201029w5201029w1201029w2201029w6201029w4201029w3

Fenomenal mottakelse for Gumpens Auto Grenland

På åpningsdagen fikk Gumpens Auto Grenland besøk av over dobbelt så mange gjester som de hadde regnet med. Siden oppstarten i november 2018, har de 106 ansatte ved det svære anlegget i Melkevegen 10 i Porsgrunn, hatt mer enn nok å henge fingrene i.

– Mottakelsen har vært helt fenomenal, sier Jarle Midtbø med et stort smil. 


Han er daglig leder ved Gumpens Auto Grenland AS – bilforhandleren som holder til i et av Norges største anlegg. 


Åpningsdagen på senhøsten i 2018, tiltrakk seg over 1000 nysgjerrige besøkende – og arbeidet som fulgte har resultert i et kjør uten like for den fremgangsrike bilforhandleren i Porsgrunn. – Det vi har lært oss fra 2019 er at våre beregninger i forhold til historikk og bilbestand ikke stemte, fordi anlegget sugde til seg mange flere kunder enn det vi forutså! 


– Utfordringene har vært størst på verkstedene våre. Vi fant fort ut av at vi måtte ansette flere mekanikere. En ventetid på seks uker var ikke holdbart, så vi måtte ta grep, forteller Jarle. 


– Mange kunder har nok også opplevd at det har vært vanskelig å nå oss på telefon, og det er svært beklagelig.


Han forsikrer at det meste er under kontroll i dag.


– Vi har endelig fått tak i flere dyktige folk og det jobbes intenst med å få ned ventetidene for servicekundene til Gumpens Auto Grenland. Vi har et fint anlegg med de beste produktene, og derfor forventer kundene seg den beste servicen. Man kan sammenlikne det med et hotellbesøk, antall stjerner øker forventningene, og det må vi jobbe med å leve opp til, sier han.


En hyggelig kundeopplevelse
Gumpens Auto Grenland scorer høyt på kundetilfredshet, men de er ikke fornøyde før de ligger blant de beste i Norge.


– Gode kundeopplevelser er vår beste markedsføring, et besøk hos Gumpens Auto skal være en hyggelig og god opplevelse, sier Jarle. 


Det nye anlegget er ifølge Jarle en «one stop shop», med både ny- og bruktbilsalg, delelager, klargjøring, ruteskift, lakkering, oppretting, dekkhotell og en egen skadespesialistavdeling. Som Jarle så fint uttrykker det:


– Gumpens Auto Grenland, kan gjøre og levere det meste til bilen din!– Med tanke på elbilutviklingen som skjer nå, så er vi presset på marginer. Tanken bak vårt bygg som inneholder alt, er at vi kan levere full pakke til kundene som kommer hit og vi må også ta tak i nye forretningsområder, som for eksempel rutereparasjoner/skift, reparasjoner av små karosseriskader og lakkforsegling.


Alt-i-ett-tankegangen er et massivt fortrinn i et område som dette. Lenger opp i gata ligger nemlig bilforhandlerne tett i tett, og konkurransen er til å ta og føle på. 


– Vi ser at kundene vipper fortere over til en annen forhandler om vi ikke har varene de etterspør. I dag sitter folk gjerne på pc-en eller nettbrettet hjemme og er mer informerte og oppdaterte enn før. Derfor er det blitt viktigere for oss å kunne levere fort og ha varene på lager, forteller Jarle.


Mye å glede seg til

Audi- og Volkswagen-forhandleren venter flere nyheter i elbil-segmentet i tiden som kommer, og Jarle uttrykker stor begeistring over at også Audi har valgt å hive seg på den grønne bølgen. – Audi kommer med flere e-tron og hybridmodeller, og Volkswagen kommer med sin ID.familie, så kundene våre har mye å glede seg til i årene som kommer. Vi solgte nesten 300 Audi e-tron i 2019 og vi skal levere ut kanskje enda flere i 2020. Den bilen er en salgs-suksess, så fremtiden er lys, den! 


– Volkswagen lanserer nå sin kronjuvel Golf i ny drakt; en enda mer moderne og innovativ bil med premiumfølelse. På Audi-siden får vi etter hvert e-tron GT, som konkurrerer med Porsche Taycan. Det kommer også ny A3, og neste år kommer e-tron Q4 og Q6,i tillegg til flere hybrider, oppsummerer han.Mener alvor

Forventningene er skyhøye til modellene ID3 og ID4, og selv om e-golfen fortsatt selger som varmt hvetebrød, så er det mange som nå står på ventelister på de nye modellene som kommer.


– Volkswagen mener virkelig alvor! De vil være ledende på elektriske biler og det tror vi på, fastslår Jarle, som kan fortelle at de faktisk har bygget en helt ny fabrikk der det kun blir produsert elbiler. 


På yrkesbil-siden har Gumpens Auto Grenland tre ansatte, som er dedikerte til å hjelpe yrkesbil-kunder med alt det måtte være. Jarle skryter av alle ansatte som er med på å gjøre Gumpens Auto Grenland til den store institusjonen de er i dag. 


– Vi har mange muligheter. Med kompetansen til de ansatte, god service og de flotteste og mest innovative bilene i markedet, ligger alt til rette for at Gumpens Auto Grenland skal bli et bra sted å være kunde hos, og en arbeidsplass å være stolt av, avslutter han.

Les mer...

2020-08-05 09.45

tilhuset0

– De fleste får et bedre liv i et tømmerhus

Artikkel Basert på finsk kvalitet og finske byggetradisjoner, server Til-Huset AS det norske folk med nybygde tømmerhus – for et bedre inneklima og lavere energiforbruk.
merelektro7

Nytenkende elektroinstallatør forandrer byggeplassen med innovativ batteriteknologi

Artikkel Den oslobaserte elektroinstallatøren MerElektro AS, har spesialisert seg på å bygge battericontainere til byggeplasser, og er langt fremme på byggestrøm og utslippsfrie byggeplasser. – Vi er veldig miljøbevisste...
Til Gumpens Facebook-side

  Kontaktinformasjon

  93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

  Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

  Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

  vidaxl

  Fem måter å nyte mer tid utendørs

  Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

  article1

  Beste stedene å campe i Norge

  Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

  Arkiv