antec1antec2antec3antec4antec5antec6

Vil bli en totalleverandør av bilutstyr til bilforhandlere

Antec Norge, har importert kvalitetsutstyr til biler siden 2007, og jobber nå mot å bli en totalleverandør av ekstrautstyr til bilbransjen. Komplette lyspakker, kufangere og takracks er noe av de produktene de leverer til bilforhandlere over hele landet. – Vi jobber hele tiden med å få relaterte produkter inn i katalogen for å bli enda mer komplett, fastslår daglig leder Aasmund Fjeldseth-Klausen.

Antec Norge er importør og grossist av bilutstyr, og ble født og videreutviklet gjennom Mercedes Geländewagen-forhandleren Autocenteret Fjeldstad, som importerte stigtrinn og kufangere fra det tyske kvalitetsmerket Antec på 80-tallet, til eget bruk.


– Antec produserte mye tilbehør til mange bilmerker, og det som var spesielt med Antec var at alt var EU-krasjtestet og typegodkjent – og alt var laget av syrefast stål, så kvaliteten var kjempebra, skryter Aasmund Fjeldseth-Klausen, daglig leder i Antec Norge AS.



Ble egen avdeling
I 2007 ble Autocenteret Fjeldstad med på Automessa i Lillestrøm for å promotere Antec-produktene til andre bilmerker, og det var da Aasmund tok på seg oppgaven med å presentere og videreformidle Antecs bilprodukter til bilforhandlere i Norge.


– Da ble Antec en egen avdeling i Autocenteret Fjeldstad, som på den tiden hadde bilsalg, bilverksted og Antec-avdelingen, forklarer Aasmund.


Etter hvert tok Antec Norge inn lamper, siden det tross alt var veldig nært beslektet med montering av frontbøyler.


– Lampene vi begynte å ta inn var fra Hella og Maxtel, hvor vi tilbød oss da å lage komplette pakker som inkluderte kufanger, lamper med festebraketter og ledningsnett, og så har det egentlig bare ballet på seg, smiler Aasmund.


I 2014 kom Antec Norge i kontakt med den britiske produsenten Lazer Lamps på en messe i Tyskland, og fikk lov til å bli importør av lampene som én av tre importører i Norge.



– Det har blitt et vanvittig populært merke, og jeg vil tørre å påstå at det er det mest populære lysmerket i Norge akkurat nå, fastslår Aasmund. I tillegg til disse, har Antec Norge i dag en rekke andre merker på lysutstyr til biler og maskiner.


Stort utvalg
I dag er Antec Norge AS et eget selskap med fem ansatte, som ganske nylig ble skilt fra Autocenteret Fjeldstad. Produktutvalget er stort og variert, og omfatter blant annet flere merker innen lys, deriblant ekstralys, arbeidslyd, varsellys og komplette lyspakker – såkalte «grillkits», der man feller lampene inn i grillen for en mer diskret montering.



Ellers bugner grossistbutikken over av utstyr som arbeidslys, ekstralys, varsellys, kufangere, kanalrør, veltebøyler, interiørlys, lommelykter, hodelykter, panserbeskyttelse, lasteholdere og takracks, for å nevne noe.



– Tanken er at vi vil utvide og tilby flere produkter til bilforhandlere, og målet er å bli en totalleverandør. Vi jobber hele tiden med å få relaterte produkter inn i katalogen for å bli enda mer komplett, og så jobber vi veldig personlig og tett opp mot forhandlere; vi er fleksible, og kan snu oss rundt på dagen.


Et tilbud Antec Norge tilbyr er å lage spesialtilpassede brosjyrer til forhandlerne, for å gjøre salgsjobben enda enklere. Helt uten ekstra kostnad.


Og dersom en forhandler leter etter et produkt, prøver Antec Norge å løse det så kjapt de kan.


– Det resulterer også i at en del forhandlere ringer oss og spør om ting, for de vet at vi gjør et realt forsøk på å prøve å få tak i det. Det er en service vi har siden vi ønsker å ha det gode kundeforholdet, for det er jo det vi brenner for; å ha den personlige kontakten, avslutter Aasmund med et varmt smil.

Les mer...

2022-09-01 11.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    • ANTEC NORGE AS
    • Mail
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      33 50 80 00
    • Adresse:
      Gulliveien 28, 3157 BARKÅKER
    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv