Sommerhilsensommerhilsen1sommerhilsen2

Pangstart på en innholdsrik høst

Perioden fremover kommer til å bli utfordrende og lærerikt for Det Norske Bransjemagasinet, som allerede er godt i gang med sesongens første magasin. Denne gangen kan leserne forvente seg et enda bedre innhold av variert kaliber.

Sommeren går mot slutten og igjen gjør alle seg klare til å komme tilbake på jobb og i skole. Forhåpentligvis har vi et par uker til med sol og varme, før høsten tar oss med sin fargerike prakt og kjølige og kortere dager. Vi her i redaksjonen kan melde om noen spennende måneder.


– For deg som liker bil og motor, så kommer høsten til å by på blant annet mange spennende artikler om alt fra de nye diesel-reglene til de ferskeste el-bilene, lover daglig leder og salgssjef for Det Norske Bransjemagasinet, Martin Johansson.


sommerhilsen3


Etter en strålende vår, har vi i dag flere kunder med løpende engasjement enn hva vi noensinne har hatt tidligere. Innspurten mot sommerferien var intens og krevende, men for et voksende magasin var det akkurat slik det burde være. Før feriemodusen ble skrudd på og badebuksen ble lagt klar, kom vi ut med et flunkende ferskt magasin.


– Vi jobbet hardt før ferien. Det var mange gode artikler å få ut, interessant statistikk å analysere og vi hadde hyggelige kunder å samarbeide med, sier Johansson.


– I høst er det fullt fokus på å fortsette med å utvikle vår voksende norske organisasjon. Vi har allerede, fra andre uken i august, fått med oss ytterligere tre nye dyktige kollegaer på teamet både i Oslo og i Trondheim, legger han til.


Med andre ord er vi allerede godt i gang og det er full fart både i Norge og i Sverige, hvor vår storesøster, Enterprise Magazine, utgis.


Høsten kommer til å by på massevis av fengende innhold, engasjerende nyheter og enda bedre distribusjonsformer! Her er det bare å glede seg og følge med!


Redaksjonssjef, Cornelia Koppang Henriksen.

Les mer...

2017-08-14 12.45

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv