scandicbyggservice2scandicbyggservice1scandicbyggservice3scandicbyggservice4

Kvalitet og nøyaktighet er nøkkelen til gode samarbeid for dette byggefirmaet

Scandic Byggservice i Sarpsborg, drives av en tømrer som er opptatt av kvalitet og nøyaktighet. – Å være nøye og gjøre kunden fornøyd, er nøkkelen til å skaffe seg flere jobber, forteller daglig leder Pawel Piotrowski.

Den polske tømreren Pawel Piotrowski, kom til Norge i 2014 og gikk rett inn i byggebransjen. Her tok han svenneprøven som et komplement til tømrerutdanningen fra Polen, for å styrke sin seriøsitet og få lov til å være med på prosjekter. Han jobbet noen år som snekker i et stort firma her i Sarpsborg, før han valgte å starte for seg selv som enkeltpersonforetak i 2019.


– Etter et år begynte det å bli så mange oppdrag at jeg ikke klarte det alene, så da tenkte jeg at det var på tide å gjøre om firmaet til aksjeselskap. Det var jo midt i pandemien, så venner og kjente var litt skeptiske til tidspunktet. Alt var så usikkert, og man visste ikke om hele landet skulle stenge ned dagen etter, forteller Pawel innledningsvis.Fin start midt i oppussingsboomen
Scandic Byggservice AS, skulle vise seg å få en skikkelig pangstart – i en tid da alle ville pusse opp hjemme og mange hadde en del penger til overs.


– Det var mange som så at det kanskje måtte gjøres noe hjemme, så jeg hadde ganske mange oppussingsprosjekter av boliger fra 70- og 80-tallet for privatpersoner. Det var egentlig en veldig bra tid, og nå er vi plutselig fire! Det har bare gått oppover, smiler Pawel om oppstartsfasen som skulle vise seg å gå skikkelig bra.


Pawels gode arbeidsmoral, gav Scandic Byggservice dessuten en lukrativ kontrakt med den lokale entreprenøren Østfoldhus, som gir Pawel og hans tømrerteam mange spennende oppdrag. Samarbeidet med entreprenøren går veldig bra, og planen er å utføre oppdrag på vegne av Østfoldhus gjennom hele 2022.– Akkurat nå bygger vi en seksmannsbolig for dem, som vi snart er ferdige med. Og i slutten av juni begynner vi med neste seksmannsbolig, opplyser Pawel om det gode samarbeidet.


Favner både privat- og proffmarkedet
Pawel har dessuten sikret seg en trygg medeier i firmaet; Rail Solutions AS, som også skaffer dem mange oppdrag - for en enda sikrere fremtid i byggebransjen. Likevel er Pawel klar på at det største fokuset til det lille tømrerfirmaet vil være privatmarkedet.


– Privatjobbene er viktige, de også, og vi skal fortsett være fokusert på private kunder, for nå har vi fått inn en god gjeng med kunder som vil at vi utfører flere jobber for dem. Vi blir hele tiden anbefalt videre, så vi har i tillegg mange små jobber for private kunder, forteller Pawel.


De fire tømrerne deler seg ofte opp i to lag, der det ene laget jobber med større prosjekter fra samarbeidspartneren Østfoldhus, og det andre laget utfører mindre oppdrag fra privatpersoner. Slik favner de effektivt både privat- og proffmarkedet, og det hjelper mye at Pawel har flere kontakter i området.


Det er ikke bare gode kontakter som har sikret Pawel og Scandic Byggservice mange oppdrag. Pawel har også et godt rykte på seg for å være en ryddig, seriøs og kvalitetsbevisst tømrer.


– Etter at jeg begynte å jobbe her som snekker, ble jeg kjent med folk og fikk flere kontakter som kjente meg og visste hvordan jeg jobbet. På den måten fikk jeg jobber, selv om jeg jobbet i et nystartet firma, forklarer Pawel, som også har jobbet for Mesterbygg-kjeden i Sarpsborg.God kvalitet og nøyaktighet er nøkkelord for Pawel og hans tømrerteam, og de er også flinke på å kommunisere med sine kunder.


– Jeg er opptatt av god kvalitet på det vi gjør. Å være nøye og gjøre kunden fornøyd, er nøkkelen til å skaffe seg flere jobber. Ikke minst på oppussingsprosjekter da det er viktig å komme med gode råd til en kunde som ofte ikke har så stor peiling på hvordan det skal løses. Det er vi flinke på, fastslår han.


Sikter mot å bli en totalentreprenør
Scandic Byggservice opplever så stor vekst at de nå trenger flere dyktige tømrere med på laget for å møte etterspørselen etter håndverkstjenester her i Sarpsborg. Og med store planer for fremtiden, ligger forholdene godt til rette for en videre vekst med enda flere bein å stå på.


– Målet er å skaffe to snekkere til slik at vi er seks snekkere. I fremtiden håper vi at Scandic Byggservice kan bygge boliger selv for å selge videre, eller bygge boliger for kunder. Planen er å være en totalentreprenør på bolig. Det er kanskje store planer på så kort tid, men jeg tror det er mulig siden det har gått så bra frem til nå. Jeg krysser fingrene for at det skal fortsette, for jeg er en optimist, smiler han.


Les mer...

2022-09-01 08.45

pelly9

Pelly Butikkinnredning AS – bærekraftige løsninger for hver kunde

Artikkel Pelly Butikkinnredning AS er totalleverandør av butikkinnredninger til butikker, restauranter og kiosker. Målbevisst på bærekraft, leverer Pelly spennende butikkonsepter og med stor kompetanse og engasjement,...
proxll4

Innovativ spesialist på grønn teknologi løser utfordringer med nytt håndløperkonsept

Artikkel Proxll har utviklet et nyskapende produkt til samferdsel og jernbane som løser tidligere utfordringer innen sikkerhet, kostnad og klima – på en smart og effektiv måte. – Det er vår største og seneste...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

  Farvel til tradisjonell leksehjelp?

  Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

  Arkiv