182014

– Ingen utfordring for stor, Byggesystemer har løsningen

Bransjemagasinet har pratet med lederen i Byggesystemer Bodø, ett stort firma som driver med utleie av maskiner og stillas til bygg- og anleggsbransjen. Dem løser det meste.

Byggesystemer er Nord-Norges største stillasentreprenør, og er et norskeid selskap innen bygg og utleie. Byaktiviteten i Bodø er høy om dagen, og mens de tre første månedene i året normalt sett er lavaktivitetsmåneder, har Rudi Johansen, daglig leder i Byggesystemer Bodø, ennå ikke sett noen tegn til lavere aktivitet.

– Det går unna nå, og det har ikke vært noen stopp, forteller Johansen.

– Vi er lokalisert i Oslo med en stor avdeling på stillas og heis. Vi finnes også i Helgeland, Bodø, Lofoten, Vesterålen, Harstad, Finnsnes, Tromsø og Finnmark.


De jobber mot private så vel som bedrifter, men hovedtyngden i Nord ligger på bedrift. Likevel får alle kundene selvfølgelig den samme, gode servicen hos Johansen og hans dedikerte team hos Byggesystemer.

– Fordelen med Byggesystemer er at vi er komplett. Her blir alle hjulpet, konstaterer Johansen.

Hos Byggesystemer kan både privatpersoner og bedrifter låne alt fra mindre verktøy til store maskiner, stillas og containere. Skal man derimot låne en personløfter, er det en del ting man bør finne ut av på forhånd.

– En smart ting er å vite hvor stor plass du har der den skal stå, vi har personløftere fra 9,5 meter og opp til 26 meter. Hvor høyt du skal, hvor høyt må du nå ut til siden, har du tilgang til strøm, og finnes det hindringer i veien?

– Sammen med våre kunder finner vi løsningene, sier Johansen.

Byggesystemer kan komme til deg for å måle, eller du kan selv sende bilder og tegninger av bygget.


– Vi tar på oss befaring slik at det blir rett for kunden. Det er ikke alltid at lift er den optimale løsningen, da har vi andre løsninger, blant annet stillas. Vi tegner og beregner, for så å montere dersom kunden ønsker det.

I tråd med nye forskrifter er det for næringsdrivende obligatorisk med et kurs i hvordan du beveger deg på et stillas. Vi kan tilby kurs i både stillas og personløfter. Byggesystemer gir deg opplæringen og bruksanvisningen du trenger, og skulle det være noe er det bare å ringe! 


– Vi er der for kunden. Vi løser det meste. Men det er viktig at vi får behov og grunnlag som bilder eller mål før vi kan gjøre en best mulig jobb for kunden, avslutter Johansen.


 

Les mer...

2018-04-23 13.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.

Kontaktinformasjon

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

Arkiv