malisor7malisor1malisor1malisor2malisor3malisor4malisor8malisor6malisor5

Sørlandets komplette malingsentreprenør favner bredt

Malingsentreprenøren Mal i sør, har blitt en solid aktør i Kristiansand. – Vi er veldig komplette, både i forhold til privatmarkedet og proffmarkedet, og vi har et veldig bredt tjenestespekter, understreker daglig leder Yngvar Aamodt.

Ingenting er umulig for malingsproffen Yngvar Aamodt. Han etablerte Mal i Sør i 2005, og tok mesterbrevet samtidig som han startet firmaet som 21-åring, for akkurat 16 år siden.  



Her på Lohnelier i Kristiansand kommune, har Yngvar i dag gleden av å ha ansvaret for 27 dyktige fagarbeidere innen maling, tapetsering og gulvarbeider. I samme bygg finner man dessuten fire fag samlet under samme tak, innen bad, maling, bygg og blikk, og de ulike firmaene er dessuten ofte ute på de samme prosjektene. 


Server begge deler 
For Mal i sør er det derimot innvendige og utvendige malerarbeider det fokuseres på – i tillegg til tepper, gulvbelegg, gulvsliping og tapetsering.  


– Tapetsering gjør vi stadig vekk nå om dagen, og da går det mye av vinyl- eller fibertapeter. Vi får daglig henvendelser fra privatpersoner som ønsker å pusse opp, som har et prosjekt eller holder på å bygge et hus. Ellers, så har vi også veldig mange profesjonelle kunder. Omsetningsmessig har vi en overvekt på profesjonelt, forteller daglig leder Yngvar Aamodt.  


– Vi er veldig opptatt av å serve både privatmarkedet og proffmarkedet, og det å ha flere bein å stå på. Vi arbeider også både med nybygg og rehabilitering av eldre bygningsmasser. 


I næringssammenheng går det mye av tepper og belegg, som Yngvar mener er et godt valg i forhold til akustikk, vedlikehold og varighet.


– Vi har tepper fra de fleste leverandører. Som malingsleverandør benytter vi Jotun i all hovedsak, og handler mye gjennom Malproff, som er en grossist for malebransjen, forteller han. 



En solid aktør  
Yngvar mener at folk flest blir stadig mer bevisste på å knytte til seg gode fagfolk når de skal få utført et malerarbeid. Det synes Yngvar er både bra og viktig, og innbyggerne i hovednedslagsfeltet fra Mandal til Grimstad, vet at de kan stole på det gode ryktet til Mal i sør.  


– Vi har blitt en solid lokal aktør i hovedarbeidsområdet vårt. Og så holder vi til i bygd som heldigvis har innbyggere som ser verdien i å utvikle bygda, og det er klart at det skaper ringvirkninger for alle rundt, sier den ydmyke daglige lederen med et smil. 

 

Det hender iblant at malingsentreprenøren med det gode ryktet, også beveger seg utenfor hovednedslagsfeltet, og de er av og til på oppdrag i Vennesla og Hovden – ja, til og med Oslo! 



– Vi har mange dyktige ansatte i Mal i sør, og mange fornøyde kunder som er flinke til å formidle at de er veldig fornøyde, så det er veldig gøy! Senest i forrige uke fikk en av medarbeiderene en kjempeflott blomsteroppsats av kunden etter at  var ferdige med å pusse opp stua. Det «booster» alle, så det er utrolig gøy, sier Yngvar stolt. 


De fornøyde kundene setter ofte stor pris på Mal i sørs unike evne til å være fleksible. Yngvar kan nemlig fortelle at de gjerne kan pusse opp og vedlikeholde hytta, selv om den ligger langt utenfor allfarvei.  


– Vi er veldig fleksible, og vi er opptatt av å kunne være fleksible, samt å ha kort responstid. Det å være gode på levering er en ting jeg brenner veldig for, fastslår han.  



Den komplette malingsentreprenøren 
Mal i Sør har fått en stor vekst i løpet av sine 16 år i drift, og flytter derfor inn i splitter nye og større lokasjoner på Mjåvann om ett års tid.  


– Det er rart med det når vi har vært her på Lohnelier i 12 år, men det å igjen kunne flytte inn i nye, tilpassede lokaler blir fint, for det har jo skjedd en del på disse årene. Vi får større lager og flere kontorer, og logistikkmessig er det veldig greit siden det er så sentralt, sier Yngvar, som gleder seg til å flytte. 

 

Akkurat nå holder Mal i sør på med et nytt leilighetsbygg på Lund for en profesjonell utbygger. Bygget er det største massivtre prosjektet i byen, og vil holde frem til cirka mars 2022.  


– Det er veldig trygt og godt å ha noen større oppdrag i bunn, og så kan vi serve alt det andre i tillegg. Vi er veldig komplette; både i forhold til privatmarked og proffmarked, og vi har et veldig bredt tjenestespekter – alt fra oppussing og maling av gamle husmorvinduer, til maler- og gulvarbeider på store leilighetsbygg og industribygg. Så vi favner veldig bredt, og er etter hvert blitt veldig komplett som malingsentreprenør, avslutter den positive malermesteren.  

Les mer...

2022-02-17 14.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv