191031w5191031w3191031w4191031w2191031w1

– Alle snakker om kundefokus, men vi har et ansattfokus

Ved å ta godt vare på sine ansatte, skaper det overskudd og glede til å ivareta kundenes behov på en bedre måte. Vi møtte Line Helen Langnes, daglig leder i Saga Regnskap Tønsberg AS, som uttrykker at et godt arbeidsmiljø er en forutsetning for å levere gode kundeopplevelser.

– For meg er det veldig viktig å ta vare på de ansatte, for jeg tror at hvis man tar vare på de ansatte på en god måte og de trives bra, så blir det mer effektivt og bedre kvalitet ut mot kunden. 


– Mange snakker om kundefokus, men her hos oss har vi i første rekke et ansattfokus! Og gjennom det ansattfokuset blir vi enda bedre ut mot kunden, smiler siviløkonom Line Helen Langnes.


Her hos Saga Regnskap Tønsberg, har de ansatte det nemlig hyggelig på jobb, og ett av hovedmålene til Langnes er at de ansatte skal stortrives på jobb. Den gode stemningen brer seg ut og gir en behagelig atmosfære på kontoret, som Bransjemagasinets utsendte merker godt.


– Jeg er veldig opptatt av at vi skal være en god samarbeidspartner for kunden, og dette lykkes vi bedre med gjennom å være en veldig god og trygg arbeidsplass for våre medarbeidere. Folk skal glede seg til å komme på jobben, da leverer vi bedre.


191031w4


Ivaretar både ansatte og kunder

Saga Regnskap Tønsberg, har vært aktive siden 2002. Regnskapsfirmaet ble startet av Ragnar Dunsby og ble som et av de første kontorene med i kjeden Saga Services. Kjeden består i dag av 15 kontorer med 205 ansatte.


Her i Tønsberg er de 12 ansatte, deriblant fem autoriserte regnskapsførere. Langnes ser for seg at de vil bli flere ansatte med tiden, men de vil samtidig unngå å vokse for fort.


– Da kan det fort bli voksesmerter, sier hun med et lite smil.


– Vi skal ivareta de nye ansatte som kommer til oss, og for å klare å ivareta dem på en god måte, samtidig som vi skal ivareta kunden, så må vi rekruttere i et begrenset omfang, forklarer hun videre.


Vokser i takt med kundene

De mange tjenestene som Saga Regnskap Tønsberg kan tilby, inkluderer blant annet tradisjonell regnskapsføring, lønn, HR, rådgivning, budsjettering, årsoppgjør, bistand med OTP-avtaler, samt inkasso gjennom kjedens eget inkassoselskap; Saga Collectors på Hønefoss. 


– Vi har kunder fra store deler av landet og innenfor mange bransjer, men vi er absolutt størst innen regnskapsføring av eiendomsmeglere.


Saga Regnskap Tønsberg, er ansvarlig regnskapsfører for to store, landsdekkende eiendomsmeglerkjeder, og har et hengivent team som kun jobber med eiendomsmegling.


– Det var en mulighet som kom, og den muligheten tok vi. Vi vokser i takt med kundene, fastslår Langnes.


God kunderelasjon

Og er du kunde hos Saga Regnskap Tønsberg, har du kanskje lagt merke til hvor godt du blir tatt vare på av regnskapsfirmaets imøtekommende ansatte. Ved å ha stabilitet i teamene, sørger de for at det i stor grader de samme medarbeiderne som jobber med og følger opp kundene ved å ha personlig kontakt og bygge opp en god relasjon og dialog med kundene. 


Nestleder og autorisert regnskapsfører Marianne Stormo, er ukentlig ute på regnskapsoppdrag hos faste kunder, og har fått et personlig forhold til flere av dem. 


– Vi finner smidige løsninger, og har en personlig kommunikasjon med kunden, sier hun. 


191031w1


Hjelper deg på veien mot eget firma

Saga Regnskap Tønsberger med i det kommunale tilbudet «START», der Vestfolds innbyggere kan henvende seg for å få råd og hjelp til å starte eget firma. Saga Regnskap Tønsberg bistår i den sammenheng med en times gratis rådgivning, der den kommende gründeren kan stille spørsmål i forbindelse med oppstart, økonomi og etablering.


– Vi hjelper til med selve etableringen av enkeltmannsforetak og AS, og bistår med registrering av selskapet til det er ferdig og har fått et organisasjonsnummer, sier Langnes.  


Både for nyetablerte og godt etablerte bedrifter, har Saga Regnskap Tønsberg en rekke regnskapssystem å tilby. 


Selvsagt guider en av regnskapsfirmaets dyktige rådgivere deg gjennom hva som er rett valg av regnskapssystem for akkurat din bedrift. 


– Det er mange muligheter basert på størrelsen, hva de driver med og hvilken utvikling de ser for seg. Men vi vil levere tjenester med høykvalitet, og derfor har vi valgt å tilby et begrenset antall av programmer for å ikke favne for bredt, forklarer hun.


– På skybaserte systemer jobber vi og kunden er i samme system, vi kan jobbe sammen og komme frem til en fornuftig arbeidsfordeling. 


– Det er dessverre, vil kanskje mange si, ikke så enkelt at man bare kan kjøpe et program og gå i gang med regnskapet, sier siviløkonomen avslutningsvis, og poengterer at det er viktig å ha en regnskapsfører som du kan rådføre deg med.


191031w2

Les mer...

2019-02-11 14.15

ben-rosett-3S8sFcf4rPc-unsplash

Måter å pynte hagen denne høsten!

Artikkel Hagen er en del av hjemmet som mange er stolte av. Likevel forsvinner ofte gleden av en hage så fort sommeren er over. Her kan du få tips til hvordan du kan fortsette å ha drømmehagen i flere måneder etter...
lrelektro6

Skreddersydde elektroinstallasjoner for hverdagens nye behov

Artikkel Det kan være utfordrende å henge med på utviklingen i en stadig mer digital og elektrifisert hverdag. Lyngdals-bedriften LRE Elektro, holder seg derimot oppdatert på det nyeste innen elektroinstallasjoner,...

  Kontaktinformasjon

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  schmidtkjøkken2

  Kjøkkenløsninger for den moderne familiesituasjonen

  Schmidt Kjøkken designes og produseres i Frankrike og Tyskland. Med miljø på dagsordenen og nyskapende løsninger som gjør kjøkkenet til hjemmets nye møtepunkt, treffer Schmidt Kjøkken blink med sine kvalitetskjøkken.

  Arkiv