183045s183045

Oppgrader kjøkkenet med kun ett produkt

Ute etter en lekker benkeplate til kjøkkenet i naturstein, kompositt eller keramikk? Ute etter det litt ekstra på badet, eller planer om å lage ett «spennende» utemiljø, eller utekjøkken?

Strandberg Stein leverer det du ønsker på bestilling, og de leverer benkeplater og mye mer i hele Sør-Norge.  

Hjemmeinnredning er påvirket av mange lange- og kortvarige interiørtrender. I dagens bloggebilde så er naturstein, kompositt og keramikk virkelig i skuddet. Alt fra benkeplater, bad, utekjøkken og møbler, for å nevne noen muligheter.


Med en benkeplate i naturstein, kompositt eller keramikk, er vedlikeholdet lett. De tåler kontakt med organiske stoffer som vann, salt og rengjøringsmidler. De er dessuten slitesterke - og svært praktiske.


– En benkeplate i naturstein hever kjøkkenstandarden uten tvil. Det er et tidløst produkt som kan vare livet ut, sier Hans Petter Strandberg.


Hans Petter er fjerde generasjon som driver firmaet. Det startet med steinhoggeri i Kristiansand 1926, videre med brudd i Larvik 1937. Strandberg Stein er i dag en ren foredlingsbedrift med hovedkontor i Larvik og utsalg i Kristiansand, Skien og Sandefjord.


– Hovedproduktene vi driver med i dag er gravstein og interiør. På interiørsiden er det i hovedsak benkeplater, men vi utfører spesialprodukter på siden, sier Strandberg.

Strandberg Steins benkeplater kan tilpasses et hver type kjøkken. Om det er kjøkkentyper som leveres flatpakket fra Ikea, eller andre merkekjøkken levert av kjøkkenleverandører, forteller Strandberg. Gjennom kjøkkenleverandørene tar de mål hos kunden og installerer når produktet er klart.


– Vi gjør det meste og kan utføre skreddersøm, vi har fokus på service og tett oppfølging.

Naturstein og lignende som et bruksmateriale i hjem blir mer og mer populært på grunn av dets tidløse uttrykk og tekniske egenskaper. For personer som foretrekker et naturlig materiale og mønster, er naturstein et perfekt valg, mens for dem som ønsker en renere fargetone og bredt utvalg av farger, er kompositt og keramikk et godt alternativ.

Strandberg ser svært positivt på fremtiden. Det er ikke i tvil om at naturstein vil bli brukt mer og mer innenfor interiør og utemiljøer i fremtiden.
– En benkeplate fra oss er en enkel måte å få en lekker oppgradering på, smiler han.

Les mer...

2018-05-30 08.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv