thorslandelektro1thorslandelektro6thorslandelektro3thorslandelektro4thorslandelektro5

Du har vel lys- og varmestyring på hytta?

Det er flere grunner til at du bør installere enkel smartstyring av varme og lys på hytta. Elektrofirmaet Thorsland Elektro i Indre Agder, lister noen av de fremste grunnene.

Nå for tiden går det mye av varme- og lysstyringsoppdrag for Thorsland Elektro, som holder til på Toddemoen i Åseral sentrum. Elektrofirmaet har gleden av å ha mange faste hytteleverandører i kundeporteføljen, og nå som strømmen er så dyr, er det helt rett i tiden med både varme- og lysstyring på hytta som du kan styre med mobilen.  Holder innbruddstyven unna 
– 98 prosent av alle hytteeiere velger å kunne styre varmen på hytta. Folk ønsker komfort når de kommer opp, og de vil spare strøm når de ikke er der, samtidig som de kan være sikre på at det ikke blir frostskader, sier Kjell Terje Flottorp, daglig leder i Thorsland Elektro.  


– Varmestyring er noe som bare har blitt mer og mer aktuelt nå i disse tider som prisene varierer så mye. Da kan du styre varmen til en tid når strømmen ikke er så dyr, forteller elektroinstallatør Jan Sigvald Thorsland.  


Mange er dessuten opptatt av å slå av lysene på hytta når de ikke er der, men da kan hytta fort bli et lett bytte for innbruddstyven. Her har Thorsland Elektro gode løsninger for hytteeieren som ikke vil at hytta skal se bekmørk ut når de ikke er der, samtidig som lyset ikke står på døgnet rundt og trekker strøm.  


– Styring av lys er veldig smart. Ved å velge styring av lys kan du enkelt sette opp smarte funksjoner som øker komfort og samtidig kan redusere strømforbruket, forklarer Kjell Terje. 


Thorsland Elektro installerer også brann- og innbruddsalarmanlegg på hytter, som kobles opp med 4G-router og simkort. 


Elektrofirmaet på til sammen åtte mann, tar seg rundt omtrent overalt i Indre Agder på oppdrag, og har montører i Åseral og Byremo. Hovednedslagsfeltet er hyttefeltene Ljosland og Bortelid i Åseral samt Evje, Konsmo, Byremo og Eiken. I tillegg er de kvalifisert til å utføre jobber på vegne av Agder Energi, blant annet med å føre strøm frem til hytter og hus. Monterer elbilladere på hytta 
Daglig leder Kjell Terjes rolle i bedriften, er å regne på jobber, fordele jobber, følge opp, og til slutt fakturere jobbene. Han jobber i tett samarbeid med kollegaen Jan Sigvald, som han skryter stort av. 


– Som installatør har Jan Sigvald det faglige ansvaret og følger opp deres prosedyrer slik at alt går riktig for seg. Og så er han en veldig god høyre hånd å ha med seg, og vi hjelper hverandre, smiler Kjell Terje.  


Kjell Terje og Jan Sigvald kan fortelle at de også installerer billadere, nå som elbiler og hjemmeladere virkelig er i skuddet.   – Det skal alle ha på hytta! Vi installerer Eaesee sine billadere, som er markedsledende. De ser greie ut, har en god pris og har alle framtidige funksjoner, sier Kjell Terje.  


Jan Sigvald forteller at man kan lade elbilen maks 8 ampere med en vanlig stikkontakt. Har du derimot en ladeboks kan du lade med 32 ampere og trefase. Han fremholder at en ladeboks er en langt sikrere metode enn stikkontakt. 


– Med ladeboks er du sikker på at du drar inn og ut pluggen uten strømtrekk, i tillegg er det en mye bedre og egnet tilkoblingsmetode.  


De to forteller at det også har blitt større fokus på sikkerhet i det elektriske anlegget. Thorsland Elektro innehar papirer på landbrukskontroll, elkontroll og termografering, og utfører kontroller av det elektriske anlegget i både bolig, næringsbygg og landbruk.

  

Jan Sigvald og Kjell Terje kan med god grunn se positivt på fremtiden – med hovedfokus på kundetilfredshet.  – Vi er veldig opphengt i at kundene skal bli fornøyd med installasjonen. Og så er vi veldig konkurransedyktige, smiler Kjell Terje avslutningsvis. 

Les mer...

2022-04-01 08.30

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
Til hjemmesiden

  Kontaktinformasjon

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

  Å jobbe som vikar

  Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

  Arkiv