195033w3195033w4195033w2195033w1

Fasadeglass har appen som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig

Rask levering, høy standard og vedlikeholdsfrie vinduer og glassrekkverk, er hovedfokuset til Fasadeglass. Nå har de også utviklet en app som sikrer deg det perfekte resultatet til din bolig.

Fasadeglass har det meste innenfor Fasade: vinduer, ytterdører, innerdører, garasjedører og porter, takvinduer, glassrekkverk og glasstak over inngangspartiet. Og alt i det materialet du ønsker.


– Vi har et høyt fokus på å levere produkter det er minst mulig vedlikehold med, forteller eier Jan Bjørn Holte.


I tillegg har Fasadeglass opparbeidet seg et stort lager med vinduer og glassrekkverk, noe de mener er viktig for å skille seg ut i dagens marked.


– Her kan man få varene ganske kjapt, og du kan omtrent hente et vindu eller glassrekkverk på dagen, sier Levi Bonnet Stulen, som har det daglige ansvaret for bedriften.


Egen app
Fasadeglass har utviklet sin egen app som gjør vindushandelen attraktiv. Kundene kan tegne og prosekterere selv, og appen er et verktøy for tegning og prising av dører, vinduer og rekkverk.


– Her kan vi se resultatet av et vindu i alle de forskjellige materialene, forteller Jan Bjørn.


Selv sprosser blir tegnet inn i programmet.


– Man får et ganske visuelt bra inntrykk av vinduet.



Jan Bjørn forteller at mange synes det er vanskelig å handle vindu, og at det derfor er viktig for kunden å kunne se på resultatet i fred og ro før de tar et valg.


– Vi vet at folk setter pris på at vi kan leke litt med sprosser og prisforskjeller på ting. Der står også alle målingene, noe som er en trygghet både for oss og for kunden, sier Jan Bjørn. 


Lett for kunden
Appen gir Fasadeglass mange fordeler. Blant annet effektiviteten.


– Vi kan tegne like fort som du snakker. Når du er ferdig å fortelle meg hva du vil ha, så har jeg allerede tegningen og tilbudet klart. Det gjør det veldig lett for kunden, sier Jan Bjørn.


En annen fordel appen gir, er å få avdekket uklarheter med kunden.


– Det kan være en del ting kunden ikke vet om eller tenker over, som hvor vinduet er plassert i forhold til solen. Slike ting kan vi avklare ved hjelp av tegningen, og da får vi anbefalt riktig glass i forhold til plassering, sier Jan Bjørn.


Appen gjør dermed veiledning og rettledning lettere.


– Man skal gjerne ha produktet i 30 år, og da er det viktig at det blir riktig og at kunden blir fornøyd, legger Levi til.


Fasadeglass kommer gjerne på en befaring for å måle opp eller komme med anbefalinger. De kan i tillegg være behjelpelige med å montere dersom kunden ønsker det.



Service

Fasadeglass ble etablert i 2016, hvor planen var å importere PVC-vinduer. Etter kort tid ble lageret utvidet med dører, glass- og aluminiumsrekkverk og glassfasader til vinterhager. Det tok ikke lange tiden før Fasadeglass utmerket seg i markedet. Leveringstider og gode leverandører er deres konkurransefortrinn, mener Jan Bjørn og Levi.


– Vi vet hva vi driver med, og leverer til de tidene vi har lovet, forteller Jan Bjørn.


– Vi strekker oss ganske mye lengre enn mange butikkjeder. Vi forstår at ikke alle har mulighet til å handle eller hente innenfor de normale 8-16 åpningstidene. I tillegg har vi hyggelige priser, og hjelper kunden også i etterkant av salget. Jeg tror mange kommer tilbake til oss på grunn av den servicen vi leverer, legger Levi til.


Fasadeglass har strenge krav til leverandørene sine. Det er mange leverandører å velge mellom, men Fasadeglass handler kun av sertifiserte leverandører som har alt på stell og gode garantier.


– Antatt levetid på vinduer er 30 år, og vi holder oss hvert fall innenfor det, sier Levi.


Vil være spesialister

Fasadeglass er hele tiden i utvikling, men er klare på at de allerede har staket ut veien de ønsker å fortsette på. Vinduer, dører og glassverket vil være fokuset også i fremtiden.


– Vi har nok å ta av her. Vi skal unngå å gå i den fellen hvor man tar på seg for mange produkter. Det er viktigere for oss å være spesialister på det vi har, forteller Jan Bjørn.


De er i dag tre ansatte som jobber ved bedriften, og i fremtiden ønsker de å kunne spe på med enda flere spesialister innenfor feltet. I tillegg er målet å øke lageret ytterligere de neste årene, spesielt innenfor glassrekkverk.


– Vi skal ha så mange systemer og glasstørrelser på lager at enhver kan komme å hente 20 meter glassrekkverk til prosjektet sitt akkurat når de skulle trenge det, avslutter Levi.

Les mer...

2020-03-25 09.45

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv