antec1antec2antec3antec4antec5antec6

Vil bli en totalleverandør av bilutstyr til bilforhandlere

Antec Norge, har importert kvalitetsutstyr til biler siden 2007, og jobber nå mot å bli en totalleverandør av ekstrautstyr til bilbransjen. Komplette lyspakker, kufangere og takracks er noe av de produktene de leverer til bilforhandlere over hele landet. – Vi jobber hele tiden med å få relaterte produkter inn i katalogen for å bli enda mer komplett, fastslår daglig leder Aasmund Fjeldseth-Klausen.

Antec Norge er importør og grossist av bilutstyr, og ble født og videreutviklet gjennom Mercedes Geländewagen-forhandleren Autocenteret Fjeldstad, som importerte stigtrinn og kufangere fra det tyske kvalitetsmerket Antec på 80-tallet, til eget bruk.


– Antec produserte mye tilbehør til mange bilmerker, og det som var spesielt med Antec var at alt var EU-krasjtestet og typegodkjent – og alt var laget av syrefast stål, så kvaliteten var kjempebra, skryter Aasmund Fjeldseth-Klausen, daglig leder i Antec Norge AS.Ble egen avdeling
I 2007 ble Autocenteret Fjeldstad med på Automessa i Lillestrøm for å promotere Antec-produktene til andre bilmerker, og det var da Aasmund tok på seg oppgaven med å presentere og videreformidle Antecs bilprodukter til bilforhandlere i Norge.


– Da ble Antec en egen avdeling i Autocenteret Fjeldstad, som på den tiden hadde bilsalg, bilverksted og Antec-avdelingen, forklarer Aasmund.


Etter hvert tok Antec Norge inn lamper, siden det tross alt var veldig nært beslektet med montering av frontbøyler.


– Lampene vi begynte å ta inn var fra Hella og Maxtel, hvor vi tilbød oss da å lage komplette pakker som inkluderte kufanger, lamper med festebraketter og ledningsnett, og så har det egentlig bare ballet på seg, smiler Aasmund.


I 2014 kom Antec Norge i kontakt med den britiske produsenten Lazer Lamps på en messe i Tyskland, og fikk lov til å bli importør av lampene som én av tre importører i Norge.– Det har blitt et vanvittig populært merke, og jeg vil tørre å påstå at det er det mest populære lysmerket i Norge akkurat nå, fastslår Aasmund. I tillegg til disse, har Antec Norge i dag en rekke andre merker på lysutstyr til biler og maskiner.


Stort utvalg
I dag er Antec Norge AS et eget selskap med fem ansatte, som ganske nylig ble skilt fra Autocenteret Fjeldstad. Produktutvalget er stort og variert, og omfatter blant annet flere merker innen lys, deriblant ekstralys, arbeidslyd, varsellys og komplette lyspakker – såkalte «grillkits», der man feller lampene inn i grillen for en mer diskret montering.Ellers bugner grossistbutikken over av utstyr som arbeidslys, ekstralys, varsellys, kufangere, kanalrør, veltebøyler, interiørlys, lommelykter, hodelykter, panserbeskyttelse, lasteholdere og takracks, for å nevne noe.– Tanken er at vi vil utvide og tilby flere produkter til bilforhandlere, og målet er å bli en totalleverandør. Vi jobber hele tiden med å få relaterte produkter inn i katalogen for å bli enda mer komplett, og så jobber vi veldig personlig og tett opp mot forhandlere; vi er fleksible, og kan snu oss rundt på dagen.


Et tilbud Antec Norge tilbyr er å lage spesialtilpassede brosjyrer til forhandlerne, for å gjøre salgsjobben enda enklere. Helt uten ekstra kostnad.


Og dersom en forhandler leter etter et produkt, prøver Antec Norge å løse det så kjapt de kan.


– Det resulterer også i at en del forhandlere ringer oss og spør om ting, for de vet at vi gjør et realt forsøk på å prøve å få tak i det. Det er en service vi har siden vi ønsker å ha det gode kundeforholdet, for det er jo det vi brenner for; å ha den personlige kontakten, avslutter Aasmund med et varmt smil.

Les mer...

2022-09-01 11.00

industriporter5

Porter til private og industri: Derfor er det viktig å benytte seg av en seriøs aktør

Artikkel Industriporter AS, både selger, monterer og utfører service på porter. De har en lang fartstid, mange faste kunder, og dekker et stort geografisk område med sitt imponerende brede utvalg av porter av alle slag!
mobilegjovik9

Mobile Gjøvik: Ekstra store forventninger til BYD og Nissan Ariya

Artikkel – Vi har ekstra store forventninger til våre to nylanseringer, BYD og Ariya, og interessen blant våre kunder er upåklagelig, sier en oppglødd daglig leder Sjur Hermanrud ved Mobile Gjøvik.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • ANTEC NORGE AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   33 50 80 00
  • Adresse:
   Gulliveien 28, 3157 BARKÅKER
  Picture1

  Hvilke typer stomi finnes? Få gode råd om stomiutstyr her!

  I Norge lever mange med stomi. Les om de 3 vanligste typene stomi: colostomi, ileostomi og urostomi.

  hellofresh

  Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

  For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  sport24

  Faktorer å tenke på ved valg av treningsklær

  Liker du å trene, men hater klærne du må ha på deg? Vel, du er ikke alene. Mange mennesker føler det slik. Derfor prøver sportsklærfirmaer alltid å komme opp med nye og innovative måter å gjøre klærne deres mer komfortable på.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv