183071183071gg183071jh183071l

– Vi matcher laveste nettpris

Skousen Sandefjord er hvitevareeksperten som finner det rette produktet tilpasset hver kunde, og som i tillegg matcher laveste nettpris. Nå satser de også på bedriftsmarkedet.

Danske Skousen er kjeden som har valgt å snevre varesegmentet, og sitter til gjengjeld med spisskompetanse som hvitevareleverandør. Alle ansatte fra i butikken til levering og montering er egne ansatte hos Skousen, og de setter sin stolthet å kunne følge varen fra A-Å.

– Hele konseptet er at vi skal være en spesialforretning for hvitevarer, men ha samme lave pris som et stormarked eller internett. Det blir tatt veldig godt imot, sier eier av Skousen Sandefjord og Larvik, Hans Georg Lindhjem.

Lindhjem forteller at imaget som den «lokale butikken på hjørnet», samtidig at de er konkurransedyktige på pris, gjør at kunder gjerne kommer flere ganger når de har oppdaget Skousen.

Å finne det rette produktet for kunden betyr ikke nødvendigvis den største og dyreste komfyren eller vaskemaskinen hos Skousen Sandefjord og Larvik. Lindhjem forteller at produktet skal være tilpasset kundens ønske og behov.

– Om du skal ha en komfyr må du tenke på hvilken mat pleier jeg å lage, hvor ofte bruker jeg den, og du bør ha en idé om hvordan du vil den skal se ut. Alt dette koker ned til hvor fornøyd du skal bli med produktet og det er vårt mål, sier han.

Om en kunde ikke har fått et produkt etter sitt ønske, er Lindhjems mål at kunden fremdeles skal føle seg godt mottatt når de kommer tilbake.


183071gg

– Her kan du komme innom i butikken og snakke med oss, og så prøver vi å finne ut av det sammen.

Skousen har blitt godt likt i lokalmiljøene på privatmarkedet, og Lindhjem forteller at de nå ønsker å gå tungt ut på bedriftsmarkedet.

– Vi har allerede fått en del små og mellomstore kunder, men vi er egentlig rustet nå for å ta på oss ganske store prosjekter på bedriftsmarkedet også.

Entreprenører og utbyggere er satsingsområdet for Skousen, der Lindhjem forteller at kan bety store besparelser for kunden.

– Entreprenører kjøper gjerne et kjøkken fra en kjøkkenleverandør med en ferdig hvitevarepakke. Og den hvitevarepakken koster som regel det dobbelte av det vi kan tilby, sier han.

Lindhjem påpeker at ved å velge Skousen som leverandør, har sluttkunden i tillegg fleksibiliteten til å oppgradere varer gjennom deres sortiment som de tilbyr forskjellige løsninger på.

– Vi kan gi tilbud som er lavere enn de fleste andre, smiler Lindhjem.


183071jh

Les mer...

2018-07-05 09:45

195011w5

Škodas ny elbil gir deg mye bil for pengene

Artikkel – Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef om den kommende elbilen.
195016w3

Hemsedals utrolige utvikling gjør dem til en skidestinasjon for alle!

Artikkel – Alle kan få det dem er ute etter! Hemsedal er en fantastisk plass med veldig mange muligheter, forteller Martin Letzter, destinasjonssjef hos SkiStar i Hemsedal.

  Kontaktinformasjon

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  Arkiv