174039pdlo174039iuyh174039jd174039jdd174039j174039iuiyøp174039d174039174039jdoi174039pdo

Her kan nybakte mødre trene med babyen sin

Bergen utetrening benytter utemiljøet å utfolde seg på, tilbyr tilrettelagt styrke- og kondisjonstrening og trygg trening for nybakte mødre med nøye oppfølging på baby bootcamp.

Utetrening er en voksende trend, og i Bergen driver Christine Lystrup Bergen utetrening, sammen med Kristi Mjelde. Lystrup er utdannet sosionom, personlig trener og kostholdsveileder, og har jobbet med utetrening under «Christines trening» før bedriften ble «Bergen utetrening». Mjelde er utdannet personlig trener og kostholdsveileder og har i tillegg master fra UiB.

 

Begrepet «utetrening» kan kanskje virke litt vagt for noen:


– Det handler ganske enkelt om å bruke utemiljøet, en park eller et skogholt, og bruke benker og trapper, steiner – alt som kan nyttes i treningen. Variasjonen er god, og i løpet av en times treningsøkt trener vi hele kroppen. Hit trenger ingen være redd for å komme – nivået tilpasses hver enkelt, forteller Lystrup. I januar starter de opp nye grupper med trening.


174039iuyh


Lystrup og Mjelde tilbyr blant annet 8 ukers bootcamp med styrke- og kondisjonstrening tilrettelagt for den enkelte, baby-bootcamp, seniortrening og personlig trening for dem som liker å trene alene; enten inne eller ute! På seniortreninger fokuseres det på styrke, bevegelighet og balansetrening.


På baby-bootcamp kan de nybakte mødrene ha med barnevogn, og det er et kjærkomment tilbud, ikke minst siden mange smårollinger sover bedre ute!


– Da bruker vi øvelser som er trygge i tiden etter fødselen, og hit er du velkommen uansett treningserfaring og formnivå. Baby-bootcamp foregår i små grupper for å sikre tett oppfølging av den enkelte. Og vi kan være behjelpelig hvis en unge våkner! smiler Lystrup.


174039po

 

Bergen Utetrening tilbyr også skreddersydde opplegg for bedrifter som kanskje vil tilby ansatte å trene i arbeidstiden eller ønsker å arrangere teambuilding.


I desember starter Lystrup opp online trening via egen Facebook-gruppe.


– Her får deltakerne tips til små grep for å være mer aktive i hverdagen, i tillegg til enkle kostholdstips om hvordan man kan spise mer variert og dekke kroppens behov. Det blir tre effektive treningsøkter i uken på 20-30 min der de kan trene med meg online: Jeg filmer at jeg trener, og de kan være med direkte eller ta økten når det passer dem senere, forteller hun.


174039j


Snart er det jul, og da er det klart man skal unne seg litt ekstra godt. Bergen Utetrening har et eget julegodtkurs  i desember, der fokuset er på sunt og velsmakende julegodteri. Sunnere godteri kan faktisk smake like godt; for eksempel marsipan, mørk sjokolade og gelégodis – godteri med ingredienser som gjør kroppen glad!

 
– På julegodtkurset kan deltakerne lage ulike godiser, de får smaksprøver, oppskrifter og masse inspirasjon de kan ta med seg videre, smiler Mjelde.

Les mer...

2017-11-08 09.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv