antec1antec2antec3antec4antec5antec6

Vil bli en totalleverandør av bilutstyr til bilforhandlere

Antec Norge, har importert kvalitetsutstyr til biler siden 2007, og jobber nå mot å bli en totalleverandør av ekstrautstyr til bilbransjen. Komplette lyspakker, kufangere og takracks er noe av de produktene de leverer til bilforhandlere over hele landet. – Vi jobber hele tiden med å få relaterte produkter inn i katalogen for å bli enda mer komplett, fastslår daglig leder Aasmund Fjeldseth-Klausen.

Antec Norge er importør og grossist av bilutstyr, og ble født og videreutviklet gjennom Mercedes Geländewagen-forhandleren Autocenteret Fjeldstad, som importerte stigtrinn og kufangere fra det tyske kvalitetsmerket Antec på 80-tallet, til eget bruk.


– Antec produserte mye tilbehør til mange bilmerker, og det som var spesielt med Antec var at alt var EU-krasjtestet og typegodkjent – og alt var laget av syrefast stål, så kvaliteten var kjempebra, skryter Aasmund Fjeldseth-Klausen, daglig leder i Antec Norge AS.Ble egen avdeling
I 2007 ble Autocenteret Fjeldstad med på Automessa i Lillestrøm for å promotere Antec-produktene til andre bilmerker, og det var da Aasmund tok på seg oppgaven med å presentere og videreformidle Antecs bilprodukter til bilforhandlere i Norge.


– Da ble Antec en egen avdeling i Autocenteret Fjeldstad, som på den tiden hadde bilsalg, bilverksted og Antec-avdelingen, forklarer Aasmund.


Etter hvert tok Antec Norge inn lamper, siden det tross alt var veldig nært beslektet med montering av frontbøyler.


– Lampene vi begynte å ta inn var fra Hella og Maxtel, hvor vi tilbød oss da å lage komplette pakker som inkluderte kufanger, lamper med festebraketter og ledningsnett, og så har det egentlig bare ballet på seg, smiler Aasmund.


I 2014 kom Antec Norge i kontakt med den britiske produsenten Lazer Lamps på en messe i Tyskland, og fikk lov til å bli importør av lampene som én av tre importører i Norge.– Det har blitt et vanvittig populært merke, og jeg vil tørre å påstå at det er det mest populære lysmerket i Norge akkurat nå, fastslår Aasmund. I tillegg til disse, har Antec Norge i dag en rekke andre merker på lysutstyr til biler og maskiner.


Stort utvalg
I dag er Antec Norge AS et eget selskap med fem ansatte, som ganske nylig ble skilt fra Autocenteret Fjeldstad. Produktutvalget er stort og variert, og omfatter blant annet flere merker innen lys, deriblant ekstralys, arbeidslyd, varsellys og komplette lyspakker – såkalte «grillkits», der man feller lampene inn i grillen for en mer diskret montering.Ellers bugner grossistbutikken over av utstyr som arbeidslys, ekstralys, varsellys, kufangere, kanalrør, veltebøyler, interiørlys, lommelykter, hodelykter, panserbeskyttelse, lasteholdere og takracks, for å nevne noe.– Tanken er at vi vil utvide og tilby flere produkter til bilforhandlere, og målet er å bli en totalleverandør. Vi jobber hele tiden med å få relaterte produkter inn i katalogen for å bli enda mer komplett, og så jobber vi veldig personlig og tett opp mot forhandlere; vi er fleksible, og kan snu oss rundt på dagen.


Et tilbud Antec Norge tilbyr er å lage spesialtilpassede brosjyrer til forhandlerne, for å gjøre salgsjobben enda enklere. Helt uten ekstra kostnad.


Og dersom en forhandler leter etter et produkt, prøver Antec Norge å løse det så kjapt de kan.


– Det resulterer også i at en del forhandlere ringer oss og spør om ting, for de vet at vi gjør et realt forsøk på å prøve å få tak i det. Det er en service vi har siden vi ønsker å ha det gode kundeforholdet, for det er jo det vi brenner for; å ha den personlige kontakten, avslutter Aasmund med et varmt smil.

Les mer...

2022-09-01 11.00

promont2

Totalentreprenør på butikketableringer

Artikkel Vi har besøkt Promont Byggmontering og lot oss imponere av hvordan de bistår Retail bransjen med etablering av butikker, Norge rundt.
ildfag4

Ny nettbutikk gjør stor suksess: Kort leveringstid på rimelige ildsteder av prima kvalitet

Artikkel Ildfag.no, har tatt det polske ildstedmerket Nordflam til Norge og Skandinavia, og her til lands er mange i ekstase over det rimelige alternativet til de klassiske støpejernovnene.   – Man får samme kvalitet...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  • ANTEC NORGE AS
  • Mail
  • Hjemmeside
  • Telefon:
   33 50 80 00
  • Adresse:
   Gulliveien 28, 3157 BARKÅKER
  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

  Digitale møter: Tips for nybegynnere

  Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  Arkiv