195027w5195027w2195027w3195027w4195027w1195027w6195027w7195027w8

Teleurt.no har Norges største utvalg av eteriske oljer

Teleurt.no har spesialisert seg på naturlig helse, og kan hjelpe deg med alt fra muskelverk og hodepine, til eksem og utslett ved hjelp av naturlige produkter.

I fem år har Lene Andersen og Heidi Tveråen Selander drevet nettbutikken Teleurt.no, eller Telemark Urtebrænderi som den egentlig heter. De har i dag Norges største utvalg av eteriske oljer, og lager blant annet oljeblandinger, såper og hudkremer. Alt er 100% naturlig, og det brukes ingen kunstige tilsetningsstoffer eller parfymer.– Det er så mange mennesker som sliter med kropp og hud i form av eksem eller allergier. Vi synes det er fantastisk å hjelpe folk som sliter med å finne produkter som hjelper for dem, forteller de.


Bratt læringskurve
Telemark Urtebrænderi ble etablert for 20 år siden av Terje Sanders fra Bamble, og begynte som en bedrift som laget sine egne eteriske oljer av norske ingredienser. Da han ønsket å selge bedriften, mottok Lene et nyhetsbrev om salget. Hun jobbet da i reklamebransjen, men hadde lenge tenkt at det var på tide å finne på noe nytt. Samtidig var Heidi klar for nye utfordringer, og hun var ikke i tvil da Lene kom med ideen om å kjøpe bedriften.


– Jeg er en ganske impulsiv person, og jeg vet at jeg passer best til å drive for meg selv, sier Heidi.


De utfylte hverandre perfekt. Lene hadde erfaring fra reklamebransjen mens Heidi visste hvordan man drev et firma, og i 2015 slo de til.


– Læringskurven var bratt. Vi skvatt litt hver gang telefonen ringte den første uka, forteller de og ler. 


Ettersom Telemark Urtebrænderi holdt til i kjelleren til den tidligere eieren, måtte Lene og Heidi pusse opp nye lokaler og gå på opplæring samtidig som de begge hadde full jobb ved siden av. Heldigvis tok det ikke lang tid før de begge følte seg trygge i den nye hverdagen.


– Det er en glede hver dag. Vi blir minnet på hvorfor vi jobber med dette hver gang vi kommer inn døren her og kjenner lukten av deilige urter og oljer, sier Lene.Moderniseres
Lene og Heidi har alltid hatt interesse for naturmedisin og naturlig helse, og synes det er fantastisk å hjelpe folk med en naturlig tilnærming til et problem.


– Det er en glede og kunne bidra til å hjelpe folk, sier Lene.


Det har skjedd masse med bedriften etter at Lene og Heidi overtok for fem år siden.


– Vi overtok en bedrift som bar preg av 90-tallet. Selv om oppskriftene og grunnlaget var satt, måtte hele bedriften moderniseres, sier Heidi. 


Det var en stor jobb, som de brukte hele to år på å ferdigstille.


– Det har skjedd masse, og vi er veldig fornøyd med resultatet, legger hun til.


Damene sender ut et nyhetsbrev hver uke, hvor man kan få et godt tilbud og informerende tekst.


– Noen ganger får man noen oppskrifter på ting man kan lage selv. Det ser vi er veldig populært blant mottakerne, forteller Heidi.


Ringblomst

Lene og Heidi har blant annet utviklet en egen ringblomstserie som de er veldig stolte av. En lokal økobonde dyrker ringblomstene for dem, som de bruker til å produsere ringblomstolje, såpe og leppepomade. Ringblomsten har et vell av gode egenskaper.


– Ringblomst hjelper mot «alt». Blant annet utslett, eksem, kløe, skrubbsår, kutt, liggesår, bleieutslett og sprukne lepper, ramser Lene opp.


– I tillegg er det en fantastisk vakker blomst.Kundeservice først
Teleurt.no har så godt som toppscore fra kunder på sosiale medier, og får mye skryt for kvaliteten, leveringstiden og kundeservicen de utfører.


– Skulle det være noe med produktene våres, noe det sjeldent er, så er det aldri noe problem. Vi ordner opp uansett, sier Heidi.


Damene er nemlig nøye på å følge opp telefonsamtaler, hvor de ofte hjelper eller rettleder kunder. I tillegg har de rask leveringstid, og sender stort sett ut varer dagen etter bestilling.


– Bedriftskulturen vår er «kundeservice først, alltid». Det skaper en trygghet hos kundene våre, sier Lene.Drømmejobb
Å utvikle nye produkter er hele tiden fokuset til bedriften.


– Det er viktig å utvikle seg, følge med på markedet og se hva folk vil ha. Vi følger mye med på trender, sier Lene.


Arbeidsdagen er hektisk og variert. De gjør alt fra kontorarbeid, til pakking og bestilling av varer, planlegging og vaktmesterjobb. Selv om det er mye jobb, føler begge to at de ikke kunne hatt en bedre arbeidshverdag.


– Vi kan gå ut i skog og mark for å høste i jobbsammenheng, så det er aldri kjedelig på jobb, er de begge enige om.

Les mer...

2020-01-02 19.30

aritma3

Fra Telepay til ISO 20022: Dette er løsningen for en sømløs overgang

Artikkel Aritma AS er en betydelig aktør innen finansiell infrastruktur. Aritma tar seg av datakonverteringen og gjør betalingsprosessen mer forutsigbar og smidig for bedrifter i møte med bankenes overgang fra...
Løvaasmaskin4

Stor og solid entreprenør på Vestlandet går i bresjen for miljøtiltak i anleggsbransjen

Artikkel Med et nyskapende syn på miljø og bærekraft, har entreprenøren Løvaas Maskin AS farget anleggsbransjen grønn og blitt en foretrukken entreprenør på Vestlandet.
Hjemmeside

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv