også tilby noe for dem som ikke er særlig interessert i vannsport. De selger faktisk sitt helt egne elsykkel-merke. Momas er omtrent 8000 kroner billigere enn et konvensjonelt elsykkel-merke, men på samme gode kvalitetsmessige nivå som en vanlig elsykkel.


– Vi designer rammer og utstyr akkurat som kunden vil ha. Vi er Norges største privatbutikk på elsykler, og vi selger ekstremt mange sykler! 



De har flere ganger vurdert å ta inn kjente elsykkel-merker, men har falt tilbake på at det blir bedre om de holder seg til å kun tilby kundene deres egenproduserte elsykler. Prisdifferansen til kjente merkevarer er mye større en kvalitetsforskjellen i praksis. Kajakk og Fritid designer og produserer Momas med bare kjente høykvalitetskomponenter. Her kan du gjøre et skikkelig kupp!


– Nå jobber vi hardt med å få ut alt til kundene våre, avslutter Stærkeby Jelstad med et stort smil, før han fyker av gårde til sine arbeidsoppgaver igjen.

Populære kajakkursNisjebutikken selger mest av kajakkene på fem meter, og utelukkende singelkajakker med plass til én person. Kajakkursene som holdes hver uke fremover i både Drammenog Bygdøy, holdes av Randi Nygaard –norgesmester i padling. Kurset er billig, spesielt i forhold til at du får opplæring av en utrolig dyktig fagperson. –Det kommer ofte veldig mye folk. Det er populære kurs, og vi merker pågangen mest på intro-kursene der deltakerne lærer de grunnleggende ferdighetene.Kursene er praktisk anlagt og du er på vannet hele kurset. Det er i praksis du lærer! Stærkeby Jelstad fastslår at det på ingen måte er spesielt farlig å drive med padling.  –Det handler mest om å bruke hodet og padle etter egne ferdigheter, sier han. Vinn-vinn med egenproduserte elsyklerKajakk & Fritid kan også tilby noe for dem som ikke er særlig interessert i vannsport. De selger faktisk sitt helt egne elsykkel-merke. Momas er omtrent 8000 kroner billigere enn et konvensjonelt elsykkel-merke, men på samme gode kvalitetsmessige nivå som en vanlig elsykkel.–Vi designerrammer og utstyr akkurat som kunden vil ha.Vi er Norges største privatbutikk på elsykler, ogvi selger ekstremt mange sykler! De harflere gangervurdert å ta inn kjente elsykkel-merker, men har falt tilbake på atdet blir bedre om de holder seg til å kun tilby kundenederes egenproduserte elsykler. Prisdifferansen til kjente merkevarer er mye større en kvalitetsforskjellen i praksis! Kajakk og Fritid designer og produserer Momas medbare kjente høykvalitets komponenter. Her kan du gjøre et virkelig kupp!–Nå jobber vi hardt med å få utalttil kundene våre, avslutter Stærkeby Jelstad med et stort smil, før hanfykerav gårde til sine arbeidsoppgaver


Les mer...

2019-06-30 18.15

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv