flip2flip1flip4

Raskt, billig og bra: – Unik oppussingstjeneste blir landsdekkende

Flip er en helt ny og innovativ aktør som har revolusjonert bestillingen og gjennomføringen av enklere oppussingstjenester for privatpersoner og eiendomsfirmaer. Snart dekker de hele Norge.

Eier og gründer av Flip; Håkon Kavli, har alltid likt å «bo litt smart» gjennom å alltid gjøre noen enkle oppussingsgrep for salg. Han fikk ideen til et helt nytt oppussingskonsept etter at han hadde pusset opp flere leiligheter, både med egeninnsats og med profesjonelle. Skånsom overflateoppussing som gav stor effekt på hvordan boligen fremstod. Det er nettopp denne verdiøkende overflateoppussingen mange har behov for som burde kunne gjøres både billigere, enklere og mer miljøvennlig enn dagens løsninger.


– Man kan fint legge gulv og male selv, men man ser ofte også at det ikke er en proff som har gjort det. Akkurat det kan koste mye mer enn den lille summen man sparer på å gjøre det selv om du skal selge boligen. I tillegg er det utrolig slitsomt å pusse opp selv, og det krever mye ved siden av en travel arbeidshverdag. Det var bakgrunnen for ideen, forklarer Håkon innledningsvis.


Spesialister på enkle oppdrag
Sammen med sin medgründer, Harald Løberg, undersøkte Håkon oppussingsbransjen i Norge. De to fant ut at bransjen kryr av mer eller mindre useriøse aktører, og alt for høye priser og marginer på oppdrag som i utgangspunktet er enkle og ukompliserte å utføre.


– Da så vi at vi kunne gå inn i den såkalte «low end»-delen av oppussingsbransjen, og bli spesialister på det. Vi er knallharde på fokuset vårt, og vi velger for eksempel bort oppussing av bad som krever mye koordinering med ulike fag. Vi ønsker heller å være effektive på det vi skal være best på, og har fått veldig god respons så langt. Derfor utvider vi nå til de største byene i landet, utdyper Håkon.


Fra venstre: Harald Løberg (Co-founder & COO), Sibjørn Bassøe (Fagansvarlig), Håkon Kavli (Co-founder & CEO), Torkild Dyvik Olsen (CTO), Lene Kulterud (Prosjektleder).


– På nyåret ruller vi ut konseptet i alle de største regionene i landet sammen med Krogsveen og Utleiemegleren, og blir etter planen landsdekkende i løpet av første kvartal 2023. Da åpner det seg nye dører for oss, smiler den ambisiøse gründeren som allerede dekker hele Østlandet, Bergen og Trondheim med sin nye oppussingstjeneste.


Skal hente vekstkapital
Flip opererer i et norsk marked som estimeres til 100 milliarder, og har opplevd solid etterspørsel på sine overflateoppussingstjenester siden oppstarten i august 2021. De har foruten store avtaler med Utleiemegleren og Krogsveen, lykkes med å få investorer og støtte fra Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Dette har gjort det mulig å utvikle skalerbar teknologi og bevise konseptet ytterligere. Selskapet planlegger å kjøre en ny kapitalrunde denne våren hvor målet er å få på plass en strategisk investor, utdyper gründeren.


Garantert god kvalitet
Flip har rukket å få flere flotte 5-stjernersanmeldelser, på bakgrunn av at de har jobbet mye med kvalitetssikring. Håndverkerne som utfører oppussingsoppdrag på vegne av Flip, må nemlig gjennom en kvalifikasjonsprosess der bare de som kvalifiserer får utføre oppdrag. Kvalitet er en hygienefaktor for Flip, som nå også har begynt å ta i bruk teknologi for å kvalitetssikre jobbene som blir utført.– Vi skal være en aktør som setter kunden først, og kunden skal være fornøyd når alt er ferdig. Vi har en 100 prosent fornøyd-garanti, der du som kunde kan si at dette ikke var bra nok. Da går det en varsellampe hos oss, og så må vi rette det så fort som mulig, fastslår Håkon.


Håkon forteller videre at Flip er en slags TooGoodToGo-tjeneste for håndverkerne. Det vil si at dersom et godkjent håndverkerfirma har ledig kapasitet mellom to større oppdrag, kan de enkelt gå inn på Flip og få tilgang til å by på ferdig spesifiserte oppdrag med lav kompleksitet.– Da kan håndverksbedriften utnytte den uken effektivt istedenfor at de ansatte ikke har noe å gjøre. Det gir lavere priser og åpner muligheten for rask oppstart. Vi jobber for å bli det åpenbare valget når det kommer til overflateoppussing. Vi er en garantist for kvalitet, og vi konkurrerer ned prisen på vegne av kunden, og bruker den ledige kapasiteten i markedet. Dette er en ny måte å jobbe på som kommer kundene våre til gode og som reflekteres i prisen, poengterer Håkon avslutningsvis.

Les mer...

2023-02-01 14.00

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
aiwell2

Genial norsk oppfinnelse løser is- og snøproblematikk på tak og ivaretar bygningsmassen på en effektiv måte

Artikkel Aiwell AS, skaper innovative og energieffektive produkter som reduserer is- og snøproblemer ​for byggherrer. – Vi har gode, teknologiske løsninger som kundene våre vil ha, konstaterer daglig leder Tore...
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  hytte

  Utnytt din gamle hyttes potensiale

  Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  Arkiv