solheimkjott_6solheimkjott_1solheimkjott_2solheimkjott_3solheimkjott_4solheimkjott_8solheimkjott_7solheimkjott_5solheimkjott_9

Ekte kjøtt på beina

På Danmarksplass i Bergen er du aldri langt unna pølser, posteier, pateer, biffer, fileter og spekemat. For i 85 år har Solheim Kjøtt levert ekte og fersk kjøttmat samt alskens tilbehør, til sultne bergensere.

Solheim Kjøtt kan friste med et imponerende stort spekter av egenproduserte delikatesser – laget helt fra bunnen av. I tillegg har butikken gått inn i catering og kantinedrift, slik at ekspertisen og smakene i Solheim Kjøtt også kan oppleves ute.



– Vi har ligget i 85 år på samme stedet. Og det er ikke mange igjen i Bergen som har egenproduksjon og egenutsalg, som vi har, forteller daglig leder Bjarte Birkeland.

Spesielt kjente er butikken for sine pølser, som kommer i 35 varianter. Men Solheim Kjøtt har det meste, inkludert både rent kjøtt og ferdigmarinerte godsaker, og tilbehør som potetsalat, pastasalat og sauser. Det innebærer at man herfra kan ta med seg førsteklasses råvarer, og så glede seg over å lage mat i eget kjøkken, eller at man kan få en mer eller mindre fiks ferdig middag.



– I Solheim Kjøtt er det fagkunnskap bak disken. Folk får råd og tips om alt fra servering, til forslag til retter. Skal du lykkes i denne bransjen er det alfa og omega med kompetanse. Du må ha de riktige folkene på de riktige stedene, understreker Birkeland.



Med catering- og kantinevirksomhet, sørger Solheim Kjøtt også for god kost i form av selskapsmat, møtemat og overtidsmat, selvsagt også inn mot næringslivet. Men Birkeland kan mer enn bare å levere maten, han leier også ut kokker og servitører – om man for eksempel ønsker et arrangement hvor det tilberedes et helstekt lam på stedet.


I catering-menyen er det også mye å velge mellom for dem som skal feire livets store markeringer med en stor fest – enten det er dåp, bryllup eller konfirmasjon. Solheim Kjøtt har koldtbord til alle anledninger, et stort utvalg av kaker, gryteretter, snitter og grillmat – og mye mer!



Med så mange jern i ilden, er det heller ingenting som går til spille i Solheim Kjøtt. Mens svinn utgjør en stor utfordring for mange andre butikker, finner alt sin plass i det brede utvalget til kjøttforretningen på Danmarksplass.


– Det er fantastisk gøy å jobbe i mitt fag. I Solheim Kjøtt er det god service og gode produkter. Kundene stoler på oss, og folk er flinke til å gi tilbakemeldinger, avslutter Birkeland.

Les mer...

2022-02-11 15.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv